Yaşça büyük sevgilim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adamın buna sinirlenmesi bile o kadar gerdi ki beni. Karşısındaki kız 20 yaşında. Başkalarından etkilenmiş olmasına mi sinirlenip şaşırıyor? Ben de direkt söylerdim bu arada.

Ya direkt anneme anlatacağım ya da engellemeden bana ulaşabileceği açık bir kapı bırakmam gerekiyor
Açık kapı bıraksan kopabilcegini mi saniyorsun ? O zaman bu konuyu ona niye açtın tamamen silmeyeceksen , ben senin yerinde olsam annemi alır karşıma her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlatırdım bu şekilde gelecekte tehdit eder mi eve gelir mi korkusuyla elim ayağıma girmesini kabullenemezdim

Ailemin bunu iyi karşılayacağını hiç sanmıyorum.Bir sürü kısıtlamaya maruz kalacağım
Bir süre kısıtlanırsın sonra normal düzenine dönersin merak etme , sınavlarıma çalışcam sosyal medya kullanmayacağım dersiniz ve bir süre uzak durursunuz sosyal medyadan her şey yoluna girer

O bırakıp gitmemiş karısı boşanmak istemiş ama şu durumda pek bir önemi yok sonuçta
Şimdi de sen ayrılıyorsun. Adamın o evde evlatları var ve barışmak için koşul neyse onu karşılamamış. Bak buradaki konulara, kadınlar b.ktan evlilikleri sadece çocuklar için sürdürüyor. Çocukların yaşı da küçük üstelik. Adam ailesi için biraz çabalasa kadın zaten boşamazdı. Uğraşmamış.

Sana attığı mesajlara bak kafan benden güzel. Ay g.tum yani. Mıymıy vasıfsız muhtemelen cinsel problemler yaşayan bir adam bu. Kapına niye gelsin?? Bu endişenin altını dolduracak mantıklı bir açıklaman var mı? Element mi uyduruyorsun yoksa engellememek için? Dürüst ol

Diger erkeklerin nesli mi tukendi,evli bosanmis cocuklu Kirk yasinda yok devenin nali..Yastan cok,ben adamin niyetine takildim ..

Her Allah'ın günü başka bir sürprizmiş her gün yeni bir gündemle çıkıyormuşum karşısına anlamakta zorlanıyormuş.
Bir de gittikçe daha da kırıcı oluyormuşum
Manipülasyon başlamış. Sen sorunlusun ben seni idare ediyorum demek istiyor. Benden başkası seni böyle idare edemez demeye de başlar. Bu adam mı dünya iyisi. Pis bir sapık bu.

adam biraz daha zorlasa sizinle yaşıt çocuğu olacakmış.
neyse gönül akada konuyo b.kada işte, neyin boşluğunu yaşıyosun ki baban yasinda ki adamin sacini oksamasi ilgisi seni bu kadar cezbediyo?
20 yasında gencecik hayatinin en guzel yıllarinda olan piril piril bir bayansın belli ki, yaşitların geziyo tozuyo arkadaş ortamlarinda eğleniyo sen seviyorum dedigin adami arkadaşlarinin içine bile sokamiyorsun seviyorum dedigin adamdan utaniyosun yani.
hissettiğin sey sevgi degil bence.

Eşimle benim 40 yaşımıza ramak kaldı sana açıkça yazayım bizim yaşlarımızda bir insan kendinden yaşça küçük biriyle beraber ise bu işin içinde cinsellik yaşama isteği ağır basar ancak karşınızdaki kişi 1 senedir böyle bir talepte bulunmuyorsa, el ele tutmaktan öteye gitmeyip telefonda bile cinsellik konuşmaktan kaçınıyorsa o adamın cinsellik ile mutlaka bir sorunu vardır. 2 çocuğunun olması seni aldatmasın burada çok konu var eşinin sadece çocuk olması birlikte olduğunu ve kadın hamile kaldıktan sonra kocasının elini bile sürmediği evlilikler.

Yaşıtınız hayat dolu o kadar genç varken ne işiniz var bu yaştaki adamla, kendi denginiz biriyle olun benim 34 yaşında ki bekar arkadaşlarım bile o yaşta ki birini istemiyorlar.

Son olarak 3 çocuğum var ve bir gün eşimle yollarımızı ayırsak çocuklu biri ile birlikte olmayı defalarca düşünürdüm çünkü çocuk sorumluluğu ağır iken bir de başkasının çocuğunun sorumluluğunu almak dana da ağır gelir diye düşünüyorum

Adam baban yaşında ben de zorlasam anan olurdum o yaştayım.
Ben bu yaşımda çıtır oğlanları beğenirken siz şu kart heriflerde ne bulursunuz anlamam.
Yol yakınken dön, çok pişman olursun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…