benim enejim çook düşük olduğuna inanıyorum içimde tam oturta mıyorum bişeyleri yapmaktan zevk alamıyorumm şöyle örnek vereyim ben ünivesite mezunu işsizim evliyim(mutlu bi evliliğim var) yaşadığım hiç bi süreci mutlu geçiremedim mutluyum ama içimden bunu engelliyorum mesala evime zaman ayırıp temizlik vs yapacapım zaman ders çalışmalıyım diye düşünüyorum ders çalışınca evimi temizleseydim buna yetmiyorum diyorum mesala eşimle çocuk düşünüyoruz ama ben nasıl ders çalışacam hamilelik sürecini gene ders ve annelik arasında kendi mi yiyip bu süreçi kendime zehir edecem. ikisini de başaramayıp stres içinde kalacam
hayatım da bişeyler eksikken yaptığım başka şeylerden mutlu olamıyorum mesela işsizim bu eksik benim için büyük bi eksik görüünüyor. ama başka arkadaşlarım da benim gibi hatta üstüne başka problemleri var ama ona rağmen yaşam enerjileri çook yüksek bunu nasıl başarıyorlar anlayamıyorum. bişeyleri kabullenemiyorumm işsizim diye bişeyleri yapmaya kendimi layık görmüyorum ben bu işsizliğe taktım heralde