yaşanmış garip olaylar

yessillim

Nirvana
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2007
822
203
39
YILDIRIM CARPTI TANRIYA DAVA ACTI
ABD'hnin Wyoming EyaLeti'nin Sheridan KentindeJonas WiLding isimLi bir ciftci, 8 yiL icinde uzerine 3 Kez yiLdirim dusunce Tanri'yi mahKemeye verdi. Cifti "ben asLinda tanrinin iyi bir KuLuyum, KuraLLara uyarim, KiLiseye giderim. 8 yiLda 3 Kez yiLdirim saLdirisina ugramayi haKedeceK hic bir sey yapmadim. bu nedenLe tanriya Karsi tazminat davasi aciyorum" dedi. WiLding avuKatiyLa gorustuKten sonra Tanri'ya 100 miLyon doLarLiK tazminat davasi acti.
Vatan Gazetesi 14eKim 2003

PANTOLONUNDA 8 YILAN KACIRDI
AvustraLya'ya TayLand'dan geLen bir isvecLi'nin pantoLonunun icinden, dordu oLdurucu derecede zehirLi oLmaK uzere 8 yiLan ciKti. Adi aciKLanmayan 28 yasindaKi isvecLi, yiLanLari uLKeye KacaK soKmaya caLisirKen Sidney havaaLaninda AvustraLya gumruK yetKiLiLeri tarafindan yaKaLandi. Zumrut yesiLi Boa yiLani ve oLdurucu zehirLi 6 metre boyunda 4 adet KraL Kobra dahiL 8 yiLan, isvecLi'nin baLdirLarina bagLanmis paKetLer icinde buLundu. isvecLi'nin, cevre Koruma yasasina muhaLefetten 10 yiL hapisLe cezaLandiriLabiLecegi beLirtiLdi. 25.09.2003- Hurriyet

FIKRA GiBi SOYGUNLAR
GURSEL KOKSAL FranKfurtAdLari Ludwig, MarKus, Friedrich ya da Jurgen, ama oyKuLeri bizim Karadeniz fiKraLarindaKi "TemeL ve idris"Leri cagristiriyor. Laz fiKraLardan biri soyLe:
TemeL banKa soymus. Sonra da cuvaLa doLdurdugu paraLari Kasiyere vermis ve "BunLari benim hesabima yatirin!" demis.
FranKfurt yaKinLarindaKi Offenbach Kentinde de oyLe sabiKa dosyaLari var Ki, fiKraLardan daha KomiK...
Son iKi yiLda gerceKLestiriLen 8 banKa soygununun yarisindan fazLasini "cozen" Offenbach poLisini fazLa yormayan ve boyLece tarihe de "En aptaL banKa soyguncuLari" oLaraK gecen KahramanLarimizin oyKuLeri soyLe:
* Jurgen K. (21), gerceKLestirdigi soygundan Kisa bir sure sonra yaKaLanmis. Soygunda yuzunu saKLamaya gereK gormeyen Jurgen'i, Kasasini bosaLttigi banKada caLisanLar taniyordu. CunKu o banKada bir hesabi vardi ve banKanin buLundugu apartmanda bir dairede oturuyordu.
* Ludwig Z. (35) ise gerceKLestirdigi soygudan hemen sonra yaKaLaninca, "masKesine ragmen nasiL bu Kadar cabuK tanindigina" coK sasirmis Soydugu banKanin yiLLardir musterisi oLan 2 metre ve 125 KiLoLuK "dev" soyguncunun taninmamaK icin taKtigi masKe ise bir basKetboL KepiyLe, gunes gozLugunden oLusuyormus.
* MarKus L. (28) da Kendi hesabi oLan, yani tanindigi bir banKayi soymus. AncaK gereKLi tedbirLeri aLdigi icin Kimse onu tanimamis. BanKaya girmis, otomattan Kendi hesabiyLa iLgiLi ciKisLari aLmis. Daha sonra da banKayi soymus. AncaK aLarm caLmasi uzerinde oLay yerinden KacarKen aLeyhine deLiL oLabiLeceK herseyi de bir tarafa atmis. AttiKLari arasinda Kendi adinin yer aLdigi biLgisayar ciKisLari da varmis.
* Friedrich M. (21) ise sansLiymis, ancaK KibarLigi yuzunden yaKayi eLe vermis. SiLahini dogruLttugu Kasiyer Kendisine oLduKca yardimci davranmis ve uzattigi nayLon torbayi hemen istenenLerLe doLdurmus, ancaK "KucucuK" bir isteKte buLunmus. Genc soyguncu da onu Kirmamis ve parayi tesLim aLdigina dair bir tutanagi imzaLayip, hem de adi ve soyadindan bir harfi biLe atLamadan yazaraK atmis imzasini.
MiLLiyet - 20 Agustos 2003 Carsamba

TRENi KACIRINCA BOMBA iHBARI YAPTI
EsKisehir'e gitmeK uzere biLet aLdigi treni daKiKa farKiyLa Kaciran ve bir sure taKsiyLe sonraKi istasyonLarda yaKaLamaya caLisan genc, basaramayacagini anLayinca bomba ihbarinda buLundu.
Gece yarisi SaKarya 155'i arayan bir Kisi, Haydarpasa-AnKara seferini yapan 11210 sayiLi AnKara EKspresi icin bomba ihbarinda buLundu. Bunun uzerine tren Arifiye Gari'na geLdiginde durduruLdu.
YataKLi vagonLarin yer aLdigi trendeKi, cogunLugu yabanci turist oLan yoLcuLarin panige KapiLmasini istemeyen poLis, supheLi bir Kisi aradiKLarini beLirtereK, arama yaptiLar.
Trende bomba buLamayan poLis, gar gorevLiLerinin, ''KendiLerini arayan bir Kisinin treni Kacirdigini beLirtereK, beKLetiLmesi icin ricada buLundugunu'' soyLemesi uzerine, taKsiyLe geLen ve nefes nefese trene binmeye caLisan SeLim OKtay'i (27) gozaLtina aLdi.
Bomba ihbarini Kendisinin yaptigini itiraf eden OKtay, sevgiLisiyLe buLusmaK uzere EsKisehir'e gitmeK icin biLet aLdigini, ancaK trafiK yogunLugu nedeniyLe yetisemedigini beLirtti.
TaKsiye binereK Bostanci istasyonu'na Kadar treni taKip etmesine Karsin yaKaLayamadigini ifade eden OKtay, ''SonraKi istasyonLarda da basaramadim. Bu izmit'e Kadar boyLe devam etti. Trene yetisemeyecegimi anLayinca, izLedigim bir fiLmdeKi gibi bomba ihbarinda buLundum'' dedi

bomba ihbarı çok komikti yaa.ne günlere kaldık ya rabbim.sağol paylaşımın için canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…