Adamın açıklaması bundan beter.
Arkadaşlar,
Yaşar Kemal hakkında bir mesaj yayınladım; laik gazeteler ve İslam'a hakarete hazır olanlar, aleyhimde kusmaya başladılar.
Halbuki ben onun hakkında, "Toprağı bol olsun" demedim; zira kimin imanla gittiğini Allah bilir,
Benim söylediğim "Hayatı, eserleri ve vasiyeti incelediğinde şimdilik rahmet dileğimi henüz söyleyemediğimdir." Ancak Allah'ın rahmeti geniştir. Kimsenin o rahmete engel olmaya hakkı yok. Fakat benim kanaatimi söylemeye de engel yok.
Adamın açıklaması bundan beter.
Arkadaşlar,
Yaşar Kemal hakkında bir mesaj yayınladım; laik gazeteler ve İslam'a hakarete hazır olanlar, aleyhimde kusmaya başladılar.
Halbuki ben onun hakkında, "Toprağı bol olsun" demedim; zira kimin imanla gittiğini Allah bilir,
Benim söylediğim "Hayatı, eserleri ve vasiyeti incelediğinde şimdilik rahmet dileğimi henüz söyleyemediğimdir." Ancak Allah'ın rahmeti geniştir. Kimsenin o rahmete engel olmaya hakkı yok. Fakat benim kanaatimi söylemeye de engel yok.
Beyanlarını okudun mu hükümet ve cemaat için?dilesen nolur dilemezsen ne olur. çokta fifi
ırkçı işte. acınacak durumdaBu rektörcüğün twitter da verdiği haberin linkine baktım:
Habere bak!
Ne kadar çirkin bir manşet...
Hani derler ya, okumuş da adam olamamış, işte onun vücut bulmuş hali.
Paralel rektör mode on!
Bu rektörcüğün twitter da verdiği haberin linkine baktım:
Habere bak!
Ne kadar çirkin bir manşet...
Haber yapmış güya paralelcanlar!eee nolmuş diyesim geldi, haberde ne yazıyor acaba