zaman geçtikçe kötüye gidiyorum.lustralin dozunu 100 mgye çıkardıktan sonra (bilmiyorum bununla alakalı olabilir mi)3 gündür iyice delirmiş gibiyim.Allah 'ım bu nasıl bir hastalık böyle! yolda yürürken otobüste giderken kendimce aklımı kontrol ediyorum.bak işte sen delirmedin karşıdan gelen araba siyah,sen okula gidiyosun,annenin adı şu baban bu falan filan.yazamıyorum içimdekileri sorunumun ne olduğunu da bilmiyorum niye böyleyim ben diğerleri gibi rahat,umursamaz,yaşamın keyfine bakan bir kişiliğe sahip olmayı o kadar çok isterdim ki.dünyaya yeniden gelsem sadece bunu isterdim herhalde.ama yok ! biliyorum çok klişe olacak ama hayat anlamsız geliyor.kafamdan bin bir türlü iğrençlikler geçiyor ve ben bunları kontrol edemiyorum.işin en can sıkıcı yanı da etrafımda şöyle başımı koyup ağlayabileceğim ne bir dost ne bir sevgili olması.aileme kendimi iyimiş gibi göstermekten, boğulacak gibi olduğumda mutluymuş gibi rol yapmaktan sıkıldım artık.gece uykudan uyanıp nefesim kesilecekmiş gibi titreme,huzursuzluk baş dönmesi.. işin garip yanı da tüm bu yaşadıklarım,hissettiklerimin doğru düzgün bir sebebi yok.taaa 6 ay önce geçirilmiş ve başarılı olunmuş küçük bir ameliyat.. bu kadar mı hassasmışım bu kadar mı aciz mişim ? aslında biliyorum ben.kendime uğraşacak bir şeyler arıyorum herhalde..insan boş kalıp düşününce hiç derdi olmasa bile delirebiliyor yani düşünmekten.
AH, bu kadar mı doluymuşum meğer, Allah'ım yardım et!hiç düzelmeyecekmişim gibi, hiç eski ben olamayacakmışım gibi geliyor.korkuyorum çok...kendime zarar vermekten delirmekten korkuyorum.
buraya neden bunları yazdım bilmiyorum ama,biraz olsun rahatladım sanki.
AH, bu kadar mı doluymuşum meğer, Allah'ım yardım et!hiç düzelmeyecekmişim gibi, hiç eski ben olamayacakmışım gibi geliyor.korkuyorum çok...kendime zarar vermekten delirmekten korkuyorum.
buraya neden bunları yazdım bilmiyorum ama,biraz olsun rahatladım sanki.