canım benim emeğine sağlık buarada
senin öğrenciler dersi ekmiş ayol:))))
Ayyy bende çok güldüm ikinize :)))evet cok güzel bir ders darkkkk güldürdün beni kız canımm kendımı sevıyorum bakısımı duruşumu espiritüel olmamı cok sevıyorum :teytey:
Kendimi seviyorum.Bakışımı gülüşümü koca göbişimi,hızla büyüyen portakallarımıda:)
Yaşasınn Kadın ve Hamiş olmak:)
Canım inşallah hamiş olursun...Benim elimde değil göbişimde portakallarımda..Hamiş olduğumdan hızla büyüyorlar
barsey hamılemısın canımm allahım analı babalı büyütsün bende koca göbiş istiyommmmmmm portakalda olsun farketmez :roflol:
Pozitifiz bu gidişle durup dururken büyüyecek göbiş walla :)) psikolojik olarakcanım hikaye cok güzell emegıne saglık bu arada pozitifiz hala demii hamılelıkte büyüyo demi anam benımkı zaten büyük yerden toplarız bu gidişlee bende hamıle oldumda sankı portakalları düşünüyom :roflol:
Valla tüccar oğlunun işi zormuş..Biz insan oğlu içinde çok zor.Nasıl olacak o:)
Bu arada ikinizede koca göbiş ve kocaaa portakallar nasip olsun inşalllaaaahhh:)
Sanırım yapılanma devam ediyor ve şimdilik yok,belki yine olur.Kızlar ya konu dışı bişisoruyum..İmza olayı kalktımı bilğiniz varmı..ben profilde bulamadımda
Ayyyyy çok Pardon Derse Geç Kaldim :uhm:
AMA GELDİM DERSTEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?