Duygu sömürüsü yaparak sana vicdan yaptırmak istiyor gibi geldi hayal kırıklığına uğrattın falan diyerek bu oyunlara gelmemelisin benceVermiyorum .zaten yazmayı da bıraktı.
Benim senden ne çıkarım var
Sana bugüne kadar kötü olacak ne yaptım vs. şeyler yazmaya devam etti .en son da onu hayal kırıklığına uğrattığımı ve çok üzüldüğünü falan yazdı.Böyle olucaksa bir daha yazma rica ediyorum falan diye devam etti.Zaten ayrıldığımızı yazan da benim, sanırım bir şekilde bir şey yazmamı sağlamaya çalışıyor hâlâ.
Bı kaç gün daha yazar sonra sizden cevap alamayınca bırakır sakın pes etme sakınVermiyorum .zaten yazmayı da bıraktı.
Sana bugüne kadar kötü olacak ne yaptım vs. şeyler yazmaya devam etti .en son da onu hayal kırıklığına uğrattığımı ve çok üzüldüğünü falan yazdı.Böyle olucaksa bir daha yazma rica ediyorum falan diye devam etti.Zaten ayrıldığımızı yazan da benim, sanırım bir şekilde bir şey yazmamı sağlamaya çalışıyor hâlâ.
Hiç cevap vermeyin, duygu sömürüsü başlamış. Kanmayın. Bu şekilde cevap alamazsa tehdit edebilir bilginiz olsun, genelde önce duygu sömürüsüne başvurup işe yaramazsa tehdit ederler. Korkmayın, yine cevap vermeyin. Siz yakanızı bu sapıktan kurtaracaksınız inşallah.Vermiyorum .zaten yazmayı da bıraktı.
Aynen böyle devam ... Bişi yapmaz kafan rahat olsun canımZaten numarasına kadar sildim mesajları okuduğumu ya da çevrimiçi olup olmadığımı göremiyor bile.
Bak o seni büyük ihtimalle yoklamaya devam edecekVermiyorum .zaten yazmayı da bıraktı.
Bir şey yapacağından değil de işte karşısındaki kız küçük, her türlü manipüle edip kendine baglayacağını düşünüyor kart horoz.Ay bu kart horoz hiç bişey yapamaz. Polisi arıyorum dersen tırıs tırıs kaçar. Engelle geç, seni manüple etmeye başlamış bile. Aklı başında bir insan ayrılık sırasında böyle msjlar yağdırmaz. Arayım konuşalım der, bugün sakinleş yarın görüşelim der. Yani adam kendi egosunu tatmin derdinde. Yaşıtlarınla oyna güzel kızım. Gez toz, konsere git, ne yapıyorsan onu yap, bu adamdan uzak dur. Benim annemle babam arasında 10 yaş fark var. Onlarda bile kuşak farkı var resmen.
Hâlâ kötü biri olduğuna pek inanamıyorum, gözümü öyle boyamış ki.Duygu sömürüsü yaparak sana vicdan yaptırmak istiyor gibi geldi hayal kırıklığına uğrattın falan diyerek bu oyunlara gelmemelisin bence
Şu kız yanımda olsa o adamı buluşmak için çağırtırdım bir güzel hakkından gelirdim, kimseyi sahipsiz sanmasınlar. Ya bir de kızın karşısına çıkar iki gün sonra. Kanma sakın konu sahibiBir şey yapacağından değil de işte karşısındaki kız küçük, her türlü manipüle edip kendine baglayacağını düşünüyor kart horoz.
Sizden duygu sömürüsüne cevap alamayınca nasıl cirkeflestigini görünce inanırsınız merak etmeyin.Hâlâ kötü biri olduğuna pek inanamıyorum, gözümü öyle boyamış ki.
Evet.Hemen engellemeyecek olsam da yazdıklarına asla bir cevap vermiyorum ne olursa olsun.Zaten kararım kesin.Ona daha fazla harcayacak vaktim yok.Yazdıklarınızda haklısınız.Başka bir ihtimal yokBak o seni büyük ihtimalle yoklamaya devam edecek
Önce duygu sömürüsü yok ben iyiyim senin iyiliğini istedim, çok üzülüyorum, kötü bir durumdayım, seni özledim vsvs,,, asla bunlara inanmıyorsun çünkü öyle bir şey asla yok güzelim..
Sana gösterdiği ilgi alakayıda sende arayabilirsin o olduğu için değil senin ihtiyacin olabilir şuan bunuda o adamdan asla karşılamıyorsun
İkinci olarak duygusal manipulasyona düşmeyince çirkefleşecek çok büyük ihtimal onuda cevap verme, bir bk da yapamaz asla korkma sadece kandırmaya çalışır seni endişede tutar onada sen düşmeyeceksin..
Bak bu kadar kadın şuan senin yanında olayın farkında çünkü sende kendine bir söz ver bu durumu o adamla konuşmadan bitireceksin tamam mı
Bak kötü biri olmasa bile bu demek değil ki senin dengin , iyi olan aklı mantığı yerinde olan bir adam yarısı yaşındaki hatta sen belkide 20 bile değilsin o yaştaki bir kıza yan gözle dahi bakmamali , ben 22 yaşındayım babamın kendinden küçük 40 yaşında arkadaslari var abi amca diyorum lütfen gözünü artık aç , emin ol bundan daha güzel sevip aşık olacağın insan çıkacaktır karşınaHâlâ kötü biri olduğuna pek inanamıyorum, gözümü öyle boyamış ki.
Valla inanır misiniz ben de aynı şeyi düşündüm. Ah dedim yanında olacaktım ki yolacaktım bu sapığı. Umarım kanmaz ve kurtulur.Şu kız yanımda olsa o adamı buluşmak için çağırtırdım bir güzel hakkından gelirdim, kimseyi sahipsiz sanmasınlar. Ya bir de kızın karşısına çıkar iki gün sonra. Kanma sakın konu sahibi
Tam yazacaklarimi sen yaziyorsun harikasin vallaSizden duygu sömürüsüne cevap alamayınca nasıl cirkeflestigini görünce inanırsınız merak etmeyin.
Bir dur bir durak ver ya
İnan artık usandım
Bahaneye ihtiyacın mı var
Gitmek istiyorsan git
Madem öyle bana güvenme
Birkaç gündür kafan benden güzel
Kendi kendine ayrılmanı bekleyeceğiz demek ki
Senin boş şuçlamalarını önemsemeyeceğim
Buna daha fazla devam etmek de istemiyorum
"Yine kurmuş kafasında ne kurduysa"
Bunları yazdı
E bu tipler standart böyle çünkü. Konu sahibi de bu kadar kadının nasıl olup da bu adamın yapacaklarını aynı şekilde tahmin edebildiğini düşünürse anlayacak kendisinin nasıl kandırıldığını. Biz bu adama sapık diyorsak sapık olduğu için.Tam yazacaklarimi sen yaziyorsun harikasin valla