• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YAŞASIN IKINCI KEZ HAMİLEYİM

aybeniz15

Cahilsen öl lütfen!!!
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2014
2.080
2.023
158
Bu konuyu hicbir başlığı olmayan yazılar kısmına acmak istedim. Çünkü sadece mutluluğumu kk ya not etmekten başka amacı yok bu konumun.Kızıma kardes geliyor. Çoookk mutluyuz.Özellikle eşim cok istiyordu ikinci çocuğumuz olmasını.Eşim ve ben Çok çok coook mutluyuz. Cok şükür...Rabbim isteyen ve anneligi layıkıyla yapabilecek her kadına annelik nasip etsin . amin.

Tebrikler .
Sağlıklı sıhhatlı kucagınıza alırsınız umarım.
Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin

Çok sevindim canım sağlıkla doğum etmeyi nasip etsin Allahım bende ikinci kez doğum ettim şimdi oglusum 13 aylik çok sukur

Tebrik ederim. SAGLICAKLA kulağınız alın inşallah.

Kızınız kaç yasinda ?
Tebrikler .
Sağlıklı sıhhatlı kucagınıza alırsınız umarım.
Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin
Çok sevindim canım sağlıkla doğum etmeyi nasip etsin Allahım bende ikinci kez doğum ettim şimdi oglusum 13 aylik çok sukur
Çok tesekkur ediyorum Allah razı olsun. Kızım 1 ay sonra 4 yaşını dolduracak.

Maşallah
Ideal yas aralığı olacak, benim de kızım 3 olacak bu ay. Ben de sizin gibi 4 te istiyorum insallah
Evet. Hem ben dinlendim ruhen ve bedenen, hem kızım psikolojik olarak rahat atlatacak kardes kıskançlığını yasindan dolayı insallah. Size de insallah seneye hayırlı bir hamilelik dilerim

Hayırlı olsun ne zamandır istiyordunuz bu kadar sevindiğinize bekletti mı bebiş sizi

Back
X