- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.734
-
- Konu Sahibi superisi96
Yasindan dolayi mi bilemem ama 10 gunde bir goruserek gunde bi mesajlasarak bi iliski olmaz orasi kesin.Yaaa merbaa
Direk konuya daliciğim
Bi aydır biriyle konuşuyorum
Ben 19um karşımdaki 26 yaşında okulunu bi yıl önce bitirmiş,okuduğum şehire kendi mesleğinde gelişmek için gelmiş.Çiçeği burnunda bi çalışan olduğu için işleri maalesef ki çok yoğun
Hukukçu bu arada
Gün içerisinde sadece bir defa mesajlaşıyoruz konuşuyoruz demiyorum,mesajlaşıyoruz.Bazı öğle aralarında arıyo hakkını yemiyim herifin
Arada 2ye çıkıyo mesajlar çabalarım sayesinde,her seferinde adliyedeyim canım çok yoğunum sonra konuşalım diyor.
Tamam diyorum çıkınca çıktım eve gidiyorum metrobüste yazamam eve gidince konuşalım diyor:)
Eve gidiyo dinleniyo iki saat bide yemek yiyor,yazıyo,1 saat mesajlaşıyoruz uyuyor
Uyuyosun diye atarlanınca da e uyuyorum gece gezmesine çıkmıyorum daha ne istiyosun diyo
En son bi buçuk hafta önce görüştük,işten 8 gibi çıktığı için hafta içi görüşemiyoruz
Geçtiğimiz hafta sonuda hastaydı diye görüşemedik ve görüşemiyoruz diye trip atınca çok düşüncesizsin,hastayım keyfe keder değil diye trip yaptı
Ben öğrenciyim seneye mezunum inşallahEtrafım iş hayatına atılırsan gözüne batmaz sende yoğun olucağın için diyor,lakin ben rahatsız oluyorum bu kadar az mı olur yahu
Hayatında başkası olma ihtimali yok anca beni idare ediyo bu başkasını götüremez
Hatta bi ara adliyeye baskın yaptıydım eteği tutuşcak mı diye gayet güzel karşıladı
Benimde şu an kanım kaynıyo yaştan ötürü ve yine etrafım hep böyle olmıcak büyüceksin diyor
herkes normal diyo çocuk çalışıyo yoruluyo diye ama ben durmadan gezelim tozalım diyorum oda durmadan uyumak istiyo20 yaşındayım ve erkek arkadaşınin tutumu normal geldi anormal degil:)
Gerçekten miCocugu bu kadar daralayacaksan kendı yasında bır Sevgılı bulabılırsın
Ben de aynı meslektenım gecen sene mezun oldum ve cıddı anlamda sürünüyoruz o yuzden cok ıyı anladım cocukcagızı
yok ben öğrenciyim o çalışıyo ya benim boş vaktim falanda çok o yüzden mi böyle anormal buluyorum diye sorduydumuzun uzun yorum yapamayacağım ama
az görüşüp çok görüşmenin yaşla bir alakası yok!
yok gün içerisinde yani o işe gidip çıkış süresine göre 1 mesajlaşma akşam eve gidince 15 20yi buluyoYasindan dolayi mi bilemem ama 10 gunde bir goruserek gunde bi mesajlasarak bi iliski olmaz orasi kesin.
Sen de calismaya başlayınca anlarsın yoğunluğun ne demek oldugunuherkes normal diyo çocuk çalışıyo yoruluyo diye ama ben durmadan gezelim tozalım diyorum oda durmadan uyumak istiyo
Gerçekten miBazen abarttığını düşünüyodum da hiç mi fırsat olmaz ama gün içerisinde,tek kullandığı kelime çok yoğunummm! ve evet çok sıkıyorum bana haklısın haksızsın demiyorum ama elimden gelen bu diyo
yok ben öğrenciyim o çalışıyo ya benim boş vaktim falanda çok o yüzden mi böyle anormal buluyorum diye sorduydum
yok gün içerisinde yani o işe gidip çıkış süresine göre 1 mesajlaşma akşam eve gidince 15 20yi buluyo
Ya işte yanlış mıyım doğru muyum diye size sormak istedimBeyefendi yoğunum diyorsa yoğundur. Diyorsun zaten hukukçu yeni başladı diye. Adam seninle buluşmak için işlerini mi aksatsın. Sonra iş hayatına elvedaaa Böyle bi ilişki istemiyorsan da zorlama yani.
ben sağlıkçıyım bi ay staj yaptım eve gelene kadar teli ele almayı bırak çantamdan çıkarmıyodum gelir gelmezde uyuyodumSen de calismaya başlayınca anlarsın yoğunluğun ne demek oldugunu
Aynen bende bunu düşünüyorum ama elimden geleni yapıyorum çok yoğunum diyor,şimdide dışarı çıkcam yemek yicez yine yazarım dedi34 yaşındayım çok az görüşüyorsunuz bence biz evliyiz hünde kaç sefer msjlaşıyoruz ki 8,5 senedir birlikteyiz toplamda sizin daha 1 aylık
Ben de saglikciyim canm ve yaşım. 20 olmasına rağmen varis başlangıcı var bacağımdaben sağlıkçıyım bi ay staj yaptım eve gelene kadar teli ele almayı bırak çantamdan çıkarmıyodum gelir gelmezde uyuyodum
Aynen bende bunu düşünüyorum ama elimden geleni yapıyorum çok yoğunum diyor,şimdide dışarı çıkcam yemek yicez yine yazarım dedi
2 saniye yazamıyorsa bilemiyorum yani canım yemek yerkende yazabilir ama msjlaşmayı sevmiyor demekben sağlıkçıyım bi ay staj yaptım eve gelene kadar teli ele almayı bırak çantamdan çıkarmıyodum gelir gelmezde uyuyodum
Aynen bende bunu düşünüyorum ama elimden geleni yapıyorum çok yoğunum diyor,şimdide dışarı çıkcam yemek yicez yine yazarım dedi
bendede fıtık çıktı bu dönemBen de saglikciyim canm ve yaşım. 20 olmasına rağmen varis başlangıcı var bacağımda
Bırak çalışsın çocuk Karışma :)
Kıız kanın kaynıyor seninYa işte yanlış mıyım doğru muyum diye size sormak istedim
bibi abla diyorum ki tuvaletteyken yaz bari gülüyo,yeniyetme değiliz ya arada haberleşiyoruz bende çalışıyorum diyo2 saniye yazamıyorsa bilemiyorum yani canım yemek yerkende yazabilir ama msjlaşmayı sevmiyor demek
hemde nası kaynıyo baharda geldi istanbulunda havası bi başkaKıız kanın kaynıyor senin. İş hayatı malesef ogrencilik gibi değil. Su akar yolunu bulur. Zamana bırak bence. Herşey oturur.gençlik güzel şey
herkesin huyu bir olamaz ama ben sevmem öyle iletişimsiz ilişkileribibi abla diyorum ki tuvaletteyken yaz bari gülüyo,yeniyetme değiliz ya arada haberleşiyoruz bende çalışıyorum diyobari araşalım diyorum arada araşıyoruz bugün işte aradı mesela ama önceki günler evdede müvekkil dosyası incelediği için doğru dürüst konuşmadık bile
mesela tüm gün ders çalıştım hiç yokluğunu aramadımesimle evlenmeden once bende calisiyodum hic vaktim olmuyodu ve esimin vakti bana gore daha cok ve rahatti oda bana kizardi cvp vermiyon niye telefonlarimi acmiyon niye yazmiyon diye bak eski gunlerim aklima geldi simdi onu cok iyi anliyorum evdeyim gun boyunca vaktim cok busefer ben esime niye yazmiyon diye trip atiyorum ki artik islerinin yogun oldugunu kabullendirdim kendime.calisan insanin hakikaten vakti olmuyo anliyacagin
bende sevmiyodum ama alıştım sanırsamherkesin huyu bir olamaz ama ben sevmem öyle iletişimsiz ilişkileri