• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Yasemin Ergene EVLENDİİİİİİ :))

saref

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2009
652
16
318
Yasemin Ergene, 5 yıldır birlikte olduğu Anadolu Holding’in veliahtı İzzet Özilhan’la dün akşam, Özilhan Ailesi'ne ait yalıda dünya evine girdi. 600 seçkin davetlinin katıldığı düğün basına kapalı olarak gerçekleşti.

Son düzenleme:
nasıl yani gelinlik giymemişmi?yada bu gelinliğimi?bu resmen gece elbisesi.

Bir yerde basına kapalı diye okumuştum.Bu fotoğraflarında bir davette çekildiğini düşünüyordum ancak ilk fotoğrafta gelin arabası dikkatimi çekti.Gelinlik niyetine bunu giydiyse en azından saçını başını düzgün yapıp bir duvakla tamamlayabilirdi çok özensiz duruyor saçları.

Şimdi baktım da Pınar Altuğ'un düğününe katıldığı elbise bu. =)​

Son düzenleme:
tamam bende gelinligin sade ve zarif olmasi taraftariyim ama o kuyrukda olmasaydi resmen gecelik derdim, saclar desen uykudan yeni kalkmis gibi.

ne zevksiz, özensiz ve kör insanlar var su dünyada yarabbim :95:

Son düzenleme:
hollywood yıldızlarından esınlenmıs sanırım.hollywood yıldızlarında bı akım gıbı bu durum .saclar okadar ozensız gelınlıkse bır okadar sade.sadelıkten yanayım ama bukadarda degıl kı dumduz elbıse yahu.daha onceden hazırlık provaya hıc bıseye gerek yok .dugune bır saat kala yapılabılecek ıslemler :9: bır galaya katılırken bıle daha ozenıyorlar vala .

Son düzenleme:
Kızlar bence bu gelinliği değil.Düğün basına kapalıymış.Sanırım haberde foto kullanmak için çiftin katıldığı bir davetten aldıkları fotoyu kullandılar.

Arkadaşlar ben ilk yorumumda belirtmiştim. =)

Pınar Altuğ'un düğününe katıldığı elbiseymiş bu.

Sanırım onlar icin önemsiz birsey bu evlilik! Sacmıs, makyajmıs, gelinlikmis..
Bu kızı cok severdim gördügüm manzara karsısında dilimi yuttum diyebilirim..
:19:

ay editörler konudaki resmi kaldırsınlar her gelen kızın gelinliği sanıyoo
gelinliği bu değil yahuu düğünü basına kapalı olmuş foto yok ki

arkadaşlar kusura bakmayın yaa her haberin altında bu resimler olduğu için bu resimleri koymuştum ama düzeltttim ...

tekrar kusura bakmayın lütfen .........[/B
]

Son düzenleme:
pınar altuğun düğününe elinde çicek başında duvaklamı gitmiş ne kadar anlamsız peeh:33:

Back