Yaşça büyük sevgilim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
40 yasinda adama nasip en basta arkadasca yaklastiniz anlamadım. O sizin icin baya amca yani. Arkadas nedir allah aşkına. Neredeyse babaniz yasinda olabilecek bir yaş. Zaten farkindasıniz burdan dedigimiz bir işe yaramayacakki. Biliyorum yanlis diyorsunuz ama ayrilmiyorsunuz. elinizden tutup ayiracak halimiz yok. Cinsellik yok demeniz de ek olarak sacma. Insan sevgilisine bir cekim duyar cinsel anlamda zaten . Duymaması garip olur.

Eğer eski eşim boşanmayı istememiş olsa ben onunla hâlâ evli olurdum ama aramızda cinsellik yoktu dedi
Yahu çok zeki olmanıza gerek yok.
Bakın az önce bir üye konu açmış iki çocuğu var eşi cinsel olarak çok pasif olduğu için ayrılmak istiyor.Boyle adamlar çok.
40 yaşında adam 1 yıldır partnerinden cinsellik talep etmiyorsa bu normal değildir.
Bu sağlıklı değildir.
Adamın cinsel hayatında sıkıntı olduğu çok bariz.
Siz genç bir kadinsiniz ileride aktif olarak mutlu sağlıklı bir şekilde cinsellik yaşamak istemez misiniz ?
Siz 30 yaşına geldiğinizde o antropoza girmiş olacak.
40 yaşında bir yaşlıya bakıyor olacaksınız.

Yapacağınız şey psikolojik destek almak.
Babanizla ilişkiniz sorunlu olabilir bağlanma sorunu özgüven sorunu vs her şey olabilir.
Gidin psikologa anlatın kendinizi bulmaya keşfetmeye çalışın.
Sonra zaten ayrılık kararı gelir kendiliğinden.

Hayır.Başkası olsa onun istediği şekilde evliliği devam ettirirdi benim gibi cinsellikten uzak durmazdı,dedi
Ay delirecem konu sahibi anlamadın mı ?
Yahu adamın cinsel hayatı sorunlu.
Normal değil yani.
Hayatında kaç tane erkek tanıdın ?
Cinsel hayatın bile yok .
Sağlıklı bir cinsel hayat nedir nasıl olur bilmiyorsun bile Allah aşkına.
Açık açık söylemiş adam cinsel işlev bozukluğu var diye.
Aynı benim eski eşim yahu dünyanın en iyi insanıdır ama beni çok mutsuz etti onunla evlenmek.
Neyse ki boşandım da kurtuldum.

biz bu konuyu okumadik mi. tip okuyordu kiz. iliski yasadigi adam da akademisyendi. neyse hadi o konu degilse bile boyle bir mevzu benim icin tartismaya kapali. 20 yasinda bir kizin hicbir sartta 40 yasinda bir adamla iliskisi olmamali. davul bile dengi dengine. allah iyilerle karsilastirsin.

Sizinle cinsellik yasamaması da normal degil. Siz istemiyorsaniz o ayri ama. Bir tek elele tutuştuk demeniz garip geldi bana. İllahi bi çekim olurdu bu nirmal bir iliskide faydalanmak degildirki insan sevgilisine cinsel cekim duyar

Bir Enrique Iglesias ya da Brad Pitt değilse o kadar büyük bir adamla birlikte olmam. Etrafımızda ilgi çekecek bir sürü yaşıtımız var evet olgunluk önemli ama onun da yaşla alakası yok artık biliyoruz.
Biz ne desek boş. Zamanla yaşayarak öğreneceksin. Kendi çevrene sokunca rahatsızlık hissedeceksin. Kendinle yaşıt bir kız arkadaşınla tanistirinca acaba ondan da hoşlanır mı diye düşüneceksin çünkü adam 20 yaşa kadar inmiş. 18'e de iner. Bazı şeyler platonik kalmalı bence. Zamanla unutuluyor ama duyguları açınca geri dönmek biraz zor.
Onu en iyi siz tanırsınız. Sapık değil diyorsanız öyledir. Lakin bu kuşak farkı zamanla kendini hissettirecek. Umarım sizi üzmez

O kadar değişik ki.Onun enerjisine ben yetemiyorum aslında.Günlük 2-3 saat uyuyor.Bazen 4-5 günde toplam 4 saat uyuduğu bile oluyor
Canım yaa çok gencsin cidden. Insanlar yas ilerledikce z uyur zaten. Gencken yataga yapisik yasarfım yas ilerledikçe uyku azalir hatta yaslilar şimdi uyuyabildiginiz kadar uyuyun ilerde uyuyamiyir insan der bir yasli teyze demisti bana. Yani o enerji meselesi degil

Onların cinsel hayatı vardı, fena da değildi adam o konuda sanki.

Ben şuan 40 yaşındayım ve kendimi yaşlı görmüyorum. Ama 20 yaşında biriyle olma ihtimalini düşünmek midemi bulandırır. O kadar yaş küçüklere direkt yavrum kuzum şeklinde bakıyorum. Ki ben 20 yaşındayken 40 yaşındakilere de yaşlı gözüyle bakıyordum çünkü bana göre yaşlıydı. Hadi sizin yaşınız küçük, hayatı tam tanımıyorsunuz ama onun olgun biri olarak bunun yanlış olduğunu söyleyip uzaklaşması lazımdı. Sizin bir geleceğiniz yok. Bu ilişkiden alabileceğiniz tek şey zarar. Gerekirse terapiste gidin ama bir şekilde bu saçma ilişkiyi bitirmeniz lazım. Çok küçüksünüz yaa...

20 yaşındaki kararlarıma, hedeflerime şu an bile gülüyorum. Birçoğu genellikle duygularımla alınmış kararlardı, mantık hep ikinci plandaydı. ‘Sevgiliniz’(!) de öyledir diye demiyorum ama size şöyle bir örnek vermek istiyorum, birkaç sene öncesinde bir motosiklet kulübüne üyeydim. Yaşı büyük bizim dede diye şakalaştığımız 40’lık abiler ( hatta birinin torunu vardı ) etkinliklere gelirken 17-25 yaş arası kızlarla geliyorlardı. Bir gün de öyle oldu, 20’lerin başında bi kız getirmişti birisi. Mekana geçtiğimizde kız lavaboya gitti, o 40’lık grup tek kaldığında kızın arkasından yaptıkları “çıtır” temalı muhabbetler o kadar midemi bulandırdı ki o kulüple irtibatımı kestim.
Vazgeçemiyorum, kopamıyorum diye bir şey olamaz, olmamalı. İnsanlar kaç senelik evliliklerini, kurulu düzenlerini bitirip yeni bir hayata

Olmaz canım bence. Kalbıne dur de ve ıletısımı kes. En güzel cagındasın. En güzel yıllar. Lütfen aklından sil ve benı bırak de. Bu adamın yaptıgı sapkınlık. Sapıklık. Polıse sıkayet rt çok cıddıyım. Büyük de konuşmak ıstemıorum . Ben 32 yaşındayım 7 yaş küçük bırıyle ılıskım vardı. O bıle o kadar yordukı. Lütfen kemdıne gel. Aılene söyle hatta.

1 yıldır sevgilisiniz, adamın evine gidiyorsunuz elinizi tutmaktan öteye gitmiyor öyle mi? Ya bu konuda yalan söylüyorsunuz ya da adam iktidarsız. Ayrıca o kadar kişi yorum yapmış, yanlış yolda olduğunuzu söylüyor. Aklı başında olsaydınız birine kulak verirdiniz. Herkes yanılıyor bir tek siz mi gerçeği görüyorsunuz. Adam da biliyor bunun devamı olmayacağını, ailenize söyleyemeyeceğinizi. Aşkından mı bekliyor her şeye tamam diyor. Sizden istediği şeyi almak için beyninizi yıkıyor

Ben 20 yaşındayken 40 li yaşlardaki adamlara amca derdim koca adamdan korkardım ben ya babam yaşında adam ne buluyorsunuz ne konuşup ne paylaşıyorsunuz bide o yaşta adam el ele tutuşup sevgililik yaşayacak mantıklı mı yani aklınızı başınıza toplayın okulunuza odaklanın bu adamdan size hiç birsey olmaz

Bir dur bir durak ver ya
İnan artık usandım
Bahaneye ihtiyacın mı var
Gitmek istiyorsan git
Madem öyle bana güvenme
Birkaç gündür kafan benden güzel
Kendi kendine ayrılmanı bekleyeceğiz demek ki
Senin boş şuçlamalarını önemsemeyeceğim
Buna daha fazla devam etmek de istemiyorum
"Yine kurmuş kafasında ne kurduysa"
Bunları yazdı

Direkt engellemedim sadece endişelerimi ve kafamı kurcalayan şeyler olduğunu ona artık güvenmediğimi ve bazı şeyleri kanıtlaması gerektiğini yazdım

Sen ne cevap verdin?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…