Yaşayan var mı??

LADY VEGA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
8.642
35.039
548
Kızlar merhaba
Ben karaciğer için doktora gitmiştim doktorum tüm batın ultrason istemişti kontrol amaçlı. Hiçbir sorun çıkmadı raporda uterus VS temiz çıktı. Fakat 2 aydır adetim de azalma var ve süresi çok kısaldı. Başına böyle bişey gelen var mı??

Kızlar merhaba
Ben karaciğer için doktora gitmiştim doktorum tüm batın ultrason istemişti kontrol amaçlı. Hiçbir sorun çıkmadı raporda uterus VS temiz çıktı. Fakat 2 aydır adetim de azalma var ve süresi çok kısaldı. Başına böyle bişey gelen var mı??
Yaşınız kaç erken menopoz olma ihtimali olabilirmi test yapıp bakıyorlar

Senin yaslarinda ayni seyi bende yasamistim. Erken menapoz olabilir diye bir kac sene cok korkarak doktora gittim her yil duzenli olarak. Hicbir sey cikmadi olabiliyormus boyle seyler. Onemli olan duzenli olarak olman suresi onemli degil demisti doktor. Yinede bir gorun doktora ama cok stres yapma

Senin yaslarinda ayni seyi bende yasamistim. Erken menapoz olabilir diye bir kac sene cok korkarak doktora gittim her yil duzenli olarak. Hicbir sey cikmadi olabiliyormus boyle seyler. Onemli olan duzenli olarak olman suresi onemli degil demisti doktor. Yinede bir gorun doktora ama cok stres yapma
Ben çok düzenli adet görürdüm 2 ay önce aşırı stresli Bi dönemden geçtim okulla ilgili aşırı sıkıntılarım vardı uykusuz stresli ve aşırı kahve tükettiğim 20 günden sonra adet düzenim bozuldu. 3 5 gün oynama olur ama onu da normal kabul ediyor jinekologlar. Hala adetimi düzenli görüyorum. İlk günü gayet normal 2. Günü mesela wc de peçeteye kırmızı kan geliyor ama çok az. Ped lekeleyecek kadar Bi kan değil

Muayenesi nasıl oluyor ben bekarım ve korkuyorum böyle alttan muayene felan yok değil mi

Kızlar merhaba

şu 2 adet dönemidir ben ve bütün tanıdıklarımın bir tuhaf geçiyor. sadece 1 damla olan, normalde az olurken aşırı yoğun olan, vaktinden 10 gün önce olan...
havalarda birşey var heralde.
bu arada çok iyi bir dr. un dediği şey, önemli olan az ya da çok olması değil vaktinde olması.
korkma yani.inşallah birşey yoktur mevsimseldir biz gibi.

Kızlar merhaba

şu 2 adet dönemidir ben ve bütün tanıdıklarımın bir tuhaf geçiyor. sadece 1 damla olan, normalde az olurken aşırı yoğun olan, vaktinden 10 gün önce olan...
bu arada çok iyi bir dr. un dediği şey, önemli olan az ya da çok olması değil vaktinde olması.

Bu ay 4-5 gün erken oldum geçen ay olduğum tarihten ama bunu normal kabul ediyorlar diye biliyorum

yine istersen doktora git ama kendini korkutma çünkü bu yaz çevremde herkesin adet dönemi bir tuhaf geçti.
O kadar korkunç şeyler okudum ki İnternette gidip içim rahatlasın diyorum ama muayenesi nasıl olur ben bekarım korkuyorum biraz onların muayenesinden bekar kızlara alttan muayene olmaz diye biliyorum

Muayenesi nasıl oluyor ben bekarım ve korkuyorum böyle alttan muayene felan yok değil mi
Yok yok yumurtaliklar ultrasonla kontrol ediliyor birde kan testi. Tavsiyem sabah erkenden idrarini yapmadan gitmen. Muayenede korkulacsk hicbir sey yok :)

Bende benzer sorunun sebebi çikolata kistleri oluşmaya başlamasıdır. Kadın doğuma bir görün bakalım düzen iyice bozulmadan.

erken menapoz da olabilir , tiroid de olabilir, ufak bir enfeksiyon da olabilir.havalardan bile olabilir.bayramdan sonra gözük bir doktora.

Back