Yaşamın Renkleri ( Yeni Üyelere Özel )

ulkem35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2011
344
0
47
yaşam içerisinde öyle anlar olur ki nefes almak herşeyden uzaklaşmak isteriz dertlerden hastalıklardan sorunlardan saçma sapan espiri yapanlardan işte böyle anlarda ruhumuza iyi gelecek bir muhabbet ışık olur bize ve yaşamımıza renk olur ...

buyurun yaşamın renklerinde buluşalım bu konuyu özellikle benim gibi yeni üyelerin hoş sohbet edecekleri bir ortam olması için açıyorum çünkü eskiler nedense kurdukları topluluk dışına pek çıkamıyorlar .

yaşamınızın rengi nedir buyurun anlatın ....

benim rengim beyaz ve siyah net bir insanım yaşamda hayallere çok fazla yer vermem gerçekçi yaşarım sorunlara da gerçekçi bakarım hep en kötüyü düşünür iyi çıkarsa da sevinirim polyanacılık oynamayı beceremem açık sözlü ama patavatsız değilimdir bunlar birer marifet mi değil keşke ben de polyanacılık oynayarak yaşama sırıtan o maskeli yüzlerden olsam dediğim anlar çok oldu ama insanın özü neyse o oluyor değişemiyor malesef ...

benim rengim pembe turkuaz mavi gökkuşagı gibi rengarenk bi kişiligim var da diyebılırız. ama hayata felsesem her zaman ya hep ya hıcden yanadır
arada kalan seylerım semıyorum bıseyı ıstıyosam en ıyısını yapmalıyım ortası yok ya hep ya hiç durmak yok yola devvam:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…