- 5 Aralık 2013
- 8.080
- 7.069
-
- Konu Sahibi Nvbianprincess
Kiz kardesinin senin ezmesine izin verme ozaman. Altta kalma ablasina saygili olsun biraz, terbiyesizligin lüzümu yok. Hep dik dur karsisinda. O sana bir o kiza bak bir sana diyorsa, sende kiskanma ablacim büyüyünce sende güzellesirsin simdi ergenlikten dolayi az cirkinsin ama gecer de bi kahkaha patlat. Hem sevkatli ol hem yeri geldiginde lafi cak cevabini ver ki sana saygisi olsun. Pisirik olma. Hadi bakalim kalk ayaga, birak aglamayi. Öpüyorum.
Canım ya, bir kere haddini vereceksin sadece, niye bu kadar alttan alıyorsun ki? 16 yaşında bir kız ne diyip ne diyemeceğini düşünebilmeli. Ben olsam çok pis bozarım, bir daha cesaret edemez.Merhaba iyi akşamlar
Direk konuya gireyim
Ben 19 yaşındayım üniversiteye hazırlanıyorum sorunsa ailem ve kız kardeşim.
Ben insanları kıramayan biriyim annemle kardeşim bana birsürü laf eder küserim 2 gün sonra yine gider öperim şakalar yaparım ki yaptıklarıda hafif şeyler değil çoğu zaman. Kız kardeşim benden 3 yaş küçük ve herkes çok sever ailede çok girişkendir ve sürekli bana laf atar en küçük kavgamızda seni kimse sevmiyor zaten soğuksun akrabalar senin için öyle diyor der. Sürekli tipimle dalga geçer bugün evde kendi kendime spor yapıyordum yüzüme tiksinir gibi baktı sana spor yapmak hiç yakışmıyor dedi sabah bi saç rengi gösterdim anneme o da yanımızdaydı bi o kıza bak bi kendine bak dedi inanın bunları yazarken ağlıyorum sürekli bu tür şeyleri söylemesi çok ağırıma gidiyor bende küçük bi kız değilim artık. Annemde öyle onu çok önemser ben umrunda bile değilim bişey anlatsam dinlemez herşeyim batar ona zaten açık açık belli ediyor. Acaba diyorum bi sorunum mu var psikolojik yada fiziksel anlamıyor muyum acaba kendi kendime diyorum neden böyle bu hafta sonu üniversite sınavı var evden çıkasım dershaneye gidesim hiç çalışasım bile gelmiyor o kadar nefret ediyorumki hayatımdan yaşamak bile istemiyorum.
Okuyanlara teşekkürler hakkınızı helal edin
Merhaba iyi akşamlar
Direk konuya gireyim
Ben insanları kıramayan biriyim annemle kardeşim bana birsürü laf eder küserim 2 gün sonra yine gider öperim şakalar yaparım ki yaptıklarıda hafif şeyler değil çoğu zaman. Kız kardeşim benden 3 yaş küçük ve herkes çok sever ailede çok girişkendir ve sürekli bana laf atar en küçük kavgamızda seni kimse sevmiyor zaten soğuksun akrabalar senin için öyle diyor der. Sürekli tipimle dalga geçer bugün evde kendi kendime spor yapıyordum yüzüme tiksinir gibi baktı sana spor yapmak hiç yakışmıyor dedi sabah bi saç rengi gösterdim anneme o da yanımızdaydı bi o kıza bak bi kendine bak dedi inanın bunları yazarken ağlıyorum sürekli bu tür şeyleri söylemesi çok ağırıma gidiyor bende küçük bi kız değilim artık. Annemde öyle onu çok önemser ben umrunda bile değilim bişey anlatsam dinlemez herşeyim batar ona zaten açık açık belli ediyor. Acaba diyorum bi sorunum mu var psikolojik yada fiziksel anlamıyor muyum acaba kendi kendime diyorum neden böyle bu hafta sonu üniversite sınavı var evden çıkasım dershaneye gidesim hiç çalışasım bile gelmiyor o kadar nefret ediyorumki hayatımdan yaşamak bile istemiyorum.
Merhaba iyi akşamlar
Direk konuya gireyim
Simdi sen ablasındır ya. Annen seni daha olgun görüyor ondan olabilir. Ailede küçük kardes avantajli oluyo genelde.
Beni kıskandığını düşünmüyorum annem ananem benim onu kıskandığımı düşünüyorlar. Geçen gün annem mutfakta birisiyle konuşurken duydum yan odadan aynen şöyle dedi: annem ( ananem oluyor ) x'i ( kardeşim ) çok seviyor ona hiç kıyamaz nvbianprincess olsa bişey demez takmazdı dedi o kadar çok üzüldümki herkes tarafından dışlanmayaCanim benim kardesim de ayni seninki gibi. Annem de kardesimi kucuk diye ayri bir onemser.
Kardesim bana hep abla ben senden guzelim abla ben senden zayifim sen beni kiskaniyorsun falan der.
Gecen evde pilates yapiyorum bi hisimla odama girdi abla zaten benden ince duruyorsun iyice incecik olursan kiskanirim cok ince olma dedi. Ben sok oldum tabi
Anneme anlattim al iste demek ki seni ornek aliyor rol model aliyor dedi. Mesela benim dinledigim sarkicilara iyyy diyen kardesim bi ay sonra kendisi de dinlemeye baslayinca guzeeel diyor
Kucuk kizkardesler kiskaniyor diyemem ama biraz ozenirler. Yani onlerinde hayati ondan once ogrenen ve kendi jenerasyonunda bir kadin ornegi olarak biz variz bize ozenmeleri dogal degil mi ?
Demek ki seni kendine rakip gorecek kadar begeniyor ve onemsiyor bence bunun tadini cikar
Annene de gelince bence psikolojik yardim alsin.
Allah rahmet eylesin. Benim annemde öyle beni hep başkalarıyla kıyaslar fiziksel olarakta zeka olarakta. Ben biraz arkamda destek biraz sevgi istiyorum hele bugünlerde sınava hazırlanırken çok gerekiyor bu ama o bana tehdit ederek karşılık veriyorAnnem de bana hayatım boyunca çook çirkin bir kız olduğumu söyledi durdu. Sebep ise benim aşırı zayıf olmam, ufak tefek olmam gerçekten çok zayıftım.komşumuzun kızı uzun boylu bir kızdı beni onunla kıyaslar dururdu. Beni çirkin bulurdu işte yüzün şöyle kaşın böyle sivilcelerin var ben ergenlik döneminde bir insandım. ve de çok iştahsızdım yemek yiyeyim kilo alayım diye söylese de bunları çok yaraladı beni. Annem ben lisedeyken vefat etti geliştiğimi serpildiğimi göremedi.
"Genlerimi sizden almışım, senin genlerin zaten çirkin, genleri iyi yakışıklı bii koca seçseydin bari onu da seçememişsin" derdim şimdiki aklım olsa....
İnsanları kırmama konusuna gelince, kır dök gitsin, seni kıran bir şey olunca yutma gerekirse günlerce konuşma emin ol öyle daha değerli oluyorsun...
Baba vefat ettiÇakıcan ağzına bi tane saygısız şey...
Anneniz ablayla böyle konuşulur mu çok ayıp dese kızsaydı kız kardeşinize bu kadar olmazdı belki..
Annenizde tuhafmış
Babanla yüz yüze konuşabilir misin peki bu durumu...