• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaşayan ölü

manik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
172
2
46
İzmir
merhaba son 1 buçuk yıldır panik atak yaşıyorum ama dönemsel olarak geçmişti hiçbirşeyim yoktu doktora gıtmedım son 3 haftadır ilerlemiş seviyede bu yüzden uyuyayamıorm kalbımın sıkıstıgını nefes alamadgımı hıssedıorm aynı zamanda migdemde cok feci yanıor sureklı ates basıor heran böyleyım artık delırdıgımı dusunmeye basladım hersey bulanık gelıor sureklı basım dönuor benmle aynı sorunu yasayıp çözum bulan varsa lütfen yazsın

slm kardeşim geçtiğini ve tedavisi olduğunu bilirsen daha iyi hissedersin bende yaşadım ve geçti çok şükür... Allah şifa versin umarım atlatırsın..

Selamlar sizin durumunuz anlattıgınız kadarıyla kontrol altına alınamayacak cinsten.Bakın tekrar ediyorum anlattıgınız kadarıyla....

Size tavsiyem derhal bi psikayatriste gitmeniz sanırım durumunuza göre ilaçlı tedavi önerebilir ki anlamadığım durum şu 1.5 yıldır nasıl buna katlanıyorsunuz?

benim bir tanıdığım da panik atak sorunu yaşıyor.o doktora gitti bayadır ilaç kullanıyor ve işe yarıyor sen de git neden gitmiyorsun ki?

merhaba son 1 buçuk yıldır panik atak yaşıyorum ama dönemsel olarak geçmişti hiçbirşeyim yoktu doktora gıtmedım son 3 haftadır ilerlemiş seviyede bu yüzden uyuyayamıorm kalbımın sıkıstıgını nefes alamadgımı hıssedıorm aynı zamanda migdemde cok feci yanıor sureklı ates basıor heran böyleyım artık delırdıgımı dusunmeye basladım hersey bulanık gelıor sureklı basım dönuor benmle aynı sorunu yasayıp çözum bulan varsa lütfen yazsın

slm geçen sene bu zamanlar yine çok rahatsızdım gitmediğim doktor kalmamıştı ve psikoloğa gittim 3 seans ilaç kullanıyorum hala 1 sene sonra yavas yavas bırakırsın demişti yarıya düşürdüm yine kötü oldum şimdi yine tam alıyorum ve şu günlerde çok kötüyüm kafam bulanık midem bulanıyo devamlı hiçbişey yemek istemiyorum çok bunalıyorum eylüldede düğünüm var hayırlısı bakalım he bide ölcem diye çok korkuyorum sizdede var mı bubilmiyorum ama çok zor bi durum devamlı acillerdeyiz allah ım yardım etsin bizim gibilere

canım geçmiş olsun. bence bi psik. gitsen bunları çekmezsin. tedavisi elbette var. panik atak yaşayıp iyileşen bi sürü kişi var. ama gitmezsen psikolojin iyice bozulur çözülmesi yani tedavisi daha zorlaşır ve uzun sürer. bende pa yok ama anksiyete var. ilaç kullanıyorum tedavi olsaydım keşke ilk zamanlarda bu kadar büyümezdi belkide. acil şifalar haberlerini bekliyorum burdan.

slm geçen sene bu zamanlar yine çok rahatsızdım gitmediğim doktor kalmamıştı ve psikoloğa gittim 3 seans ilaç kullanıyorum hala 1 sene sonra yavas yavas bırakırsın demişti yarıya düşürdüm yine kötü oldum şimdi yine tam alıyorum ve şu günlerde çok kötüyüm kafam bulanık midem bulanıyo devamlı hiçbişey yemek istemiyorum çok bunalıyorum eylüldede düğünüm var hayırlısı bakalım he bide ölcem diye çok korkuyorum sizdede var mı bubilmiyorum ama çok zor bi durum devamlı acillerdeyiz allah ım yardım etsin bizim gibilere

geçmiş olsun. bende 2011 kasımda anksiyete krizlerinden acillerde gezdim en sonunda psikyatr da buldum kendimi. bende ölcem diye çok korkuyorum hemde fena bi hastalığa yakalanıp ölücem gibi geliyo. bende senin gibi nişanlıyım. nişanlım askerde. yaşamayan anlamıyor bu hastalığı. düşündükçe içinden çıkamıyorum. bende baş ağrısı oluyor sürekli ellerim titrek. boşluk hissediyorum ve bulanık görüyorum. ne olucam ben:43::43::43:

Demekki iyileşmemişsin daha.Kontol ol .Muhtemel artırmanı uygun bulur.Ve üzülme dermansız dert değil.Hep yaşadık.Bendede var.

dedıklerının hepsını yasıorum kafam bulanık mıgdem bulanıor basımdan asagı kaynar sular dökuluor doktora yenı gıttım ılac verdı ama ılaclara ragmen gelıor panık atak aradabır öyle kötü bırseykı ruh halın ne olursa olsun kendı canı ısteyınce gelıor ve bunuda yasamayan bılemez panık atak toplumda cok basıt olarak göruluor ve bu benı sınırlendırıor saedece kaygılı ve endıselı olmak panık atak demek degıl maalesef ınsnlr nasıl cıddı oldgnu blmıor hastalıgın özlelkle fızıksel boyutta bu arada ben tedavısı olmadıgınıda bılıorm doktorda öyle dedı 1 yıl ılac kullan sonra yavasca bırak falan yalan bunlar ılacı bırakınca yıne eskı halımıze dönucez ne yazkklı kabul etmek lazm

dedıklerının hepsını yasıorum kafam bulanık mıgdem bulanıor basımdan asagı kaynar sular dökuluor doktora yenı gıttım ılac verdı ama ılaclara ragmen gelıor panık atak aradabır öyle kötü bırseykı ruh halın ne olursa olsun kendı canı ısteyınce gelıor ve bunuda yasamayan bılemez panık atak toplumda cok basıt olarak göruluor ve bu benı sınırlendırıor saedece kaygılı ve endıselı olmak panık atak demek degıl maalesef ınsnlr nasıl cıddı oldgnu blmıor hastalıgın özlelkle fızıksel boyutta bu arada ben tedavısı olmadıgınıda bılıorm doktorda öyle dedı 1 yıl ılac kullan sonra yavasca bırak falan yalan bunlar ılacı bırakınca yıne eskı halımıze dönucez ne yazkklı kabul etmek lazm

ben LUSTRAL KULLANIYORUM 50 MG BİDE 13 14 KİLO KAYBETMİŞTİM GEÇEN SENE DOKTOR REMERONU KULLAN DEMİŞTİ GECELERİ YATMADAN ÖNCE AZ BİŞEY ISIRIP YATIYODUM HEM UYUTUYO HEMDE KİLO ALDIRDI TOPLADIM AMA ŞİMDİ DE PSİKOLOJİKMİ BİLMİYORUM İÇMEYİNCE YİYEMİYORUM YEMEK

geçmiş olsun. bende 2011 kasımda anksiyete krizlerinden acillerde gezdim en sonunda psikyatr da buldum kendimi. bende ölcem diye çok korkuyorum hemde fena bi hastalığa yakalanıp ölücem gibi geliyo. bende senin gibi nişanlıyım. nişanlım askerde. yaşamayan anlamıyor bu hastalığı. düşündükçe içinden çıkamıyorum. bende baş ağrısı oluyor sürekli ellerim titrek. boşluk hissediyorum ve bulanık görüyorum. ne olucam ben:43::43::43:

bende 460 gün bekledim askerimi geçti gitti çok şükür darısı başına inşallah canım benim sorma bende çok korkuyorum düşünsene durup dururken ağlamaya başlıyorum ölücem diye çok korkunç sanki bişey olucak başım mı ağrıyo mesela tamam diyorum beyin kanaması bu offoffff

Gecmis olsun,
Bu konuda pek bir bilgim yok ama bir doktora görünün bence, hani belki en azindan o an yapabileceginiz ve sizi anlikta olsa rahatlatabilecek birsey vardir ?
dilerimki bir cözüm bulunur...
Allah sifa versin insallah.

Back