peki isim analizini Nilda Hanım ücretli mi yapıyor
ben de bu konu üzerinde düşünmeye başlamışken, Uplifers sitesini keşfettim. bir çok konuda güvenilir bilgiler var ve okudukça kendini daha iyi hissediyorsun. oraya da bir bak derim.
seda diker'in iletişim bilgilerine ben ulaşamadım, yardımcı olursanız sevinirim. sevgiler...
Özgüven vb.. sorunlarınız için yaşam koçu gibi isimlerle ortaya çıkmış kişilerle çalışıp onlara oluk oluk para vermek yerine, güvenebileceğiniz bir psikolojik danışmana gitmenizi öneririm. Kitap okumayla yada ismi geçen insanlarla çalışmayla yıllardır doğruluğuna inandığınız ancak yanlış olan fikirlerinizden kurtulmanız mümkün değildir.
Bizi içten içe kemiren, hata yapmamıza neden olan içimizde ürettiğimiz bu fikirlerimizdir. Bunlar ancak terapi yoluyla düzeltebilirsiniz. Nacizane tavsiyemdir.
Sevgiler
Arkadaşlar bende seda diker e gitmek istiyorum ama 1 saatlik seans 400 lira demiş o ne öyle ya!!!!!1 saatte çözülüyormuymuş herşey... 400 lira çok ayıp etmiş bence....
bende istiyordum gitmek enerjimi karşımdakinden kesmek için... çok kesin konuşuyor diye...ama 400 lira çokmuş....
Seda Diker'in facebook adresi üzerinden aldığım iletişim telefonu 0212 296 29 62 .. Facebook üzerinde kendi sayfası var ordan da ulaşabilirsiniz.
Teşekkür ederim ama bi psikoloğun bana yardımcı olabileceğine inanmıyorum.içinde bulunduğum durum için bi yaşam koçuyla görüşmem en hayırlısı.
Özgüven vb.. sorunlarınız için yaşam koçu gibi isimlerle ortaya çıkmış kişilerle çalışıp onlara oluk oluk para vermek yerine, güvenebileceğiniz bir psikolojik danışmana gitmenizi öneririm. Kitap okumayla yada ismi geçen insanlarla çalışmayla yıllardır doğruluğuna inandığınız ancak yanlış olan fikirlerinizden kurtulmanız mümkün değildir.
Bizi içten içe kemiren, hata yapmamıza neden olan içimizde ürettiğimiz bu fikirlerimizdir. Bunlar ancak terapi yoluyla düzeltebilirsiniz. Nacizane tavsiyemdir.
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?