Yaşamak bile istemiyorum

walla benimde ablam var, ben ablamı kırayım yada rencide edici laf edeyim, ki asla yapmam..böyle birşey yapmama annem de asla müsade etmez zaten....Sizin kızkardeşiniz hem şımarık hemde kıskanç kişiliği var sanırım..Ama bunlara ses etmeyen annenizde asıl sorun. Bunu annenizle başbaşa konuşun..Beni neden sevmiyorsun anne, ben sana ne yaptım diye duygusal konuşma yap bence..O da taş yürekli değildir herhalde elbet birşeyler diyecektir..

o zaman sende dediklerinin aksini yapmaya basla. kendine bak giyin süslen hayatinin tadini cikar gez dolas herkezle konus. bakalim o zmn ne dicekler ve en önemlisi dersini calis ve üni kazan. sonra bak hepsi nasil dicek laf bulamiyor. ayrica okutamazsa okutamasin. kendin calisir okursun kimsenin eline bakmicaksin bu zamanda. birtek kendine güvenceksin. örnek benim ise yaradi. :KK66:

belki alınganlık yapıyorsundur neticede ikiside kanın. yaşından ve sınav stresinden dolayı biraz alıngan dönemde olabilirsin bence çok takma kafana bu tarz şeyleri sınavına odaklan annen kardeşin değil senin başarın kurtaracak seni..

belki alınganlık yapıyorsundur neticede ikiside kanın. yaşından ve sınav stresinden dolayı biraz alıngan dönemde olabilirsin bence çok takma kafana bu tarz şeyleri sınavına odaklan annen kardeşin değil senin başarın kurtaracak seni..
Objektif olarak anlattım tüm olanları alınganlık yaptığımı düşünmüyorum öncedende vardı bu durum çünkü

sınava hazırlık dönemindesin, yaşamak istememeyi düşünecek kadar moralinin bozulmasında sınav stresi de etkili bence. yoksa inan yaşamamanı gerektirecek kadar büyük bir problem yok. o yaşlarda hepimiz böyle hissetmişizdir ben de ablayım bazen çok kızdığım oldu ama sinirim sönünce yav nolacak her ailede oluyor bunlar diyip öpüyorum annemi-kardeşimi.
belki sınava hazırlandığın için üstüne geliniyormuş gibi hissetme diye öyle davranıyorlardır. kendini ruh gibi hissetmen bu yüzdendir?

Konuyu şaşkınlıkla okudum bir kız kardeş ablasına nasıl bu kadar kin güder yani laf sokup duruyor size.Benim aynı yaşta kardeşim var hergün düzenli ararız birbirimizi ararız,konuşuruz hayatımda bana sizin kardeşinizin yaptığı gibi laf sokmadı,bunun ne saygıyla ne ergenlikle alakası var yani.
Seni sevmeyeni ve önemsemeyeni sen de önemseme,sonuç olarak onlar için yaşamıyorsun.

bence sen şu anda hiç böyle konuşmalara falan girme
bazen içinden yav he he de bazen dışından
kızkardeşine de tamam sensin tabii canım sen çok güzelsin çok fitsin hadi adrianam benim derdim inan böyle çok güzel sinir edebiliyorsun insanları
kardeş bile olsa ağzının payı verilir
anneme de anne hayırdır beni evlatlık aldın bunu doğurdun mu vs. derdim
hayatım boyunca gördüğüm bir şey var insan ne kadar sessiz olur ne kadar insanları kafana takarsa o kadar çok üstüne geliyorlar dur durak bilmeden :KK11:
sessiz kalma ama şu anda çok kavga konuşma falan olaylarına girme bence haftasonu sınav sakinleşmeye sınava odaklanmaya çalış
üniversite seçimini ailene en az 500 km uzaklıkta ki mesafeler için seç

Merhaba iyi akşamlar
Direk konuya gireyim
Ben 19 yaşındayım üniversiteye hazırlanıyorum sorunsa ailem ve kız kardeşim.
Ben insanları kıramayan biriyim annemle kardeşim bana birsürü laf eder küserim 2 gün sonra yine gider öperim şakalar yaparım ki yaptıklarıda hafif şeyler değil çoğu zaman. Kız kardeşim benden 3 yaş küçük ve herkes çok sever ailede çok girişkendir ve sürekli bana laf atar en küçük kavgamızda seni kimse sevmiyor zaten soğuksun akrabalar senin için öyle diyor der. Sürekli tipimle dalga geçer bugün evde kendi kendime spor yapıyordum yüzüme tiksinir gibi baktı sana spor yapmak hiç yakışmıyor dedi sabah bi saç rengi gösterdim anneme o da yanımızdaydı bi o kıza bak bi kendine bak dedi inanın bunları yazarken ağlıyorum sürekli bu tür şeyleri söylemesi çok ağırıma gidiyor bende küçük bi kız değilim artık. Annemde öyle onu çok önemser ben umrunda bile değilim bişey anlatsam dinlemez herşeyim batar ona zaten açık açık belli ediyor. Acaba diyorum bi sorunum mu var psikolojik yada fiziksel anlamıyor muyum acaba kendi kendime diyorum neden böyle bu hafta sonu üniversite sınavı var evden çıkasım dershaneye gidesim hiç çalışasım bile gelmiyor o kadar nefret ediyorumki hayatımdan yaşamak bile istemiyorum.
Okuyanlara teşekkürler hakkınızı helal edin

Bence bir süre yok say çevrendeki herkesi ve her şeyi sadece sınavına odaklan bu seni daha hırslı yapsın hayattan soğutmak yerine. Üniversiteyi kazandığında ve kendi hayatını kazandığında yaşayacağın keyif emin ol buna değer. Hem o zaman bu yaşadıklarını daha iyi değerlendirebileceksin. Güzel bir gelecek seni bekliyor pes etmek yok.
Ha bu arada annelerinde bazen kötü zamanları, hataları olur ve her şeyi tarafsız değerlendiremezler. Sen yoluna bak hayat uzun ve güzel.
Bir zamanlar benzer şeyleri yaşamış ve şu an çok güzel bir yerde olan bir ablanın tavisyesi.....

sınava hazırlık dönemindesin, yaşamak istememeyi düşünecek kadar moralinin bozulmasında sınav stresi de etkili bence. yoksa inan yaşamamanı gerektirecek kadar büyük bir problem yok. o yaşlarda hepimiz böyle hissetmişizdir ben de ablayım bazen çok kızdığım oldu ama sinirim sönünce yav nolacak her ailede oluyor bunlar diyip öpüyorum annemi-kardeşimi.
belki sınava hazırlandığın için üstüne geliniyormuş gibi hissetme diye öyle davranıyorlardır. kendini ruh gibi hissetmen bu yüzdendir?
Sınav yokkende böyleydi durum zaten sınava hazırlanıp hazırlanmamam umurlarında değil

Konuyu şaşkınlıkla okudum bir kız kardeş ablasına nasıl bu kadar kin güder yani laf sokup duruyor size.Benim aynı yaşta kardeşim var hergün düzenli ararız birbirimizi ararız,konuşuruz hayatımda bana sizin kardeşinizin yaptığı gibi laf sokmadı,bunun ne saygıyla ne ergenlikle alakası var yani.
Seni sevmeyeni ve önemsemeyeni sen de önemseme,sonuç olarak onlar için yaşamıyorsun.
Bizde hiç öyle bi durum olmadı açıkça hissediyorum biliyorum sevilmediğimi dışlandığımı. Görseniz ergenlikte demezsiniz hiç öylede davranmıyor zaten sanki evin büyüğü o. Haklısın ne kadar az muhattap olursam o kadar iyi

Anneme yediğim yemekler, yaptığım duş bile sorun oluyormuş bu gece söyledi tek tek yedğim lokmaya kadar. İnanın ne kadar koydu bu bana anlatamam ağlamaktan helak oldum allahım canımı al diye dua ettim benim için dua edin ablalarım

X