- 7 Kasım 2013
- 848
- 414
- 83
- Konu Sahibi monaroza01
-
Teşekkürler broomhilda yazdığın için. Haklısın inan negatif olmamak için çok mücadele verdim ama artık kaybettim. Kilo vermeyişimin asıl nedeni güdülenemiyor olmam. Çünkü doktorlar kiloya bağlamıyor. Eğer hiç hamile kalmasam ve deselerdi ki sen kilo vermeden bu çocuk olmaz o zaman aç gezer yine de verirdim ama şimdi hiçbir şeyi başaramıyorum. Etrafımda tekrarlayan gebelik kaybı olan kimse de yok. Kendimi çok yalnız hissediyorum. Millet üç beş tane, hatta bilmeden hamile kalıp doğururken benim bu halim çok yıpratıyor.Zor durumlar yaşamışsınız haklısınız. Fakat yine de kendinizi negatifleştirmeyin. Çevremizde yıllar sonra anne olan bir sürü kadın var. Bebeği olup eşinden ayrılmış ya da farklı durumda olan insanlar var.
Ayrıca daha iyi bir doktora gidip uzun vadede hem psikolojinizi düzeltip hemde zayıflamanızı ve çocuk durumunu başarabilirsiniz. Hayat mücadelenizden yılmayın
Şubat'ta randevum var canım profa. Bakalım ne diyecek. Evet tıbben sorun yokprof bir hekime gitsen farklı bi yol izlenir bence. Çünkü anlattığına göre tıbben herhangi bir sağlık sorunun yok.
Canım Allah bağışlasın yavrularını. Inşallah ben de bu yaşadıklarımı unuturum bir gün. Her gün acı çekmek çok zorBende sorunlu bi gebelik yasadim ve bebegimi 5 aylik kaybettim 40gun sonra 2 bebegime ogluma hamile kaldim gittigim profesor bu cocuk senin sansin senin cocuklarin hep sorunlu olur dedi ne yasadigimi ne bunalimlargecirdim anlatamam cok sukur iki cocugum var ikiside saglikli inancini kaybetme canim
Insallah canim rabbim seninde gonlunden geceni vrsin senin icin dua edicem hayat siniyor insani hepsi gececek hatirlamiycaksin insallah kotu gunleriCanım Allah bağışlasın yavrularını. Inşallah ben de bu yaşadıklarımı unuturum bir gün. Her gün acı çekmek çok zor
İnşallah serpilcim o kadar çok istiyorum ki şu karanlık günlerin geçmesini. Her yer karanlık çıkış yolunu bulamıyorum ve bunalıyorum artık. Uzun zamandır iyi olmaya çalışıyordum dün yine ağlama krizi geçirdim. Hayatta en zor sınav çocukluk meğer. Bugüne kadar hiç bu kadar acı çekememiştimInsallah canim rabbim seninde gonlunden geceni vrsin senin icin dua edicem hayat siniyor insani hepsi gececek hatirlamiycaksin insallah kotu gunleri
Öncelikle sters bir çok şeyin tek nedeni olabilir malesef talihsiz şeyler yasamissin ama herseye rağmen gulebilmeyi mutlu olabilmeyi yaşama sevincinizi kaybetmeyin gün dogmadan neler dogar iyi bi dk la basarabilirsinIki gebelik kaybım var. Evlilikte 2.yılımıza gireceğiz. Tekrar gebelik istiyorum ama yine kaybetme korkum var çünkü iki gebeliğim de sebepsiz ölüm olarak değerlendiriliyor. Yaptırdığımız tüm tetkiklere rağmen en ufak bir sorun çıkmadı. Tek sorunum pKO. Bu lanet hastalık Yüzünden yumurtlayamıyorum ve hamile kalamıyorum. 62 kilodan 94 e çıktım. Zayıflamak için her yolu deniyorum ama olmuyor. Koşu bandı bile aldım ama düzen tutturamıyorum. Yüksek bir insülin direncim var. Artık yaşamaktan nefret ediyorum. Kilo vermm Lazım hamile kalmam Lazım ama hamile kalsam bile yaşayacağı Meçhul. Psikolojim alt üst oldu. Ne yapsam ne etsem de artık olmuyor. Tam kendimi topluyorum durduk yere bir duygu karmaşası yaşayıp tuz buz oluyorum. Çok yoruldumhalimi bir tek siz anlarsınız diye buraya yaZdım
Haklısın azracım stres çok etkili biliyorum. Bu Yüzden spora başladım stresi azaltsın diye.Öncelikle sters bir çok şeyin tek nedeni olabilir malesef talihsiz şeyler yasamissin ama herseye rağmen gulebilmeyi mutlu olabilmeyi yaşama sevincinizi kaybetmeyin gün dogmadan neler dogar iyi bi dk la basarabilirsin
Maalesef adanadayım canım ya. Burda da riskli gebelikte bir Prof var isim yapmış ondan randevu aldım 13 Şubat'ta. Aslında benim de aklıma bu insülin direnci geliyor. Son kürtajım Kasım Ayında bir Çarşamba günü olmuştu o haftanın cumasında tahlil yaptırdım ve insülin direncim çok çok yüksek çıkmıştı. Yani hamileyken insülin direncim yüksekmiş. Bakalım bu Prof ne diyecek. Şu kilomdan da kurtulurum inşallah. Sana da çok geçmiş olsun canım hayırdır neyin var?Canim benim insallah hersey yoluna girecek eger istersen tanidigim iyibi doktor var eger istanbuldaysan acibadem fulyada calisiyor kendi muaynehaneside var Husnu gorgen haseki dogum bolumunun sefiydi ama ayrildi benimde gebeliklerimde seker problemim vardi diyetle duzeldi sekerin insana yapmadigi sey yok bence once bu insulin direncinle ilgilen daha sonra bebekle once sen iyi olmalisin bi arkadasim var 550 sekerle geziyodu sporla diyetle duzeldi rahimi olmayan insanlara nakil yapip bebek sahibi yaptilar ben inaniyorum hersey yoluna girecek
Doktora Kasım Ayında gitmiştim en son. Çörek otunu nasıl tüketsem ki?Kurtulursun canim benim bende ogluma doguma girderken 100kuloydum adile nasit gibiydim zaten kilom vardi bide hamile oluncA hersey duzelecek ins. birde corek otu yagi sekeri dusurmeye birebir unutma bi dene ve hemen bi seker olcum cihazi al ben en son rossmandan 25tlye almistim uygundu bayagi en azindan yemeklerden sonra kontrol edersin tabi once doktora git ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?