yaşayan var mııı???

claryfrayy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2023
20
6
1
24
merhabalar reglim 1 hafta gecikti ama kullandigim ilaclardan kaynakli oldugunu dusunuyorum yasmin kullaniyordum fakat duzensiz bir sekilde, 1 hafta sonra regl oldum normalde 6-7 gün sürer bazen 8 bu sefer uc gun surdu asiri sancili gecer fakat sadece kasik agrilarindan olusuyordu hafif hafif, koyu kirmizi degilde acik kirmizi kahve karisimi kanamam oldu yerlesme kanamasi degil bence ya da gebe oldugumu da dusunmuyorum ama bir suphe iste zaten reglimin geciktigi haftanin 3. gununde test yapmistim negatifti ama su an hafif kasik sancilari akinti artisi mide bulantisi var bilmiyorum belki psikolojiktir fikri olan ya da benzerini yasayan var mi?

Yasmini düzensiz kullandığınız için hormonlarınız nanay olmuş, düzeniniz değişmiş. Niye düzenli kullanmıyorsunuz ki?

Yasmini düzensiz kullandığınız için hormonlarınız nanay olmuş, düzeniniz değişmiş. Niye düzenli kullanmıyorsunuz ki?
calisiyorum vaktim olmuyor cilt icin kullaniyordum aslinda korunmak icin degil ama o etkisi de isime geliyordu bi yandan ama dogru soyluyorsunuz duzenli kullanmak gerekirdi

calisiyorum vaktim olmuyor cilt icin kullaniyordum aslinda korunmak icin degil ama o etkisi de isime geliyordu bi yandan ama dogru soyluyorsunuz duzenli kullanmak gerekirdi

Kuracaksınız alarmı, çıkarıp çantanızdan içeceksiniz bi zoru yok ki. Kist falan oluşabilir Allah korusun, şakaya gelmiyor hormon ilaçları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…