İntihar mı saçmalamayın isterseniz . Öbür dünyanızı yakarsınız . Düzelmenin çözümlerini bulun lütfen pes etmek yok!!!!!Bunaldım çok yoruldum üzgünüm uzuntulerim var kaygılarım korkularım var beni duymayanlar dinlemeyenler var hep biryerlerde eksikliklerim var yaşamaya dair umudum kalmadı istediğimi söyleyip istediğimi yapamiyorum yasak çünkü yaparsam sonu daha da kötü olucak arkamda duranim yok kafam çok karışık çığlık atsam kötü olucak
Zaman zaman hepimiz böyle bunalımlar yaşıyoruz hayat bir sınav değil mi ? Kimi aklıyla, kimi parasıyla, evladıyla ,anasıyla ,babasıyla sınanıyor.Bizde payımıza düşeni alıyoruz ama herşey Allahtan , derdi veren dermanını da verir.Lütfen en kolay yolu seçme ,hem de o yol hiç hayırlı değil ,hem bu dünyan hem ahiretin için.Her için sıkıldığında yavrularına bak onlara sımsıkı sarıl, sensiz ne yapar onlar düşünsene.Sabret canım benim bu bir imtihan ,bir süreç geçip gitsin inşallahBunaldım çok yoruldum üzgünüm uzuntulerim var kaygılarım korkularım var beni duymayanlar dinlemeyenler var hep biryerlerde eksikliklerim var yaşamaya dair umudum kalmadı istediğimi söyleyip istediğimi yapamiyorum yasak çünkü yaparsam sonu daha da kötü olucak arkamda duranim yok kafam çok karışık çığlık atsam kötü olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?