merhaba son 1 buçuk yıldır panik atak yaşıyorum ama dönemsel olarak geçmişti hiçbirşeyim yoktu doktora gıtmedım son 3 haftadır ilerlemiş seviyede bu yüzden uyuyayamıorm kalbımın sıkıstıgını nefes alamadgımı hıssedıorm aynı zamanda migdemde cok feci yanıor sureklı ates basıor heran böyleyım artık delırdıgımı dusunmeye basladım hersey bulanık gelıor sureklı basım dönuor benmle aynı sorunu yasayıp çözum bulan varsa lütfen yazsın
merhaba son 1 buçuk yıldır panik atak yaşıyorum ama dönemsel olarak geçmişti hiçbirşeyim yoktu doktora gıtmedım son 3 haftadır ilerlemiş seviyede bu yüzden uyuyayamıorm kalbımın sıkıstıgını nefes alamadgımı hıssedıorm aynı zamanda migdemde cok feci yanıor sureklı ates basıor heran böyleyım artık delırdıgımı dusunmeye basladım hersey bulanık gelıor sureklı basım dönuor benmle aynı sorunu yasayıp çözum bulan varsa lütfen yazsın
slm geçen sene bu zamanlar yine çok rahatsızdım gitmediğim doktor kalmamıştı ve psikoloğa gittim 3 seans ilaç kullanıyorum hala 1 sene sonra yavas yavas bırakırsın demişti yarıya düşürdüm yine kötü oldum şimdi yine tam alıyorum ve şu günlerde çok kötüyüm kafam bulanık midem bulanıyo devamlı hiçbişey yemek istemiyorum çok bunalıyorum eylüldede düğünüm var hayırlısı bakalım he bide ölcem diye çok korkuyorum sizdede var mı bubilmiyorum ama çok zor bi durum devamlı acillerdeyiz allah ım yardım etsin bizim gibilere
slm geçen sene bu zamanlar yine çok rahatsızdım gitmediğim doktor kalmamıştı ve psikoloğa gittim 3 seans ilaç kullanıyorum hala 1 sene sonra yavas yavas bırakırsın demişti yarıya düşürdüm yine kötü oldum şimdi yine tam alıyorum ve şu günlerde çok kötüyüm kafam bulanık midem bulanıyo devamlı hiçbişey yemek istemiyorum çok bunalıyorum eylüldede düğünüm var hayırlısı bakalım he bide ölcem diye çok korkuyorum sizdede var mı bubilmiyorum ama çok zor bi durum devamlı acillerdeyiz allah ım yardım etsin bizim gibilere
dedıklerının hepsını yasıorum kafam bulanık mıgdem bulanıor basımdan asagı kaynar sular dökuluor doktora yenı gıttım ılac verdı ama ılaclara ragmen gelıor panık atak aradabır öyle kötü bırseykı ruh halın ne olursa olsun kendı canı ısteyınce gelıor ve bunuda yasamayan bılemez panık atak toplumda cok basıt olarak göruluor ve bu benı sınırlendırıor saedece kaygılı ve endıselı olmak panık atak demek degıl maalesef ınsnlr nasıl cıddı oldgnu blmıor hastalıgın özlelkle fızıksel boyutta bu arada ben tedavısı olmadıgınıda bılıorm doktorda öyle dedı 1 yıl ılac kullan sonra yavasca bırak falan yalan bunlar ılacı bırakınca yıne eskı halımıze dönucez ne yazkklı kabul etmek lazm
geçmiş olsun. bende 2011 kasımda anksiyete krizlerinden acillerde gezdim en sonunda psikyatr da buldum kendimi. bende ölcem diye çok korkuyorum hemde fena bi hastalığa yakalanıp ölücem gibi geliyo. bende senin gibi nişanlıyım. nişanlım askerde. yaşamayan anlamıyor bu hastalığı. düşündükçe içinden çıkamıyorum. bende baş ağrısı oluyor sürekli ellerim titrek. boşluk hissediyorum ve bulanık görüyorum. ne olucam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?