Yaşça büyük sevgilim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu şekilde ayrılmış olduk o da zaten yazdı arkasına "ben tercihimi yaptım" diye
Aman bırak azgın teke sendromluyu. Demek ki kimse vazgeçilmez değilmiş. Güzelim sen yoluna bak. Zaten baştan yanlış yaptığını biliyordun. Ağlarsın, üzülürsün ama geçer. Herşey geçer çünkü. İnanki şu geçen bir yılına daha sonra pişman olacaksın.

Evet bana her konuda faydadan çok zararı dokunmuştur eminim.Eğer umursuyor olsaydı anlamaya çalışırdı denemedi bile

Evet bana her konuda faydadan çok zararı dokunmuştur eminim.Eğer umursuyor olsaydı anlamaya çalışırdı denemedi bile
Kızı yaşındasın, aranızda kuşak farkı var seni anlamaz o yüzden. Emin ol başkasını garantiye almıştır. Sen mutlu ol şu saatten sonra. Burada herkes sana yanlışını söyledi. Bu kadar kadının fikrini ciddiye al, daha çok küçüksün.

Çok iyi ve pasif sessiz bir adam bunları da söylemezdi asıl yüzünü görmüşsündür umarım
Evet bunları yazmaması gerekirdi.Muhtemelen bir şekilde geri döneceğimi falan düşünüyor.Umarım ileride beni rahatsız etmez,bu kadar sakin karşılamasını beklemiyordum.Bence ileride daha kötü şeylerle de çıkabilir karşıma.

Evet, onunla ilgili hiçbir sıkıntı olmasa bile zaten yaşından ötürü olmaması gerekir.İleride bana nasıl davranacağı bile belli değil.Daha öncesinde bana gerçekten sorunların var dediğini hatırlıyorum.O düşündüğüm kafamda konumlandırdığım gibi biri değil.

Neyle çıkacak ki mesela seni düşündüren şey , senin korkun ne , fotoğrafların mı var onda ne var neyle karşına gelebilir

Neyle çıkabilir karşına? O kadar efendi dedin, tedirgin edici şeyler mi yaptı ya da hissettirdi?

Neyle çıkacak ki mesela seni düşündüren şey , senin korkun ne , fotoğrafların mı var onda ne var neyle karşına gelebilir
Şimdi muhtemelen tekrar yazıp özür falan dileyeceğimi sanıyor.Bunun olmayacağını ve tamamen bittiğini anlayınca aileme falan söyleyebilir mi acaba bilmiyorum.Buna cesaret edemez herhâlde.Sadece normal çekilmiş fotoğraflarım var

Seni tehdit edebileceği şeyler mi var elinde? Varsa o zamanda konu açarsın bin türlü fikir çıkar burdan sana. Kimseye boyun eğmek zorunda değilsin.

Peşimi bırakmadı babam yaşında sapık dersin. Korkma. Bir şey de yazma bu adama artık.

Hayır bir şey yapmadı
Anladığım kadarıyla adam uğraşmadı diye bir hayal kırıklığı içindesin. Geçer merak etme. Karşına da bir şey için çıkarsa burada bize haber ver el birliğiyle yıldırırız.

Ben senin yerinde olsam bir süre ikili ilişkilerden uzak dururdum. İlişki beklentilerini normalleştirmen gerekiyor çünkü.

Siz de bunlara inandınız mı? Bir de eski karısından dinleyin, anlarsınız durumu.

Bu arada adam size tabii ki iyi davranacak. Yarı yaşında kıza iyi davranmasa neyle elinde tutacak ki kart horoz. Çocuğu olacak yaştasınız, bu yüzden bu adam ahlaksız. Size dönüp göz ucuyla bile bakmaması gerekirdi normal bir insan olsa.

Karşına kötü bir şekilde gelicek korkusuyla ona tutsak şekilde mı yaşayacaksın , hiçbir şey olmaz en kötü ailene anlatırsın konuştum evet sonra bunun bir hata olduğunu anladım ve bitirmek istedim bitirdim sonuç bu oldu dersin zor da olsa açıklamanı yaparsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…