- 25 Temmuz 2013
- 12.810
- 52.449
Kuş uçmuyor diyememiş.Yani sadece yüz yüze değil,telefon üzerinden yapılan bir şeye bile karşı.İstemiyor değil ama böyle bir şeyin konusunu ben açtığım zaman bile kendini kötü hissettin değil mi , rahatsız oldun mu falan diye sorup konuyu kapatıyor.Bunlar benim rahatsız olacağım şeyler değil yazıyorum ama yanlış şeylerin yaşanmaması gerektiğini söyledi.Belli bir zamanı ve benim düşüncelerimin tam olarak oturmasını bekliyor.Ne zaman hazır olduğumu düşünürse o zaman olduğunu söyledi.
Yazmayin bence aramayin sormayin soguk davranin zaten istemediginizi anlayinca sizden uzaklasacak dir bi çikmazda siniz Allah yardimciniz olsunTekrar ayrıldığımızı yazmalı mıyım
Hayal kırıklığı değil aslında.Bu benim de işime gelir ama bu kadar rahat karşılamayacağını biliyorum onu az çok tanıyorum.Engellemedim onu az önce tekrar yazdıAnladığım kadarıyla adam uğraşmadı diye bir hayal kırıklığı içindesin. Geçer merak etme. Karşına da bir şey için çıkarsa burada bize haber ver el birliğiyle yıldırırız.
Ben senin yerinde olsam bir süre ikili ilişkilerden uzak dururdum. İlişki beklentilerini normalleştirmen gerekiyor çünkü.
Demek ki net olarak ayrıldığımızı ifade edemedim ya da anlamak istemiyor.Başka şekilde ulaşmaya falan çalışır diye engellemedim henüz.Hayal kırıklığı değil aslında.Bu benim de işime gelir ama bu kadar rahat karşılamayacağını biliyorum onu az çok tanıyorum.Engellemedim onu az önce tekrar yazdı
Sen ona bana baskalari böyle böyle mi dedi dedinki anlamadım sen tam olarak nasıl açtın bu konuyuDemek ki net olarak ayrıldığımızı ifade edemedim ya da anlamak istemiyor.Başka şekilde ulaşmaya falan çalışır diye engellemedim henüz.
"Ben başkalarına söylediği ile hareket Edip bana hesap soracak insana açıklama yapmak zorunda değilim"
"Madem bu kadar sorular var kafanda, madem bu kadar şüphelerin var, ne işin var benimle ya"
"Bunca zaman o kadar şeyi biz niye konuştuk"
Şimdi de arka arkaya bunları yazdı
Artık engelle her yerden ve sessiz kal. İşin olmasın artık. İletişime geçme. Adam zaten tercihini yapmış. Fazlası adamın beklediğini yapmak olur.Tekrar ayrıldığımızı yazmalı mıyım
Birincil reaksiyon bunlar takma kafaya. İnsan 5 günlük flörtü görüşmeyelim artık deyince bir hesap sorası geliyor. Hiç cevap verme ghostla artık.Demek ki net olarak ayrıldığımızı ifade edemedim ya da anlamak istemiyor.Başka şekilde ulaşmaya falan çalışır diye engellemedim henüz.
"Ben başkalarına söylediği ile hareket Edip bana hesap soracak insana açıklama yapmak zorunda değilim"
"Madem bu kadar sorular var kafanda, madem bu kadar şüphelerin var, ne işin var benimle ya"
"Bunca zaman o kadar şeyi biz niye konuştuk"
Şimdi de arka arkaya bunları yazdı
Vardı öyle biri tanıdığımız şeker hastalığı vardı adamın cinsel hayatları hiç yoktu o yüzden boşandılarYahu çok zeki olmanıza gerek yok.
Bakın az önce bir üye konu açmış iki çocuğu var eşi cinsel olarak çok pasif olduğu için ayrılmak istiyor.Boyle adamlar çok.
40 yaşında adam 1 yıldır partnerinden cinsellik talep etmiyorsa bu normal değildir.
Bu sağlıklı değildir.
Adamın cinsel hayatında sıkıntı olduğu çok bariz.
Siz genç bir kadinsiniz ileride aktif olarak mutlu sağlıklı bir şekilde cinsellik yaşamak istemez misiniz ?
Siz 30 yaşına geldiğinizde o antropoza girmiş olacak.
40 yaşında bir yaşlıya bakıyor olacaksınız.
Yapacağınız şey psikolojik destek almak.
Babanizla ilişkiniz sorunlu olabilir bağlanma sorunu özgüven sorunu vs her şey olabilir.
Gidin psikologa anlatın kendinizi bulmaya keşfetmeye çalışın.
Sonra zaten ayrılık kararı gelir kendiliğinden.
Ona yalan söyledim, durduk yere bitirmek istediğimi yazmak yerine başka biriyle konuşmuşum gibi açtım konuyu .Anlattıklarının gerçek mi doğru mu yoksa çarpıtma şeyler mi olduğunu anlamak istediğimi yazdımSen ona bana baskalari böyle böyle mi dedi dedinki anlamadım sen tam olarak nasıl açtın bu konuyu
Direkt engelliyorum o zamanBirincil reaksiyon bunlar takma kafaya. İnsan 5 günlük flörtü görüşmeyelim artık deyince bir hesap sorası geliyor. Hiç cevap verme ghostla artık.
TertemizDirekt engelliyorum o zaman
Canım erkeklerim yalanıdır yok eskisini hiç sevmedim beni.mutlu edemedi vs. Yalan bunlar inanamayın artık yaAtıp tutma söz konusu olmadı.Net ifade edemedim.O kadının iyi bir anne olduğunu, çocuklarla çok iyi ilgilendiğini, ama kendisine iyi bir eş olamadığını bunun sebebinin de aradaki uyuşmazlıklar olduğunu söyledi.O kadın başka biriyle birlikte olsa boşanmamış olurdu dedi hatta.
Emin değilim 1 yılın hatrı var bende ne olursa olsunTertemiz
Bir iliskiyi 3. Kişiler olduğunu söyleyerek bitirmek adamı sinirlendirmiş keşke kendi düşüncelerini yazsaydın düzgün bir dille sonrada engelleseydin yani baskalarini öne sürünce sana doğruları söyleyeceğini nerden çıkardın kiOna yalan söyledim, durduk yere bitirmek istediğimi yazmak yerine başka biriyle konuşmuşum gibi açtım konuyu .Anlattıklarının gerçek mi doğru mu yoksa çarpıtma şeyler mi olduğunu anlamak istediğimi yazdım
Ayrılmak istediğimi daha net ifade edicemEmin değilim 1 yılın hatrı var bende ne olursa olsun
Bu bir yıl senin için hatır değil zaman kaybı.Emin değilim 1 yılın hatrı var bende ne olursa olsun
Sen asla engelleyemezsin zaten derdin kurtulmak değil bence şu an sadece bir pürüz cikartiyim benimle ilgilensin daha çok yazsın arasın ben göreyim modundasinEmin değilim 1 yılın hatrı var bende ne olursa olsun
Bilmiyorum belki açıklamaya çalışır diye düşündüm.En azından gerçekleri bilmek istedim.Kimseye hesap mesap vermem yazdı.Çok kırgın ve kızgınmışBir iliskiyi 3. Kişiler olduğunu söyleyerek bitirmek adamı sinirlendirmiş keşke kendi düşüncelerini yazsaydın düzgün bir dille sonrada engelleseydin yani baskalarini öne sürünce sana doğruları söyleyeceğini nerden çıkardın ki
Hayır sadece istesem de engelleyemem,eve falan gelir diye korkuyorumSen asla engelleyemezsin zaten derdin kurtulmak değil bence şu an sadece bir pürüz cikartiyim benimle ilgilensin daha çok yazsın arasın ben göreyim modundasin