• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşayan var mi?

kurk mantolu madonna

Feinne meal ûsri yüsrâ...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
3.147
3.139
248
31
Merhabalar herkese. Benim çok değişik bir takintim var hayatımı mahveden. Fobi de diyebiliriz. Geceleri uyuyamamaktan korkuyorum. Sadece o değil içime çok fena daraltilar sıkıntılar geliyor uyuyamayinca ve sanki bir daha uyuyamicam gibi düşünüyorum ve o gunu kendime zehir ediyorum. Bu kadar da değil, o gün güzel bir uyku ceksem de kalktigim gibi ya bu gece uyuyamazsam diye dusunceler endişeler beynimi meşgul ediyor. Uyuyamazsam ve bu hep boyle devam ederse diye sacma sapan korkular. Nasil asarim, nasıl kurtulurum bilen var mi? Psikologdan randevu alcam pazartesi. Yol gösterin ne olur. Ara ara zirveye çıkıyor bu durum, bazen umursamiyorum bile.

Not: beş sene önce TV de uykunun önemi ile ilgili bir haber izlemistim, o dakika da ya uyuyamazsam korkusu yerleşti beynime ve beş senedir ara ara cikip geliyor..

Böyle bir rahatsızlık duymuştum, hiç uyuyamayan insanlar varmış. İleri boyutlara varmadan psikoloğa gitme kararın çok iyi tabi. Ben de hiçbir derdim olmasa bile çok az uyuyan bir insanım. Zaman geçsin de sabah olsun kalkalım diye uyuyorum çoğu zaman.Sevmiyorum uyumayı ama şikayetçi değilim pek.Gece film falan izliyorum. Umarım ilerlemeden bir çözümünü bulursun yardım alarak.

Böyle bir rahatsızlık duymuştum, hiç uyuyamayan insanlar varmış. İleri boyutlara varmadan psikoloğa gitme kararın çok iyi tabi. Ben de hiçbir derdim olmasa bile çok az uyuyan bir insanım. Zaman geçsin de sabah olsun kalkalım diye uyuyorum çoğu zaman.Sevmiyorum uyumayı ama şikayetçi değilim pek.Gece film falan izliyorum. Umarım ilerlemeden bir çözümünü bulursun yardım alarak.
Yok uykuyla ilgili hiçbir problemim yok, ama bu düşünceler beynimi esir alınca uyuyamiyorum. Ve kendimi inanılmaz kotu hissediyorum. Sanki herseyimi kaybetmiş , hayattan nefret eder düzeyde. Bir gariplik olduğunu biliyordum, ama bu sene daha farklı yönlerini keşfettim. Bir gideyim bakalim, bir çözümü vardır elbette. Zaten iki sorunum var onlar cozulse varya benden iyisi yok.

Back