• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşayan var mı? Ara Kanama!

merimericik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2016
219
168
103
Merhaba hanımlar. İki adet arasındaki her hangi bir günde 2-3 gün süren ara kanamam oluyor bazen. Kanamadan ziyade akıntının kanlı yada kahve rengi geliyor. Adet gibi değil. Dra gitmiştim yumurtlama kanaması olduğunu söylemişti. Uzun bi müddet olmuyordu fakat tekrar aynı sorunu yaşadım. Benim gibi olan var mı merak ediyorum?

Merhaba,
Ben de sizin gibiyim. Her ay neredeyse yumurtlama kanamalarim ve yumurtlama agrim oluyor. Hatta yumurtlama agrim regl agrimdan da beter olabiliyor bazen.
Ben bu konu icin herhangi bir cozum bulamadim acikcasi.

Doktora gittim, normal oldugunu herhangi bir sorun olmadigini soyledi. Bazi insanlarda olabiliyormus boyle.
Kanamam 2-3 gun lekelenme seklinde( kahrengimsi) ya da acik pembe/kirmizi oluyor. Bir ay ara kanamam olmazsa diger ay mutlaka oluyor. Reglim de cok yogun ve agrili oluyor benim, bir zamanlar pkom vardi, ama herhangi bir ilac vs kullanmadim pko icin

Ben bekar oldugum halde yasiyorum bu durumu. Bayadir da arastirip,doktorlara yuz yuze sordum. Hepsi normal oldugunu,hormonel nedenlerden kaynakli oldugunu soyluyor. Mesela hormon dususu sonucu hafif lekelenmeyle sonuclaniyor. Bende her zaman olmuyor sadece bazi aylar yasiyorum bu durumu,belli olmuyor yani. Agrilarim icin agri kesici vermisti. Tedavi edilen bir durum degil yani. Cok yakinman varsa dogum kontrol hapi yazalim demisti

Doktora gittim, normal oldugunu herhangi bir sorun olmadigini soyledi. Bazi insanlarda olabiliyormus boyle.
Kanamam 2-3 gun lekelenme seklinde( kahrengimsi) ya da acik pembe/kirmizi oluyor. Bir ay ara kanamam olmazsa diger ay mutlaka oluyor. Reglim de cok yogun ve agrili oluyor benim, bir zamanlar pkom vardi, ama herhangi bir ilac vs kullanmadim pko icin
Merhaba canım benim hem adet hem yumurtlama felaket oluyor. Yumurtlama ağrınız kaç gün ve her ay oluyor mu ? Bir anormallik mi var korkuyorum her ay her ay endometriozisten

Bene iki defa yaşadım ama bir günlük böyle 3 günlük ped değişmiştim koyu renk su gelmişti ..

Merhaba canım benim hem adet hem yumurtlama felaket oluyor. Yumurtlama ağrınız kaç gün ve her ay oluyor mu ? Bir anormallik mi var korkuyorum her ay her ay endometriozisten
Merhaba,
Benim yumurtlama agrim 3-4 gun suruyor. 10 adetimin 8'inde ara kanama yasiyorum, bazilari daha agrili oluyor.
Reglim de en az 5 gun suruyor. Eger 1 cocugum olsaydi, buyuk konusmiyim ama aldirirdim rahmimi yumurtaliklarimi. Her ay cidden cekilecek dert degil🙁

Teşekkürler cevaplar için anladığım kadarıyla normal bi durum. Benim bugün 3. Gün fakat hala daha kanlı akıntı devam ediyor adet gibi değil kahve rengi ve kanlı bi akıntı ara ara geliyor tuvalete gittiğimde sildiğimde fark ediyorum.

Merhaba,
Benim yumurtlama agrim 3-4 gun suruyor. 10 adetimin 8'inde ara kanama yasiyorum, bazilari daha agrili oluyor.
Reglim de en az 5 gun suruyor. Eger 1 cocugum olsaydi, buyuk konusmiyim ama aldirirdim rahmimi yumurtaliklarimi. Her ay cidden cekilecek dert degil🙁
Her ay evet çok şiddetli

Back