POZİTİF AKIMIN MELEKLERİ,hepinize selam,hepinize yürek dolusu sevgi...
Bu 4 günlük aradan sonra,yine beraberiz.Sağlıkla ilgili olumlamalardan sonra sanıyorum aramızda rahatsızlık geçiren,hastalanan meleklerimiz olmuş,ama inanırmısınız bende de durum budur.Bu aslında olumlamaların ne kadar çabuk evrene ulaştığını gösteriyor bize.Çünkü yapılan bir olumlamadan sonra,önce hemen bir direnç gelişiyor ve olumlama gerçekleşmeden evvel deneniyoruz.Bu çokça tecrübe edilmiş bir durumdur.
Bugün yapacağımız olumlama CİNSELLİK ile ilgili.Hepimiz,sevgiyle yaşamaya çalışıyor, ve daha çok sevebilmek,sevilebilmek için bu dünyada asla yalnız kalmak istemiyoruz.Bu nedenle,bu dünyaya kendi parçamızdan,canımızdan bir bebek dünyaya getirmeyi düşlüyoruz.Aile olmak istiyoruz.Ama herşeyin kökeninde sevgi var.Çoğumuz yumurtlama günü,ateş ölçme yöntemi,yok karı-koca formülleri derken,eşimizle yapacağımız birleşmeyi o kadar mekanikleştiriyoruz ki,çoğu beraberlik duygusuz metalara dönüşüveriyor.Öyleyse değiştirmemiz gereken bir düşünce yumağıda cinsellikle ilgili.Öyleyse buyurun,olumlamamıza;
CİNSELLİK
Cinsellik benim hayat enerjimin
bütünündeki en önemli parçadır.
Cinsellik hayatın kutsanması,
varlığımın taçlandırılmasıdır.
Bir esrime anı ve kutsal bir dokunuştur.
Cinsellik,diğer parçamla yaptığım büyük
buluşma ve birleşmedir.
Bu yüzden cinsel deneyim anı,bir ibadet
anı gibi beni yüksek hazlara
götürür ve beni çoğaltır.
Kendi cinsel kimliğimin en yüce ifadesi.
Eşime daha çok haz vermek için çaba
sarfettikçe,bütün bedenimle hazzı
hissetmek çok güzel bir duygu.
Cinselliğimi doğal bir biçimde ifade ederken,
kendiliğinden eşimin bana sunduğu hazzıda
keyifle kabul ederim.
Kendi cinsel kimliğimi seviyorum.
Cinsel organlarımda saklı olan enerjiyi ve
bunu ifade etmeyi.Bedenimi seviyorum.
Bedenimin bütün parçalarını.
Eşimin bedenini seviyorum.
Bedeninin bütün parçalarını.
Kendimi seviyorum;bakışımı,
duruşumu ve gülüşümü.
Bu 4 günlük aradan sonra,yine beraberiz.Sağlıkla ilgili olumlamalardan sonra sanıyorum aramızda rahatsızlık geçiren,hastalanan meleklerimiz olmuş,ama inanırmısınız bende de durum budur.Bu aslında olumlamaların ne kadar çabuk evrene ulaştığını gösteriyor bize.Çünkü yapılan bir olumlamadan sonra,önce hemen bir direnç gelişiyor ve olumlama gerçekleşmeden evvel deneniyoruz.Bu çokça tecrübe edilmiş bir durumdur.
Bugün yapacağımız olumlama CİNSELLİK ile ilgili.Hepimiz,sevgiyle yaşamaya çalışıyor, ve daha çok sevebilmek,sevilebilmek için bu dünyada asla yalnız kalmak istemiyoruz.Bu nedenle,bu dünyaya kendi parçamızdan,canımızdan bir bebek dünyaya getirmeyi düşlüyoruz.Aile olmak istiyoruz.Ama herşeyin kökeninde sevgi var.Çoğumuz yumurtlama günü,ateş ölçme yöntemi,yok karı-koca formülleri derken,eşimizle yapacağımız birleşmeyi o kadar mekanikleştiriyoruz ki,çoğu beraberlik duygusuz metalara dönüşüveriyor.Öyleyse değiştirmemiz gereken bir düşünce yumağıda cinsellikle ilgili.Öyleyse buyurun,olumlamamıza;
CİNSELLİK
Cinsellik benim hayat enerjimin
bütünündeki en önemli parçadır.
Cinsellik hayatın kutsanması,
varlığımın taçlandırılmasıdır.
Bir esrime anı ve kutsal bir dokunuştur.
Cinsellik,diğer parçamla yaptığım büyük
buluşma ve birleşmedir.
Bu yüzden cinsel deneyim anı,bir ibadet
anı gibi beni yüksek hazlara
götürür ve beni çoğaltır.
Kendi cinsel kimliğimin en yüce ifadesi.
Eşime daha çok haz vermek için çaba
sarfettikçe,bütün bedenimle hazzı
hissetmek çok güzel bir duygu.
Cinselliğimi doğal bir biçimde ifade ederken,
kendiliğinden eşimin bana sunduğu hazzıda
keyifle kabul ederim.
Kendi cinsel kimliğimi seviyorum.
Cinsel organlarımda saklı olan enerjiyi ve
bunu ifade etmeyi.Bedenimi seviyorum.
Bedenimin bütün parçalarını.
Eşimin bedenini seviyorum.
Bedeninin bütün parçalarını.