40 yasinda adama nasip en basta arkadasca yaklastiniz anlamadım. O sizin icin baya amca yani. Arkadas nedir allah aşkına. Neredeyse babaniz yasinda olabilecek bir yaş. Zaten farkindasıniz burdan dedigimiz bir işe yaramayacakki. Biliyorum yanlis diyorsunuz ama ayrilmiyorsunuz. elinizden tutup ayiracak halimiz yok. Cinsellik yok demeniz de ek olarak sacma. Insan sevgilisine bir cekim duyar cinsel anlamda zaten . Duymaması garip olur.Merhaba üyeliğim yeni yaşım 20.1 yıldır kendimden 20 yaş büyük biriyle bir ilişki içindeyim.Kendisi ilk 6 ay daha önce evlenip boşanmış olduğunu bile benden sakladı.Ondan hiçbir şekilde vazgeçemiyorum.Yazdıklarımı okursanız kafanızda ne canlanır bilmiyorum ama yanlış bir şeyin içinde olduğumdan çok eminim.Bana kendimi çok iyi ve değerli hissettirdi hep.
Ondan vazgeçemiyorum.İyi bir üniversitede güzel bir bölüm okuyorum.Evlilik ya da koca meraklısı değilim.Onda beni cezbedebilecek para da dahil olmak üzere hiçbir şey yok.Onu saf duygularımla koşulsuz olarak seviyorum.Ama bundan kurtulmak istiyorum çünkü bu ikimize de zarar veriyor.
1 yıldır el ele tutuşmak dışında hiçbir şey yaşamadığımızı ve cinsellik de dahil olmak üzere hiçbir konuda beni zorlamayan bir adam olduğunu da belirtmek istiyorum.İlk tanıştığımızda ona sadece bir arkadaş gözüyle yaklaşmıştım, böyle bir şeyler hissedeceğim aklımın ucundan bile geçmezdi.Ama ondan kopamıyorum.Daha önce siteye girip yazdığıma benzer şeyleri görünce bunun ne kadar büyük bir saçmalık olduğunu düşünmüştüm.Ama aklım ve mantığımla bunu aşamıyorum.Ben gerizekâlıyım ve insanları iyi tanıyamıyorum.Çok dağınık oldu farkındayım.Çok iyi birisi, bana çok iyi davranıyor ama aramızdaki şeylerin bir sonu yok.Beni bu zamana kadar hiç kırmadı.Sanki yanlış zamanda tanışmış gibiyiz onunla.25 hatta 30 yaşında bile olsa bir şekilde yaş konusu sıkıntı olmayacak gibi.Ama şimdi öyle bir uçurum var ki.Onu o kadar çok seviyorum ki öncesinde boşanıp ayrıldığını ve hatta çocuklarını bile benden en başta saklamasına kızamıyorum.İlk başta çok yıkıcı etkileri olmuştu ama eğer en başta bunu bilseydim ondan ayrılacağımı düşündüğü için bunu benle paylaşamamış.Kafam çok karışık onunla ilgili.Bir geleceğimiz yok ama onu çok seviyorum.Bir yandan da sadece hormonlarımın bir oyunu olduğunu düşünüyorum.Yaşımdan dolayı hislerime pek güvenemiyorum.Birinin farklı bir bakış açısıyla ne yapmam gerektiğini yorumlaması gerek.Çünkü onu kimseye anlatamıyorum.En yakın arkadaşlarım da dahil.Sebebi yaşı.Eğer gerçekten büyük bir aşk olsaydı aranızda buraya konu açmış olmazdın diye düşünmenizi de istemem çünkü onu silip atmayı defalarca denedim ama ondan kopamıyorum.Ve bir gelecek göremiyorum.Bu yaş sorununu nasıl aşabilirim onunla ? Kendiniz 20 yaşında verdiğiniz kararların doğruluğunu fayda ve zararını o yaştaki aklı başındalığınızı da değerlendirerek ne yapmam gerektiğini net bir şekilde ifade edebilir misiniz ?Birinin gerçekleri yüzüme vurması gerek,çünkü benim gözüm hiçbir şeyi görmüyor..
Bu kadar yoğun bir çekim hissettiğim biriyle imkânsız olmamız beni o kadar yoruyor ki.
Yahu çok zeki olmanıza gerek yok.Eğer eski eşim boşanmayı istememiş olsa ben onunla hâlâ evli olurdum ama aramızda cinsellik yoktu dedi
Ay delirecem konu sahibi anlamadın mı ?Hayır.Başkası olsa onun istediği şekilde evliliği devam ettirirdi benim gibi cinsellikten uzak durmazdı,dedi
Sizinle cinsellik yasamaması da normal degil. Siz istemiyorsaniz o ayri ama. Bir tek elele tutuştuk demeniz garip geldi bana. İllahi bi çekim olurdu bu nirmal bir iliskide faydalanmak degildirki insan sevgilisine cinsel cekim duyarParmağında oynatmıyor ki ?Benden sağladığı ya da sağlayabileceği hiçbir fayda yok . Takıldığı yerler,girdiği ortamlar, çalıştığı şirket zaten başka amaçlar için bir kadına ihtiyacı olsa bulamayacağı yerler değil.Hayatı boyunca duygu olmadan kimseyle cinsellik yaşamamış biri.
Diğer kısımlar sizin kendi fikriniz ,ona bir şey yazamam.Ben hissettiğim şeylere rağmen kendi kız kardeşimin bile benimkine benzer bir ilişkisi olduğunu düşünsem şiddetle karşı çıkar,gerekirse buluşmaması için onu eve hapsederim.
Canım yaa çok gencsin cidden. Insanlar yas ilerledikce z uyur zaten. Gencken yataga yapisik yasarfım yas ilerledikçe uyku azalir hatta yaslilar şimdi uyuyabildiginiz kadar uyuyun ilerde uyuyamiyir insan der bir yasli teyze demisti bana. Yani o enerji meselesi degilO kadar değişik ki.Onun enerjisine ben yetemiyorum aslında.Günlük 2-3 saat uyuyor.Bazen 4-5 günde toplam 4 saat uyuduğu bile oluyor
Onların cinsel hayatı vardı, fena da değildi adam o konuda sanki.biz bu konuyu okumadik mi. tip okuyordu kiz. iliski yasadigi adam da akademisyendi. neyse hadi o konu degilse bile boyle bir mevzu benim icin tartismaya kapali. 20 yasinda bir kizin hicbir sartta 40 yasinda bir adamla iliskisi olmamali. davul bile dengi dengine. allah iyilerle karsilastirsin.
Olmaz canım bence. Kalbıne dur de ve ıletısımı kes. En güzel cagındasın. En güzel yıllar. Lütfen aklından sil ve benı bırak de. Bu adamın yaptıgı sapkınlık. Sapıklık. Polıse sıkayet rt çok cıddıyım. Büyük de konuşmak ıstemıorum . Ben 32 yaşındayım 7 yaş küçük bırıyle ılıskım vardı. O bıle o kadar yordukı. Lütfen kemdıne gel. Aılene söyle hatta.Merhaba üyeliğim yeni yaşım 20.1 yıldır kendimden 20 yaş büyük biriyle bir ilişki içindeyim.Kendisi ilk 6 ay daha önce evlenip boşanmış olduğunu bile benden sakladı.Ondan hiçbir şekilde vazgeçemiyorum.Yazdıklarımı okursanız kafanızda ne canlanır bilmiyorum ama yanlış bir şeyin içinde olduğumdan çok eminim.Bana kendimi çok iyi ve değerli hissettirdi hep.
Ondan vazgeçemiyorum.İyi bir üniversitede güzel bir bölüm okuyorum.Evlilik ya da koca meraklısı değilim.Onda beni cezbedebilecek para da dahil olmak üzere hiçbir şey yok.Onu saf duygularımla koşulsuz olarak seviyorum.Ama bundan kurtulmak istiyorum çünkü bu ikimize de zarar veriyor.
1 yıldır el ele tutuşmak dışında hiçbir şey yaşamadığımızı ve cinsellik de dahil olmak üzere hiçbir konuda beni zorlamayan bir adam olduğunu da belirtmek istiyorum.İlk tanıştığımızda ona sadece bir arkadaş gözüyle yaklaşmıştım, böyle bir şeyler hissedeceğim aklımın ucundan bile geçmezdi.Ama ondan kopamıyorum.Daha önce siteye girip yazdığıma benzer şeyleri görünce bunun ne kadar büyük bir saçmalık olduğunu düşünmüştüm.Ama aklım ve mantığımla bunu aşamıyorum.Ben gerizekâlıyım ve insanları iyi tanıyamıyorum.Çok dağınık oldu farkındayım.Çok iyi birisi, bana çok iyi davranıyor ama aramızdaki şeylerin bir sonu yok.Beni bu zamana kadar hiç kırmadı.Sanki yanlış zamanda tanışmış gibiyiz onunla.25 hatta 30 yaşında bile olsa bir şekilde yaş konusu sıkıntı olmayacak gibi.Ama şimdi öyle bir uçurum var ki.Onu o kadar çok seviyorum ki öncesinde boşanıp ayrıldığını ve hatta çocuklarını bile benden en başta saklamasına kızamıyorum.İlk başta çok yıkıcı etkileri olmuştu ama eğer en başta bunu bilseydim ondan ayrılacağımı düşündüğü için bunu benle paylaşamamış.Kafam çok karışık onunla ilgili.Bir geleceğimiz yok ama onu çok seviyorum.Bir yandan da sadece hormonlarımın bir oyunu olduğunu düşünüyorum.Yaşımdan dolayı hislerime pek güvenemiyorum.Birinin farklı bir bakış açısıyla ne yapmam gerektiğini yorumlaması gerek.Çünkü onu kimseye anlatamıyorum.En yakın arkadaşlarım da dahil.Sebebi yaşı.Eğer gerçekten büyük bir aşk olsaydı aranızda buraya konu açmış olmazdın diye düşünmenizi de istemem çünkü onu silip atmayı defalarca denedim ama ondan kopamıyorum.Ve bir gelecek göremiyorum.Bu yaş sorununu nasıl aşabilirim onunla ? Kendiniz 20 yaşında verdiğiniz kararların doğruluğunu fayda ve zararını o yaştaki aklı başındalığınızı da değerlendirerek ne yapmam gerektiğini net bir şekilde ifade edebilir misiniz ?Birinin gerçekleri yüzüme vurması gerek,çünkü benim gözüm hiçbir şeyi görmüyor..
Bu kadar yoğun bir çekim hissettiğim biriyle imkânsız olmamız beni o kadar yoruyor ki.
Beyni olsaydi cocuklariyla gorusturmezdi 8 yasinda 11 yasinda cocuklarla sizi gorusturmesi ayrilmaniz icin yeterli degil mi kendi cocuklarinin psikolojisine bunu yapan size neler yapar...Çocuklarıyla görüştürdü ve onların yaşadığı ayrı yeri gördüm
Ay ben şaka sanmıştım. GerçekmişVajinismuslu bir kadın huni ile küçük hortumdan bir düzenek yapmış kendine monte etmiş, kocası da ordan akıtmış.
Sen ne cevap verdin?Bir dur bir durak ver ya
İnan artık usandım
Bahaneye ihtiyacın mı var
Gitmek istiyorsan git
Madem öyle bana güvenme
Birkaç gündür kafan benden güzel
Kendi kendine ayrılmanı bekleyeceğiz demek ki
Senin boş şuçlamalarını önemsemeyeceğim
Buna daha fazla devam etmek de istemiyorum
"Yine kurmuş kafasında ne kurduysa"
Bunları yazdı
Bunları arka arkaya direkt yazmadı tabii kiSen ne cevap verdin?