Yaşam Koçu ile1 haftada sigarayı bırakmak.. İNANMAYIN !

ToprakSu79

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
51
3
Selam arkadaşlar uzun zamandır forumda birçok konu hakkında sizlerden fikir almış biri olarak bu deneyimimi paylaşmayı borç bildim. Geçen hafta, tv programlarınada konuk olan bir Yaşam Koçu'nun önce 'Online Ücretsiz Seminerine' katıldım. Doğal olarak etkilendim konuşmalarından, zaten sigarayı bırakmak için bir çok yol denemiş ve başarlı olamamışım, bu yöntemi denesem belki olur bu sefer bırakırım motivasyonuyla ücretsiz seminer sonu güya '1 Haftada %100 Sigarayı Programına' evet dedim. Tabi ilk ücretsiz semirde aceba neler tavsiye edilecek, bu adam bu olayı çözmüş banada faydası olur gibi düşünüyorsunuz ama HAYIR!
Şimdi geçelim 2. aşamaya onay verdiniz seminer sonu, ertesi gün yaşam koçu bizzat aranıyorsunuz, evet bırakacaksınız bugün son kez sigara için yarın yeni bir gün diye başlayıp hepimizin bildiği zararalarını sayıyor ama bu kişinin anlatışından etkileniyorsunuz ve çoşkuya kapılıyorsunuz ( uzmanlığı insan iletişimi sonuçda) ve bu adamın 'size vereceği sigara bıraktıran program bilgilerini almak için 250 TL' havale yapıyorsunuz.
Para yatırıldı akşam aranıyorsunuz yaşam koçu kişi: bu akşam son yarın sigara içmeyeceksiniz! diyor. Elma yiyin 3 öğün, bitter çikolata, çay-kahve-kola yok, ıhlamur, muz. eee diyorsunuz ben sigara içmeden nasıl dayanıcam -içme demekle olmuyor diyorsunuz. İçmicelsiniz yoksa işe yaramaz diyor. (bunu duymak için mi 250 TL verdim)3 gün içmeyin zaten vücut atacak nikotini ben sürekli arıcam sizi bunaılrsanız beni arayın, 'gün içinde yarım saatte bir elinizi yüzünüzü yıkayın' diyor. olduu çalışan insanlar yarım saatte lavaboya nasıl gidecek ki dediğinizde şişe su alın yanınıza onla azar azar yıkayın diyor. ( Ben yıkadım ama işe yaramadı.)

Arkadaşlar hem paranızdan oluyorsunuz en önemliside' kandırılma duygusu' çok can sıkıcı oluyor ve sigarayı arttırıdım bu moralsizlikle.. :KK43:
Kendisine bu durumu söylediğinizde, -%100 çalışan yöntem diye, siz beni dinlemeniz diyor.Facebook vs gibi sitelerinde bir sürü insanın örneğini veriyor, yorum yapan, teşekkür eden.. bu muamma. Diyeceklerim şimdilik bu kadar ki ben eğitimli bir insanm psikolojiylrdr çok ilgiyim ama sizi çoşkuya kapılma ve ödeme yapmaya ikna eden birine inandım, umarım size bu deneyimim faydalı olur.

X