yaşamak bana işkence gelio...

hawwaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2011
26
0
36
Kocaeli
dönen dünya insanların koşuşturmacaları herşey bana anlamsız gelio. sanki yaşam diye birşey yok gibi.herkes başka bi dünyada başka bi boyutta yaşıyor ben böle ruh gibi gezip onlara bakıyıyorum. sevgilim hatta nişanlım vardı oda yabancı geldiği için ayrıldım. dayanamıyorum artık. yaşadığım hiçbirşey gerçek gelmiyor. gerçek olsada hersene aynı şey her hikaye aynı bitio. eskiden sevdiğim kişiden hiç ummurumda olmadan ayrılabilecek kadar koptum dünyadan. sanki ben başka boyuttayım dönemiyorum bana. herkesin yaşadıkları hayat telaşesi saçma gelio nie ki bunlar dıorum. uyuym hiç uyanmıyim istiorum. çok kotıyım bağıra bağıra ağlıyorum.içimden bişey yapmak gelmio. sanki çok kotu bişey olmus da onun yasını tutuyorum gibi. yaşadığımın adı ne. ki yaşıyormuyuz biz konusurken konustuğumdan bile emin değilim. birileri bişeyler yazsın nolur yalvarıırm

Hawwaa yapmanız gereken şey son derece net. Yakınınızda bulunan psikiyatra başvuracaksınız ve tedavinizi düzenli sürdüreceksiniz. Burada birilerinin birşey yazması ile çözülmez sorunlarınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…