Ben ellerimin görünümüne çok önem veriyorum ve el tırnak bakımı en keyifle yaptığım işlerden birisi. Bazı pratik bilgileri sizinle de paylaşayım istedim. Hayatımda hiç manikür yaptırmadım. Barrier 60 sn de manikür ürünü ile hem manikür yapıyor hem ellerimin peeling ini tamamlıyor hem de ayak topuklarımın bakımını yapıyorum. Daha sonra tırnak bakım yağı ile tırnak etrafını yağladıktan sonra '' itme çubukları'' ile etleri geriye doğru itiyorum ve işlem tamam :) itme çubukları konusunda maalesef alternatif az. Ben sadece mavala marka itme çubuğu bulabildim. Zaten bu markanın işe yarayan tek ürünü bu sanırım. Ellerimi nemlendirmek için gündüzleri Neutrigina Krem kullanıyorum. Bu markanın güneş koruma faktörlü bir kremi var . Evden çıkmadan muhakkak sürerim , hatta bir tane de arabama koydum. Fakat el kırışıklıkları ve lekeler için kullandığım özel bir kremim var. Swisscare Handintense. Bu krem sadece geceleri yatarken sürülüyor. Gece boyunca ele bakım yapan nefis bir ürün. Ücreti fazla geliyor önce ama sadece geceleri sürüldüğü için 1 yıla yakın kullanılıyor. Bu bakımla yumuşacık , bakımlı eller sizin oluyor :)