- 9 Kasım 2016
- 1.334
- 2.689
- 39
-
- Konu Sahibi willedwoman
şuanki en büyük sıkıntım bununla ilgili her türlü sorunu çözüyorum buna gelince tıkanıyorum. bundan sonra bu konuda birbirimizi eğitelim.para konusunda eğtim şart bana da napcaz
merhaba,merhaba:) bende konunuzu takipteyim..
ben bugün diyetimi çok fena ayarı bozdum.
maaşını ay sonuna kadar idare et. harcama defteri yap neye harcadığı yaz. gereksiz alışverişleri sil. kalani da birikime aktar derim. bunun için hedef koymalisin:)
takip ediyorum canım düşünce alıcamDövize yoneldin mantikli bende deniyim
bence dene birikim yapan burda konu var takip edebilirsin ben bazen bakiyorum ama paranin birikimi iyi biliyorum. 500 liralik bir elbise mi begendim.. onu hesabina girişebilirim. çikolata almak amaciyla kumbara kurup o elbise için zayiflamaya koyardimmerhaba,
diyeti dün bende çok fena bozdum ama bugün devam arada kaçamaklarımız olsada devam edelim. birikim konusunda haklısınız yazmak çok önemli yoksa nereye gidiyor belli olmuyor.
çikolata almak amaciyla kumbara kurup o elbise için zayiflamaya koyardimbunu eminim ki hayata geçirmem gerek.
Kefir de sedef hastalığına iyi geliyormuş,yaraların üzerine sürün geçer inşallahgünaydın arkadaşlar,
elimden geldiğince her sabah bir gün öncesini paylaşmak istiyorum sizlerle,
11.03.2019
*1400 kalori ile günü kapattım şimdilik hedefim günlük 1500 kaloriyi aşmamak
*10 bardak su içtim hedefim günlük 12 bardak
*20 dakika yürüyüş yaptım günlük hedefim 60 dakika spor
*kızlar benim cildim çok kuru ve hassas bir arkadaş tavsiyesi ile loreal paristen mucizevi yağ aldım iki gündür kullanıyorum. şimdilik iyi gibi sonuç hakkında bilgilendirme yaparım.
*büyük kızım 12 yaşında maalesef sedef hastalığı var araştırdım saf aloe vera özü çok iyi geliyormuş bu hastalığa, sağ olsun bir arkadaşımdan rica ettim dün 5 dal göndermiş içindeki özü çıkarıp buz dolabına koydum her gün yatmadan yaraların üzerine süreceğiz inşallah iyi gelir. bu konu ile ilgili bilgisi olanlar tavsiye verirlerse çok mutlu olurum.
*yeni bir kitaba başladım Debbie Macomber Küçük mucizeler dükkanı. yaşam şekilleri karakteristik özellikleri ve farklı farklı sıkıntıları olan 4 kadının bir örgü dükkanında yollarının kesişmesini anlatıyor. şimdilik güzel gidiyor bakalım.
*6-7 nisanda vizeler varmış kafamı toplayabilirsem bugün biraz ders çalışcam.
*küçük kızım ana okulunda yarın aile etkinliği olacak çocuklarla hep birlikte bez çanta dikip süsleyecez. akşam iş çıkışı malzemeleri alıcam.
*kızlar para yönetimi konusunda çok zayıfım bu konuda kendimi eğitmem gerekiyor sizdende destek bekliyorum.
bugünlük bu kadar kendinize iyi bakın.
çok teşekkür ederim mutlaka deneyeceğimKefir de sedef hastalığına iyi geliyormuş,yaraların üzerine sürün geçer inşallah
merhaba nasılsınız yazılarınız kesilmiş?çok teşekkür ederim mutlaka deneyeceğim