Yaşça büyük sevgilim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
abowww bir yaşlı kurt kapmış bir serçeyi koşuyor. uyandırın serçeyi

İstemediğim değil,istemiyor olsam bir şekilde bırakabilirdim.Sadece düşündüğüm gibi biri değilmiş ve beni gerçekten sevmiyor bile demeye ihtiyacım var.Başka türlü onu bırakamam
Adam bulmuş 20 yaşında gencecik çıtır çıtır kızı, kız ona tapıyor, sadece yanında bulunması bile öyle bir özgüven ki adama, elbette sevgi şovunu yapacak. Ama düşünüyor musunuz ki o yaşa gelmiş bir erkek saf temiz duygularla aşık olsun? İmkansız.
Bir de çekim hissediyorum demişsiniz, cinsellik yoksa bunu tam olarak nasıl anladınız? Sarılınca mı, öpüşünce mi, dokununca mı? Çünkü sadece el ele tutuştuğunuzu söylemişsiniz. Bunların hiçbiri yoksa çekime dair doğru bir filtreleme yöntemi olmaz diye düşünüyorum.
Bence sizin durumunuzun psikolojik bir açıklaması var, ya ebeveynlerin birini tasvir ediyor bu insan size ya bir eksiği kapatıyor ya da küçüklüğünüzde düzeltemediğiniz bir olayı şu an yeniden yapılandırmaya çalışıyorsunuz gibi geldi bana. Elbette uzman değilim, şahsi yorumum. Fakat sizin için şu an elzem olan tek bir şey var, acilen terapiye başlamalısınız. Zaten durumunuz açıklığa kavuşacaktır.

Adamin soyledigi herseye inanmissin. Bir erkek kendinden 20 yas kucuk bir kizla iliski yasiyirsa sapiktir, net. Aman kendini sapik degil diye falan kandirma.
Seni elde edene kadar iyi erkek, ilgili erkek rolunu oynuyor. Aranizda cinsellik yasandiktan sonra gor bi de onu.
Saka gibi olay ya. 20 yasindaki kiz 40 yasindaki herifte ne buluyor?
Yol yakinken vazgec. Muge anli senin gibilerle dolu. Bir gun orada kendini araniyor diye gormek istemezsin sanirim.

Kendine o adamı layık görüyorsan kim ne desin?
20 yaşında çiçek gibi kızsındır. Baban yaşında adamı seçmiş kendine sevgili yapmışsın.
Yanlış olduğunu da biliyorsun ama beynin nasıl yıkandıysa karşındaki sapığı algılayamıyorsun.
Annene babana acıdım. Allah evlatlarımızı korusun. Seneler sonra yaptıklarından bin pişman olacaksın ama ne çare, zaman geri gelmiyor.
Kopamıyorum, ayrılamıyorum, aşıkım vs bunlar boş. Bal gibi de koparsın. Bitti de, engelle sil, gerekirse değiştir numaranı. Her nerede tanıştıysan oraya gitme. (20 yaşında kız, 40 yaşında adamla nerede tanışabilir zaten, nasıl olabilir bu da ayrı) sil at hayatından çok basit.

Eğer ayrılmak istemiyorsan burda söylenecek hiçbir şey kar etmez. Anlayana sivri sinek saz, anlamayana davul zurna az. Nerden mi biliyorum? Toksik ilişkim için açtığım konularda söylenen hiçbir şey beni ayrılığa ikna edemedi. Yani kişide bitiyor iş. Kopamamaya şartlamışsın kendini.

Benle babamın arasında da 20 yaş var

Yaşın daha 20 ve kendinden 3-5 yaş büyük biriylede değil 20 yaş büyük biriyle sevgilisin. Aman allahım bu nasıl bir körlük ya peki şunları hiç düşünmüyor musun?
1-Adam 40 yaşında senin yaşın 20 ve sen daha enerjiksin deli dolusun senin enerjine ayak uydurabiliyor mu?
2- Adam sana başta birşey söylememiş yani yalan söylemiş sana bunu nasıl kebdine yapmasına izin verdin ve kabul ettin bu durumu ?
3-Büyük ihtimal adam hala evli ve bunuda saklıyor buna nasıl inandın?(bir yorumda ben boşanmış olduğuna inandığın yazıyordu adamın e devletine girip mi baktın ki onu anlamadım)
Eğer biraz kendine değer veriyorsan bu adamdan ayrıl çünkü hiçbir halt olmaz ya bir kere adam kaç yaşında aklınızı peynir ekmeklemi yedin acaba merak ettim. 30 yaşındayım 10 yaş büyük biri çıktığı zaman arkama bakmadan gidiyorum o bile fazla bana. Erkek dediğin çok büyük olmayacak bence çünkü bir kere o benim enerjime yetişemez dedi gibi yanında bebek adımı atarak mı yürüyeceğim. Bana göre bu adamla konuşman kendine yaptığın en büyük saygısızlık...

Yavrum sen ne yaptığının farkında mısın ? Çok yanlış bir durumun içindesin bu durumu kimse normal karşılamaz. Ben 22 yaşındayım. Kendimden 2 yaş büyük/küçük birine bile fark çok derim. Lütfen bu ilişkiden vazgeç kendine yazık etme canım.

Maalesef bazilari boyle oluyor. Cocukken alinmayan baba sevgisi ve ilgisi, travmalar vs derken, 20li yaslarda olay patliyor
Ay onu bence bahane ediyolar. Yani baba sevgisi almaksa ben de almadim. Hali dover gibi doverdi babam beni. Bana tek etkisi erken evlenmek oldu ama onda da esimle 3 yil cikip taniyip evlendim. Ben niye kendimden 20 yas buyuklere hallenmedim. Baba sevgisi diye de kendimizi baska yasli adamlarin koynuna sokmayalim yani baba oyle mi seviyo adami

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…