Yaşça büyük sevgilim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuş uçmuyor diyememiş.

Hayal kırıklığı değil aslında.Bu benim de işime gelir ama bu kadar rahat karşılamayacağını biliyorum onu az çok tanıyorum.Engellemedim onu az önce tekrar yazdı

Hayal kırıklığı değil aslında.Bu benim de işime gelir ama bu kadar rahat karşılamayacağını biliyorum onu az çok tanıyorum.Engellemedim onu az önce tekrar yazdı
Demek ki net olarak ayrıldığımızı ifade edemedim ya da anlamak istemiyor.Başka şekilde ulaşmaya falan çalışır diye engellemedim henüz.
"Ben başkalarına söylediği ile hareket Edip bana hesap soracak insana açıklama yapmak zorunda değilim"
"Madem bu kadar sorular var kafanda, madem bu kadar şüphelerin var, ne işin var benimle ya"
"Bunca zaman o kadar şeyi biz niye konuştuk"
Şimdi de arka arkaya bunları yazdı

Sen ona bana baskalari böyle böyle mi dedi dedinki anlamadım sen tam olarak nasıl açtın bu konuyu

Her Allah'ın günü başka bir sürprizmiş her gün yeni bir gündemle çıkıyormuşum karşısına anlamakta zorlanıyormuş.
Bir de gittikçe daha da kırıcı oluyormuşum

Birincil reaksiyon bunlar takma kafaya. İnsan 5 günlük flörtü görüşmeyelim artık deyince bir hesap sorası geliyor. Hiç cevap verme ghostla artık.

Vardı öyle biri tanıdığımız şeker hastalığı vardı adamın cinsel hayatları hiç yoktu o yüzden boşandılar

Sen ona bana baskalari böyle böyle mi dedi dedinki anlamadım sen tam olarak nasıl açtın bu konuyu
Ona yalan söyledim, durduk yere bitirmek istediğimi yazmak yerine başka biriyle konuşmuşum gibi açtım konuyu .Anlattıklarının gerçek mi doğru mu yoksa çarpıtma şeyler mi olduğunu anlamak istediğimi yazdım

Canım erkeklerim yalanıdır yok eskisini hiç sevmedim beni.mutlu edemedi vs. Yalan bunlar inanamayın artık ya

Bir iliskiyi 3. Kişiler olduğunu söyleyerek bitirmek adamı sinirlendirmiş keşke kendi düşüncelerini yazsaydın düzgün bir dille sonrada engelleseydin yani baskalarini öne sürünce sana doğruları söyleyeceğini nerden çıkardın ki

Bilmiyorum belki açıklamaya çalışır diye düşündüm.En azından gerçekleri bilmek istedim.Kimseye hesap mesap vermem yazdı.Çok kırgın ve kızgınmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…