• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşam Koçu & Astrolog Nurcan ARI

nurcan71

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Merhaba Sayın Kadınlar Kulübü Üyeleri,

Ben Astrolog Nurcan ARI sizlere yaşam koçluğu ve astoloji hakkında bilgilendirmek için buradayım.İstanbulda ikamet etmekteyim.Danışmak isteyenlere seve seve yardımcı olabilirim.Hayatınızda soru işaretlerimi var ? Doğum haritasımı çıkartmak istiyorsunuz daha doğrusu yorumlatmak mı istiyorsunuz ?

Bana ulaşmanız yeterli olucaktır.Sevgilerimle..

Kişisel Dönüşüm Platformu yaşam koçluğu ve astroloji sitesidir.Amacı insanlara yardımcı olmak ve farkındalıklarını yükseltmektir.Kişiler değişmez kişiler sadece dönüşür yani kendimiz oluruz özümüze döneriz.Birçok insanın bunu istediğini biliyoruz ve biz bu yüzden buradayız.Sitemiz Ücretsiz olarak bireylere online yaşam koçluğu seansları vermektedir.Eğitim değildir.Kişiler kendilerini yalnız hissettiklerinde yada paylaşım yapmak istedikleri her konuda bizler sizlere yardımcı olmak için buradayız.

Astrolog Nurcan ARI

Son düzenleme:
YARGILAMAK.....
Eskiler ‘Eğer yargılarsan, yargılanırsın.’ demektedir. Bunun manası hiç kimsenin hiçbir insanı yargılama gibi bir lüksü ve hakkı olmamasıdır. Başkalarını yargılama hakkı ancak mükemmel bir insan olduğumuzda var olur. Lakin hiç kimse mükemmel değildir. Herkesin hataları, yanlışları ve günahları vardır. Bu süreçte başkalarını yargılamadan önce hepimizin kendimizi yargılaması şarttır. Eğer başkalarını yargılarsak, o zaman başkalarına da bizi yargılama hakkı vermiş oluruz. İşte bu kısır döngüden çıkmak için saf bir niyet ile herkesin kendi tekâmül yoluna ve özgür seçimlerine saygı göstermek zorundayızdır.

GÜÇLÜ SORULAR ?

Tutum belirli bir şey hakkında algılarımız, düşüncelerimiz ve hislerimizin bir karışımıdır. Bilincimizde herşeyi nasıl yarattığımıza bağlı olarak ortaya çıkar. Geçmiş deneyimlerimiz, anılarımız ve inançlarımızdan etkilenir.

Hayatınızın hangi alanında tutumunuz olumlu bir etki yaratıyor ? Kimler cevaplamak ister..

Kendine Yapacakların…(Yada Soracakların)
Karşılaştığın her olay, her durum senin hak edişinde yerini alıyordur. Biri sana hakaret etse bile bunun karşılığı senin içinde bir yerlerde. Ara ve bul.

…Kendini ifade etmekten kaçınmayacaksın. Kendini dogru, anlaşılır ve tam ifade etmeye özen göstermelisin. An’ da geri dönüp bakmamak adına bunu yapmalısın.

Ne yapıyorsan kendin için yapıyorsun. Diğeri ne yapıyorsa kendi için yapıyor. Diğerlerine kaptırdığın enerjini kendine kullan.

İçinde dengede kal; Çünkü iyi veya kötü, var veya yok, doğru veya yanlış… Fark etmez.

Kendi değerini ne hafife al ne de abart. Diğerlerinde nefret ettiğin, kınadığın, sevmediğin veya beğendiğin, imrendiğin her şey senin potansiyellerindir. Ne aşağıdasın ne yukarıda, buradasın. Unutma.

Hedeflerini belirle. Şayet olmazsa, bil ki yerine başka bir şey oluyordur.

Bir şey için sakın oldu, tamam, bitti deme. Sonrasında yanıldığını anlamak ister misin? Düşün.

Yaşadığın sürece “devamı” var. Başladığında biter, bittiğinde yeniden başlar..Döngünün içindesin.

Haksızlıklara tepkiliysen, haksızlığa uğrarsın. Buna izin ver. Haklılık ile haksızlık arasında fark olmadığını yaşayarak anlamak zorunda kalmamayı yeğle.

Ne yaşarsan yaşa..Duygular ve peşine düşünceler üretirsin..Esiri olma,özgürlüğü seç.

Kendi önemini iyi kavra..Yaşamın, senin birey olma fırsatındır. Değerlendir.

İnce bir çizgi üzerindesin. Meyillerini incele hem de detaylıca.

Gölgeler diyarındasın, her şey mümkün. Neyi ciddiye alırsan, senin gerçekliğine dönüşür. O sahte gerçeklik, senin enerjinden çalar. Kendinden çalmak ister misin?

Merhaba,
Ben 11 Haziran 1980 doğumluyum. Yükselenim başak. Doğum saatim 12:00 Doğduğumdan beri çok ta mutlu bir hayat yaşayamadım. İşsiz kaldım. 3 defa depresyon geçirdim. Özel sektörde beni hep yetersiz buldular. İki üniversite bitirdim. Fakat zorlukla. Hep mücadele ettim. 34 yaşındayım bekarım hala mücadele ediyorum. Ailemle yaşıyorum ve aileme muhtacım sonuç olarak. Şimdi kendimi toparlamaya çalışıyorum. Evden kendi işimi yapmaya karar verdim. Ayrıca bir yandanda dil öğrenmeye çalışıyorum. Yani hep mücadele hep mücadele... Birşey de düzgün gitmez mi? Nedir bu kadar sıkıntının kaynağı, ben mi, doğum haritam mı etrafımdakiler mi?

Back
X