Nixi_ ßir dilek tut.. Amy~ Kayıtlı Üye 25 Temmuz 2011 203 3 46 Ankara 6 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Nixi_ #1 Sonsuzlukta kaybolur her beden Bir umut vardır hayata bağlayan Yeniliyorum kendimi GEÇMİŞİ umursamadan.. Acizdim bir zamanlar Güçleniyorum elbet Karanlıklar arasında Yaşam kaynağıma yalnızlığıma inerek.. Yaşıyorum... Ceseddim umutlandım Sadece kenidime bağlandım ben Yeni bir yaprak şimdi Kış bitimi... Özgürlüğe doğru kanatlarımla çırpınış Yüzüm gülüyor Yaşama döndüm ben sana rağmen Sildim herseyi cesedimde kaldın hep... Amy'e... Cansın Can Dostum..
Sonsuzlukta kaybolur her beden Bir umut vardır hayata bağlayan Yeniliyorum kendimi GEÇMİŞİ umursamadan.. Acizdim bir zamanlar Güçleniyorum elbet Karanlıklar arasında Yaşam kaynağıma yalnızlığıma inerek.. Yaşıyorum... Ceseddim umutlandım Sadece kenidime bağlandım ben Yeni bir yaprak şimdi Kış bitimi... Özgürlüğe doğru kanatlarımla çırpınış Yüzüm gülüyor Yaşama döndüm ben sana rağmen Sildim herseyi cesedimde kaldın hep... Amy'e... Cansın Can Dostum..
D Deniz M Gunes 💞Benimsin💞 tek ayak cezası Kayıtlı Üye 10 Temmuz 2011 5.911 2.555 373 6 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Nixi_ #2 Sakın vazgeçme bu güzel dizelerden ve unutma şiir dir şair'in aynası yüreğine sağlık bitanem
Nixi_ ßir dilek tut.. Amy~ Kayıtlı Üye 25 Temmuz 2011 203 3 46 Ankara 6 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Nixi_ #3 Sen varken vazgeçmem ben canım benim :) begenmene sevindim bitanem
P princess_90 Guru Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2011 17 0 286 İstanbul 28 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Nixi_ #4 çok güzel gerçekten