Yaşımdan ötürü mü anormal karşılıyorum?

superisi96

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2013
7.909
12.734
Güncelliyorum:
bugün yine şu konuşma geçti
ben ne zaman görüşüyoruz dedim,bilmiyorum dedi,o zaman görüşmek istemiyosun dedim,hayır yemin ederim fırsatım yok bu hafta sonuda ayazağaya teyzeme gitmem gerek dedi,bende haftaya memlekete gidiyorum dedim(3 ay kalcam),tamam gidersin dedi.
Olmuyor yapamıyoruz dedim,öyle mi düşünüyosun dedi,düşündürtüyosun dedim,yapım bu seni seviyorum ama hem yapısal hemde vakitsel olarak durumum bu elimden geleni yapıyorum dedi..
Ayrılamıyorum lan

Yaaa merbaa
Direk konuya daliciğim
Bi aydır biriyle konuşuyorum
Ben 19um karşımdaki 26 yaşında okulunu bi yıl önce bitirmiş,okuduğum şehire kendi mesleğinde gelişmek için gelmiş.Çiçeği burnunda bi çalışan olduğu için işleri maalesef ki çok yoğun
Hukukçu bu arada
Gün içerisinde sadece bir defa mesajlaşıyoruz konuşuyoruz demiyorum,mesajlaşıyoruz.Bazı öğle aralarında arıyo hakkını yemiyim herifin
Arada 2ye çıkıyo mesajlar çabalarım sayesinde,her seferinde adliyedeyim canım çok yoğunum sonra konuşalım diyor.
Tamam diyorum çıkınca çıktım eve gidiyorum metrobüste yazamam eve gidince konuşalım diyor:)
Eve gidiyo dinleniyo iki saat bide yemek yiyor,yazıyo,1 saat mesajlaşıyoruz uyuyor
Uyuyosun diye atarlanınca da e uyuyorum gece gezmesine çıkmıyorum daha ne istiyosun diyo
En son bi buçuk hafta önce görüştük,işten 8 gibi çıktığı için hafta içi görüşemiyoruz
Geçtiğimiz hafta sonuda hastaydı diye görüşemedik ve görüşemiyoruz diye trip atınca çok düşüncesizsin,hastayım keyfe keder değil diye trip yaptı
Ben öğrenciyim seneye mezunum inşallah Etrafım iş hayatına atılırsan gözüne batmaz sende yoğun olucağın için diyor,lakin ben rahatsız oluyorum bu kadar az mı olur yahu
Hayatında başkası olma ihtimali yok anca beni idare ediyo bu başkasını götüremez
Hatta bi ara adliyeye baskın yaptıydım eteği tutuşcak mı diye gayet güzel karşıladı
Benimde şu an kanım kaynıyo yaştan ötürü ve yine etrafım hep böyle olmıcak büyüceksin diyor

Son düzenleme:
Cocugu bu kadar daralayacaksan kendı yasında bır Sevgılı bulabılırsın
Ben de aynı meslektenım gecen sene mezun oldum ve cıddı anlamda sürünüyoruz o yuzden cok ıyı anladım cocukcagızı

Yasindan dolayi mi bilemem ama 10 gunde bir goruserek gunde bi mesajlasarak bi iliski olmaz orasi kesin.

20 yaşındayım ve erkek arkadaşınin tutumu normal geldi anormal degil:)
herkes normal diyo çocuk çalışıyo yoruluyo diye ama ben durmadan gezelim tozalım diyorum oda durmadan uyumak istiyo
Cocugu bu kadar daralayacaksan kendı yasında bır Sevgılı bulabılırsın
Ben de aynı meslektenım gecen sene mezun oldum ve cıddı anlamda sürünüyoruz o yuzden cok ıyı anladım cocukcagızı
Gerçekten mi Bazen abarttığını düşünüyodum da hiç mi fırsat olmaz ama gün içerisinde,tek kullandığı kelime çok yoğunummm! ve evet çok sıkıyorum bana haklısın haksızsın demiyorum ama elimden gelen bu diyo

uzun uzun yorum yapamayacağım ama
az görüşüp çok görüşmenin yaşla bir alakası yok!
yok ben öğrenciyim o çalışıyo ya benim boş vaktim falanda çok o yüzden mi böyle anormal buluyorum diye sorduydum
Yasindan dolayi mi bilemem ama 10 gunde bir goruserek gunde bi mesajlasarak bi iliski olmaz orasi kesin.
yok gün içerisinde yani o işe gidip çıkış süresine göre 1 mesajlaşma akşam eve gidince 15 20yi buluyo

Beyefendi yoğunum diyorsa yoğundur. Diyorsun zaten hukukçu yeni başladı diye. Adam seninle buluşmak için işlerini mi aksatsın. Sonra iş hayatına elvedaaa Böyle bi ilişki istemiyorsan da zorlama yani .

Sen de calismaya başlayınca anlarsın yoğunluğun ne demek oldugunu

34 yaşındayım çok az görüşüyorsunuz bence biz evliyiz hünde kaç sefer msjlaşıyoruz ki 8,5 senedir birlikteyiz toplamda sizin daha 1 aylık

Beyefendi yoğunum diyorsa yoğundur. Diyorsun zaten hukukçu yeni başladı diye. Adam seninle buluşmak için işlerini mi aksatsın. Sonra iş hayatına elvedaaa Böyle bi ilişki istemiyorsan da zorlama yani .
Ya işte yanlış mıyım doğru muyum diye size sormak istedim

Sen de calismaya başlayınca anlarsın yoğunluğun ne demek oldugunu
ben sağlıkçıyım bi ay staj yaptım eve gelene kadar teli ele almayı bırak çantamdan çıkarmıyodum gelir gelmezde uyuyodum
34 yaşındayım çok az görüşüyorsunuz bence biz evliyiz hünde kaç sefer msjlaşıyoruz ki 8,5 senedir birlikteyiz toplamda sizin daha 1 aylık
Aynen bende bunu düşünüyorum ama elimden geleni yapıyorum çok yoğunum diyor,şimdide dışarı çıkcam yemek yicez yine yazarım dedi

Ben de saglikciyim canm ve yaşım. 20 olmasına rağmen varis başlangıcı var bacağımda
Bırak çalışsın çocuk Karışma :)

2 saniye yazamıyorsa bilemiyorum yani canım yemek yerkende yazabilir ama msjlaşmayı sevmiyor demek

2 saniye yazamıyorsa bilemiyorum yani canım yemek yerkende yazabilir ama msjlaşmayı sevmiyor demek
bibi abla diyorum ki tuvaletteyken yaz bari gülüyo,yeniyetme değiliz ya arada haberleşiyoruz bende çalışıyorum diyo bari araşalım diyorum arada araşıyoruz bugün işte aradı meselaama önceki günler evdede müvekkil dosyası incelediği için doğru dürüst konuşmadık bile

Kıız kanın kaynıyor senin . İş hayatı malesef ogrencilik gibi değil. Su akar yolunu bulur. Zamana bırak bence. Herşey oturur.gençlik güzel şey
hemde nası kaynıyo baharda geldi istanbulunda havası bi başka
ama bu hep yorgun yemin ederim hep yorgun

esimle evlenmeden once bende calisiyodum hic vaktim olmuyodu ve esimin vakti bana gore daha cok ve rahatti oda bana kizardi cvp vermiyon niye telefonlarimi acmiyon niye yazmiyon diye bak eski gunlerim aklima geldi simdi onu cok iyi anliyorum evdeyim gun boyunca vaktim cok busefer ben esime niye yazmiyon diye trip atiyorum ki artik islerinin yogun oldugunu kabullendirdim kendime.calisan insanin hakikaten vakti olmuyo anliyacagin

herkesin huyu bir olamaz ama ben sevmem öyle iletişimsiz ilişkileri

mesela tüm gün ders çalıştım hiç yokluğunu aramadım bide sürekli kavga çıkarıyorum sıkıldı artık o da çalışıyorum ne istiyosun ne yapabilirim diye mesleği değiş dedim bi ara
herkesin huyu bir olamaz ama ben sevmem öyle iletişimsiz ilişkileri
bende sevmiyodum ama alıştım sanırsamşu an mesela nerde ne yiyo bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…