- 17 Aralık 2015
- 26.442
- 48.140
ya ailene söylese ne olacak?Şimdi muhtemelen tekrar yazıp özür falan dileyeceğimi sanıyor.Bunun olmayacağını ve tamamen bittiğini anlayınca aileme falan söyleyebilir mi acaba bilmiyorum.Buna cesaret edemez herhâlde.Sadece normal çekilmiş fotoğraflarım var
Engellememek için değil gerçekten.Endişemin altını dolduracak bir şeyim yok ama ayrılmak istediğimi yazmama rağmen üst üste mesaj atmaya devam ediyor şu an.Durumu kabullenemedi.Emin olamıyorum ne yapar ne yapmaz.Şimdi de sen ayrılıyorsun. Adamın o evde evlatları var ve barışmak için koşul neyse onu karşılamamış. Bak buradaki konulara, kadınlar b.ktan evlilikleri sadece çocuklar için sürdürüyor. Çocukların yaşı da küçük üstelik. Adam ailesi için biraz çabalasa kadın zaten boşamazdı. Uğraşmamış.
Sana attığı mesajlara bak kafan benden güzel. Ay g.tum yani. Mıymıy vasıfsız muhtemelen cinsel problemler yaşayan bir adam bu. Kapına niye gelsin?? Bu endişenin altını dolduracak mantıklı bir açıklaman var mı? Element mi uyduruyorsun yoksa engellememek için? Dürüst ol
Ya senin farkedememen cok normal karşinda bi --sırtlan--var sen hiç ADİL YİLDİRİM'İN videolari izlemiyor musun, hemen izleeeeEvet yapar mı bilmiyorum ama sizin manipülasyon olarak anladığınız şeyi ben fark edemedim bile.Belki de hiç tanıyamadım.Emin olamıyorum, herhâlde yapabilir.
Arka arkaya yazmaya devam ediyor neyi açıklamam gerekiyor daha bilmiyorum, bana engellemene gerek yok ben seni rahatsız etmem merak etme yazdı en son.Yazdığı son mesajların hiçbirine cevap vermedim.Engelledin mi
Dediğim gibi yaparsa polisi arayın. Bu adam bana musallat oldu peşimi bırakmıyor, rahatsız ediyor dersiniz. Ama şöyle söyleyeyim eğer ne olursa olsun sizi kendine mecbur bırakıp evlenmek istiyorsa yapar bunu, aksi durumda kapıya gelmeyi totosu yemez böylelerinin.Evet yapar mı bilmiyorum ama sizin manipülasyon olarak anladığınız şeyi ben fark edemedim bile.Belki de hiç tanıyamadım.Emin olamıyorum, herhâlde yapabilir.
Sana ne yazıyor mesela şu an bizlere de söyle bir yol gösterelim kendini bu kadar çaresiz hissetme çıkmaza sokma kendini artıkArka arkaya yazmaya devam ediyor neyi açıklamam gerekiyor daha bilmiyorum, bana engellemene gerek yok ben seni rahatsız etmem merak etme yazdı en son.Yazdığı son mesajların hiçbirine cevap vermedim.
kimseye bu kadar güvenme bu hayatta.Bende böyle düşünüyorum zayıf pasif ve çok iyi bir adam değer verdiği insanı zora düşürecek bir şey yapmaz ayrılıkta olsa yapmaz yani
20 yaşından bile daha ufak davranıyorsun şu an bunu söyleyeyim.Arka arkaya yazmaya devam ediyor neyi açıklamam gerekiyor daha bilmiyorum, bana engellemene gerek yok ben seni rahatsız etmem merak etme yazdı en son.Yazdığı son mesajların hiçbirine cevap vermedim.
Bu kadar güvenmiyorsan benimle 1 yıldır ne işin vardı benzeri şeyler.Bir de ona hesap soruyormuşum,bu akılları kimden alıyormuşum falanSana ne yazıyor mesela şu an bizlere de söyle bir yol gösterelim kendini bu kadar çaresiz hissetme çıkmaza sokma kendini artık
Kansız herife bak sen kimsin ki benden hesap soruyorsun diyor. Bir de bunu tek başına düşünemeyecek kadar küçümsüyor seni.Bu kadar güvenmiyorsan benimle 1 yıldır ne işin vardı benzeri şeyler.Bir de ona hesap soruyormuşum,bu akılları kimden alıyormuşum falan
Siz korkmayın, korkutmaya çalışacak tabii ki. Ailenize ne anlatabilir ki? Yalanlarsınız. Adamın sapık olduğunu, sizi kandırmaya çalıştığını, görüşmek istemeyince kapıya geldigini, çok korktugunuzu söyleyin.Engellememek için değil gerçekten.Endişemin altını dolduracak bir şeyim yok ama ayrılmak istediğimi yazmama rağmen üst üste mesaj atmaya devam ediyor şu an.Durumu kabullenemedi.Emin olamıyorum ne yapar ne yapmaz.
Bazen sinemaya gidiyoruz,bazen evine gidiyorum.Ya da dışarıda yemek falan yiyoruz . Çalıştığı şirkete kadar biliyorum.İmam nikahıyla yaşayacak birisi değil.Az çok tanıyorum onu.
Şimdi tabi onun aklına kurt düştü, kendi yaşında birinden mi hoşlandı diye. Duygu sömürüsü yaparsa sakın kanmayın. Onun vaktini çaldım diye asla düsünmeyin. Sizi kandırdı bu adam. Cahilliginizden (tecrubesizliginizden) faydalanmaya çalıştı.Bu kadar güvenmiyorsan benimle 1 yıldır ne işin vardı benzeri şeyler.Bir de ona hesap soruyormuşum,bu akılları kimden alıyormuşum falan
Aynen öyle bende yazdım korku belli edersen direk korkutur tehdit ederŞimdi tabi onun aklına kurt düştü, kendi yaşında birinden mi hoşlandı diye. Duygu sömürüsü yaparsa sakın kanmayın. Onun vaktini çaldım diye asla düsünmeyin. Sizi kandırdı bu adam. Cahilliginizden (tecrubesizliginizden) faydalanmaya çalıştı.
Tehdit ederse korkmayın, şikayet etmekten asla çekinmeyin. Korktuğunuzu belli etmeyin, alttan almaya çalışmayın. Cevap vermemeniz en doğrusu. Engellemiyorsanız bile onu sessize alın ve mesajlarına bakmayın.
Vermiyorum .zaten yazmayı da bıraktı.Konusmaya devam edersen bi sekilde manipule etmeye devam edecek bir cevap vermek zorunda degilsin
Evet bu mesajı okumadan yazmıştım son yazdığımı,tahmininizde haklı çıktınız.Bir çesit duygu sömürüsü.Şimdi tabi onun aklına kurt düştü, kendi yaşında birinden mi hoşlandı diye. Duygu sömürüsü yaparsa sakın kanmayın. Onun vaktini çaldım diye asla düsünmeyin. Sizi kandırdı bu adam. Cahilliginizden (tecrubesizliginizden) faydalanmaya çalıştı.
Tehdit ederse korkmayın, şikayet etmekten asla çekinmeyin. Korktuğunuzu belli etmeyin, alttan almaya çalışmayın. Cevap vermemeniz en doğrusu. Engellemiyorsanız bile onu sessize alın ve mesajlarına bakmayın.