Yaşça büyük sevgilim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Duygu sömürüsü yaparak sana vicdan yaptırmak istiyor gibi geldi hayal kırıklığına uğrattın falan diyerek bu oyunlara gelmemelisin bence

Bı kaç gün daha yazar sonra sizden cevap alamayınca bırakır sakın pes etme sakın

Ay bu kart horoz hiç bişey yapamaz. Polisi arıyorum dersen tırıs tırıs kaçar. Engelle geç, seni manüple etmeye başlamış bile. Aklı başında bir insan ayrılık sırasında böyle msjlar yağdırmaz. Arayım konuşalım der, bugün sakinleş yarın görüşelim der. Yani adam kendi egosunu tatmin derdinde. Yaşıtlarınla oyna güzel kızım. Gez toz, konsere git, ne yapıyorsan onu yap, bu adamdan uzak dur. Benim annemle babam arasında 10 yaş fark var. Onlarda bile kuşak farkı var resmen.

Hiç cevap vermeyin, duygu sömürüsü başlamış. Kanmayın. Bu şekilde cevap alamazsa tehdit edebilir bilginiz olsun, genelde önce duygu sömürüsüne başvurup işe yaramazsa tehdit ederler. Korkmayın, yine cevap vermeyin. Siz yakanızı bu sapıktan kurtaracaksınız inşallah.

Zaten numarasına kadar sildim mesajları okuduğumu ya da çevrimiçi olup olmadığımı göremiyor bile.
Aynen böyle devam ... Bişi yapmaz kafan rahat olsun canım güzel gunler var önünde inşallah
Kendine guzel bı yol çiz gez eğlen sosyalles bu senin kararlı olduğunu gösterir ve oda vazgeçer emin ol sen yoksan olup bitmez bu adam yani

Bak o seni büyük ihtimalle yoklamaya devam edecek
Önce duygu sömürüsü yok ben iyiyim senin iyiliğini istedim, çok üzülüyorum, kötü bir durumdayım, seni özledim vsvs,,, asla bunlara inanmıyorsun çünkü öyle bir şey asla yok güzelim..
Sana gösterdiği ilgi alakayıda sende arayabilirsin o olduğu için değil senin ihtiyacin olabilir şuan bunuda o adamdan asla karşılamıyorsun

İkinci olarak duygusal manipulasyona düşmeyince çirkefleşecek çok büyük ihtimal onuda cevap verme, bir bk da yapamaz asla korkma sadece kandırmaya çalışır seni endişede tutar onada sen düşmeyeceksin..

Bak bu kadar kadın şuan senin yanında olayın farkında çünkü sende kendine bir söz ver bu durumu o adamla konuşmadan bitireceksin tamam mı

Bir şey yapacağından değil de işte karşısındaki kız küçük, her türlü manipüle edip kendine baglayacağını düşünüyor kart horoz.

Bir şey yapacağından değil de işte karşısındaki kız küçük, her türlü manipüle edip kendine baglayacağını düşünüyor kart horoz.
Şu kız yanımda olsa o adamı buluşmak için çağırtırdım bir güzel hakkından gelirdim, kimseyi sahipsiz sanmasınlar. Ya bir de kızın karşısına çıkar iki gün sonra. Kanma sakın konu sahibi

Evet.Hemen engellemeyecek olsam da yazdıklarına asla bir cevap vermiyorum ne olursa olsun.Zaten kararım kesin.Ona daha fazla harcayacak vaktim yok.Yazdıklarınızda haklısınız.Başka bir ihtimal yok

Hâlâ kötü biri olduğuna pek inanamıyorum, gözümü öyle boyamış ki.
Bak kötü biri olmasa bile bu demek değil ki senin dengin , iyi olan aklı mantığı yerinde olan bir adam yarısı yaşındaki hatta sen belkide 20 bile değilsin o yaştaki bir kıza yan gözle dahi bakmamali , ben 22 yaşındayım babamın kendinden küçük 40 yaşında arkadaslari var abi amca diyorum lütfen gözünü artık aç , emin ol bundan daha güzel sevip aşık olacağın insan çıkacaktır karşına

Valla inanır misiniz ben de aynı şeyi düşündüm. Ah dedim yanında olacaktım ki yolacaktım bu sapığı. Umarım kanmaz ve kurtulur.

Bu sozleri sana senin adama degil, kafanda kurdugun mukemmel erkek modeline asik oldugunu ve elindeki secenegi ona uydurmaya calistigini kanitladi mi?

Tam yazacaklarimi sen yaziyorsun harikasin valla
E bu tipler standart böyle çünkü. Konu sahibi de bu kadar kadının nasıl olup da bu adamın yapacaklarını aynı şekilde tahmin edebildiğini düşünürse anlayacak kendisinin nasıl kandırıldığını. Biz bu adama sapık diyorsak sapık olduğu için.

Yasli cocuklu adam genc kadin evliligi sadece zengin erkeklerle olunca mutluluk getirir o da basaninca kadinin aldigi yuklu nafaka zamani olur.
Yas 40
2 cocuk
Pasif bir adam napicaksiniz Allah askina. Tas gibi kendi yasinizda bir cocuk bulun bakin keyfinize.

gecen bir avm de araci yikatmaya verdim donuste odemeyi yaparken oranin sahibi 14 aylik minik bebisime Sirinlik filan yapiyordu. Sonra adam demesin mi ben de bekar babayim burcunuz ne diye. Ben de ben normal evli anneyim Burcumu bilmenize gerek yok dedim. Sonra nasil uzuldum eskiden diamond gibi gencecik bekar cocuklar pervaneydi bak hale bekar babalar kart horozlar geziniyor. Bu durum bile beni uzerken sen 40 yasinda 2 cocuklu herifin nesine kandin kuzucum. Engelle gec.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…