Yaşasın dişimiz çıktı:)

Schirin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2008
1.013
7
156
43
Kocaeli
bugün yemek yedirirken kaşıga bişey vuruyodu baktıkki dişi çıkmış oglumun öyle sevindimki:):) bide sol üst cıktı :)

aman ne sevimli duruyordur orda o şimdi, minicik beyaz bi inci, hayırlı olsun canım darısı başımıza

gözün aydın annesi biz daha beklemedeyiz aslında geç çıkması daha iyiymiş duyduyuma göre ama diş çıkarmasıda ayrı bi mutluluk.büyüdüklerrini gösteriyo miniklerimizzz

gözünüz aydın..hayırlı olsun inciniz...bizimki erkenden çıktı valla.erkenci benim oğlum:)

hayırlı olsun bizimki de 2 gündür çok huysuzlaştı ağzına seert bişeyler almak istiyor çektiğimizde çoook ağlıyorözellikle dün gece sabahladık elimle kontrol ettim bişeyde anlayamadım ki yüzünü de yüzüme sürtüyo kucağıma aldığımda...kızlar belirtileri ne ki diş çıkarmanın kaç gün sürer huzursuzluğu?kaçıncı ayda çıkar ?cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

çok güzel bişey bu ya ay ay hadi hayırlı olsun canım .....darısı bizim başımıza artık...

valla canım benim oglumun 3.ayından beri dişleri kaşınıyo agzı akıyo herşeyi agzına büyük bi hırsla götürüyo ha çıktı ha çıkcak oldu 8 aylık ama çok hoş bi duygu ya çok fazla sevindim:)

valla canım benim oglumun 3.ayından beri dişleri kaşınıyo agzı akıyo herşeyi agzına büyük bi hırsla götürüyo ha çıktı ha çıkcak oldu 8 aylık ama çok hoş bi duygu ya çok fazla sevindim:)

Canım,gözünaydın..artık sıra bizlerde...bende heyecanla bekliyorum,bu aralar biraz huysuzuz,dişlere yoruyorum ...

hayırlı olsun canım çok güzel bi duygu olmalı. olmalı diyorum biz hala beklemedeyiz ama biran önce o duyguyu tadmak istiyoruz maşallah kuzuya

gözün aydın canım ahhhhhhhhh darısı basımıza cok belırtılerı var ama ortada dıs yok

hayırlı olsun.bakalım biz ne zaman vericez müjdeyi.insallah tüm bebişler kolay atlatır bu dönemi..

darısı başınıza arkadaşlar cok hoş ya kaşıkla agzına mama verince sesler cıkıyo:)

Tebrik ederim sağlikli dişleri olur inşallah.benim oğluşum 10 aylik oldu hala çikaramadi hergün kontrol ediyorum ama çikamadi bir türlü. Sikinti yaşayanlar için bir önerim olacak jel aldim sürdüğümde çok rahatlatiyor üstelik tadinada bayiliyor uykusuz geceler geçirmeyin alin eczaneden sürün sizde rahat edin bebişinizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…