yasemen26 meme büyütme ameliyatı sürecinde yardımınıza ihtiyacım var

yasemen26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2010
169
2
116
Eskişehir
merhaba kızlar. meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum. görüş ve önerilerinize gerçekten ihtiyacım var. 29 yaşındayım. 5 yıllık evliyim. henüz çocuğum yok. öncelikle 29 yaş bu ameliyat için doğru bir yaş mı? yani bu yaştan sonra gerek var mı? diğer sorum da süt bezlerim zarar görür mü? protez markası ve resimlerle de yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:

canım elbette çocuktan sonra daha mantıklı ama göğüs dokun yoksa yada azsa çocuğu emzirme konusundada çok sıkıntı çekiyorsun sütün ne kadar çok olursa olsun göğüs küçük olunca epey problemli benim bundan dolayı emzirirken sırt ağrım çok oluyordu hatta 4 ay anca emzirebildim.süt kanallarına kesinlikle zararı yok benimde meme ucu kesisi oldu.protez markası mentor high profile 325 cc kas altı yöntemiyle oldum. fotoğraf konusunda kesinlikle eklemiyorum sitedede bu konuda kimseden isteğim olmamıştır.belki başka arkadaşlar foto kunusunda yardımcı olurlar bunun dışında her konuda elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.çünkü bu süreçte bende çok araştırdım çok kararsız kaldım.sevgiler.

cnm aynı yaşlardayız bende 2 çocuk annesiyim ve tabiki omalıyız en son burda ayceyy arkadaşımız odu 42 yaşında ve harika görünüyo .bunun yaşala ilgisi yok tatlım takmak seni mutlu edecekse tak ki 3 gün önce görüştüğüm dr rahatca emzirebilirsin dedi

sen ne zaman olacaksın? damla mı yuvarlak mı düşünüyosun?

cnm ben bu hafta olmalıyım çalışıyorum bakalım az kaldı bn yuvarak istiyodum ama 5 dr da damla dedi o nedenle sanırım damla olucak üst kısım kemikli yuvarlak biraz daha bu tahata kısmı dolu oanlara uygunmuş cnm

yaşın önemi yoktur. gencecik kızlar da ameliyat oluyor. silikonlu ünlülerden emzirenlerin söylemlerine denk geldim.
vücut tipinize göre tercihinizi yaparsınız. bence yuvarlaklar çok yapay duruyor, damla daha güzel durur. ama dekoltenizin uzunluğuna da bağlı olabilir. yakışanı dr unuz söyler.
ameliyat tecrübem yok, onu belirteyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…