• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşam Dersleri-8

TUANAY

Allahım şükürler olsun
Kayıtlı Üye
POZİTİF AKIMIN MELEKLERİ,hepinize selam,hepinize yürek dolusu sevgi...

Bu 4 günlük aradan sonra,yine beraberiz.Sağlıkla ilgili olumlamalardan sonra sanıyorum aramızda rahatsızlık geçiren,hastalanan meleklerimiz olmuş,ama inanırmısınız bende de durum budur.Bu aslında olumlamaların ne kadar çabuk evrene ulaştığını gösteriyor bize.Çünkü yapılan bir olumlamadan sonra,önce hemen bir direnç gelişiyor ve olumlama gerçekleşmeden evvel deneniyoruz.Bu çokça tecrübe edilmiş bir durumdur.

Bugün yapacağımız olumlama CİNSELLİK ile ilgili.Hepimiz,sevgiyle yaşamaya çalışıyor, ve daha çok sevebilmek,sevilebilmek için bu dünyada asla yalnız kalmak istemiyoruz.Bu nedenle,bu dünyaya kendi parçamızdan,canımızdan bir bebek dünyaya getirmeyi düşlüyoruz.Aile olmak istiyoruz.Ama herşeyin kökeninde sevgi var.Çoğumuz yumurtlama günü,ateş ölçme yöntemi,yok karı-koca formülleri derken,eşimizle yapacağımız birleşmeyi o kadar mekanikleştiriyoruz ki,çoğu beraberlik duygusuz metalara dönüşüveriyor.Öyleyse değiştirmemiz gereken bir düşünce yumağıda cinsellikle ilgili.Öyleyse buyurun,olumlamamıza;

CİNSELLİK

Cinsellik benim hayat enerjimin
bütünündeki en önemli parçadır.

Cinsellik hayatın kutsanması,
varlığımın taçlandırılmasıdır.
Bir esrime anı ve kutsal bir dokunuştur.

Cinsellik,diğer parçamla yaptığım büyük
buluşma ve birleşmedir.
Bu yüzden cinsel deneyim anı,bir ibadet
anı gibi beni yüksek hazlara
götürür ve beni çoğaltır.

Kendi cinsel kimliğimin en yüce ifadesi.
Eşime daha çok haz vermek için çaba
sarfettikçe,bütün bedenimle hazzı
hissetmek çok güzel bir duygu.

Cinselliğimi doğal bir biçimde ifade ederken,
kendiliğinden eşimin bana sunduğu hazzıda
keyifle kabul ederim.

Kendi cinsel kimliğimi seviyorum.
Cinsel organlarımda saklı olan enerjiyi ve
bunu ifade etmeyi.Bedenimi seviyorum.

Bedenimin bütün parçalarını.
Eşimin bedenini seviyorum.
Bedeninin bütün parçalarını.

Kendimi seviyorum;bakışımı,
duruşumu ve gülüşümü.

Merhaba TUANAYcım yine çok güzel bir olumlama.
Dediğin gibi hepimizin sağlık olumlamasından sonra bazı sıkıntıları oldu.
Ben hala etkisindeyim.Sanırım bu iyileşen bir bedenim iyileşirken rahatsızlığının geçici bir süre en üst seviyeye gelmesi olmalı.

Eee bu dersten sonra bi süre beni aseksüel oldum diye dolanırken görürseniz şaşamayın :))))

Walla yarama tuz bastın şimdi bu olumlamayla :))

Bi kez daha okuyayım ben en iyisi..

Diğer Meleklerde sevecektir eminim..

"Genciz,güzeliz,sağlıklıyız ve dişiyiz :)) " (Pek edepsizdir>>>>>DarK)

evet cok güzel bir ders darkkkk güldürdün beni kız canımm kendımı sevıyorum bakısımı duruşumu espiritüel olmamı cok sevıyorum :teytey:

Kendimi seviyorum.Bakışımı gülüşümü koca göbişimi,hızla büyüyen portakallarımıda:)
Yaşasınn Kadın ve Hamiş olmak:)

evet cok güzel bir ders darkkkk güldürdün beni kız canımm kendımı sevıyorum bakısımı duruşumu espiritüel olmamı cok sevıyorum :teytey:
Ayyy bende çok güldüm ikinize :)))

Bende Kendimi seviyorum,bakışımı,gülüşümü,güçlü oluşumu,pozitif enerjimi,hislerimin kuvvetli oluşunu..

Kendimi seviyorum.Bakışımı gülüşümü koca göbişimi,hızla büyüyen portakallarımıda:)
Yaşasınn Kadın ve Hamiş olmak:)

Yaşasın...Kadın olmak :)))
Hamişte olmak istiyorum bu aradaaaaa..

Bi de Barzey e başarılar diliyorum Fazla büyütme istersen sonra toparlamak zor olcak :))

Canım inşallah hamiş olursun...Benim elimde değil göbişimde portakallarımda..Hamiş olduğumdan hızla büyüyorlar:(

Canım inşallah hamiş olursun...Benim elimde değil göbişimde portakallarımda..Hamiş olduğumdan hızla büyüyorlar:(

Amiiin inşallah tüm bekleyenler enerjimizin de katkısıyla stressiz bir pozitifi yaşarız.

Olsun olsun büyüsünler ne güzel, bizimkide büyüsün bi an önce ;)

barsey hamılemısın canımm allahım analı babalı büyütsün bende koca göbiş istiyommmmmmm portakalda olsun farketmez :roflol:

Bir tüccar Mutluluğun Gizi'ni öğrenmesi için oğlunu insanların en bilgesinin yanına yollamış.delikanlı bir çölde kırk gün yürüdükten sonra,sonunda bir tepenin üzerinde bulunan güzel bir şatoya varmış.Söz konusu bilge burada yaşıyormuş.

Bir ermişle karşılaşmayı bekleyen bizim kahraman,gördüğü salonda hummalı bir manzarayla karşılaşmış: Tüccarlar girip çıkıyor,insanlar bir köşede sohbet ediyor,bir orkestra tatlı ezgiler çalıyormuş; dünyanın dört bir yanından gelmiş lezzetli yiyeceklerle dolu bir masa da varmış. Bilge sırayla bu insanlarla konuşuyormuş ve bizim delikanlı kendi sırasının gelmesi için iki saat beklemek zorunda kalmış.

Delikanlının ziyaret nedenini dikkatle dinlemiş bilge, ama Mutluluğun Gizi'ni açıklayacak zamanı olmadığını söylemiş ona. Gidip sarayda dolaşmasını,kendisini iki saat sonra görmeye gelmesini salık vermiş.

"Ama,sizden bir ricada bulunacağım." diye eklemiş bilge, delikanlının eline bir kaşık verip sonra bu kaşığa iki damla sıvıyağ koymuş. "Sarayı dolaşırken bu kaşığı elinizde tutacak ve yağı dökmeyeceksiniz."

Delikanlı sarayın merdivenlerini inip-çıkmaya başlamış,gözünü kaşıktan ayıramıyormuş.İki saat sonra bilgenin huzuruna çıkmış.

"Güzel,demiş bilge, peki yemek salonumdaki Acem halıları gördünüz mü? Bahçıvan Başı'nın yaratmak için on yıl çalıştığı bahçeyi gördünüz mü? Kütüphanemdeki güzel parşömenleri fark ettiniz mi?

Utanan delikanlı hiçbir şey göremediğini itiraf etmek zorunda kalmış. Çünkü bilgenin kendisine verdiği iki damla yağı dökmemeye çabalamış,başka bir şeye dikkat edememiş.

"öyleyse git, evrenimin harikalarını tanı," demiş ona bilge. "Oturduğu evi tanımadan bir insana güvenemezsin."

İçi rahatlayan delikanlı kaşığı alıp sarayı gezmeye çıkmış.Bu kez,duvarlara asılmış,tavanları süsleyen sanat yapıtlarına dikkat ediyormuş. Bahçedeki, çevredeki dağları çiçeklerin güzelliğini, bulundukları yere yakışan sanat yapıtlarının zarafetini görmüş.Bilgenin yanına dönünce,gördüklerini bütün ayrıntılarıyla anlatmış.

"Peki sana emanet ettiğim iki damla yağ nerede?" diye sormuş bilge.Kaşığa bakan delikanlı, iki damla yağın dökülmüş olduğunu görmüş.

"Peki," demiş bunun üzerine bilgeler bilgesi, "sana verebileceğim tek öğüt var:
Mutluluğun Gizi dünyanın bütün harikalarını görmektir, ama kaşıktaki iki damla yağı unutmadan
."

(Simyacı sayfa 42-43-44)​

canım hikaye cok güzell emegıne saglık bu arada pozitifiz hala demii hamılelıkte büyüyo demi anam benımkı zaten büyük yerden toplarız bu gidişlee bende hamıle oldumda sankı portakalları düşünüyom :roflol:

Valla tüccar oğlunun işi zormuş..Biz insan oğlu içinde çok zor.Nasıl olacak o:)
Bu arada ikinizede koca göbiş ve kocaaa portakallar nasip olsun inşalllaaaahhh:)

canım hikaye cok güzell emegıne saglık bu arada pozitifiz hala demii hamılelıkte büyüyo demi anam benımkı zaten büyük yerden toplarız bu gidişlee bende hamıle oldumda sankı portakalları düşünüyom :roflol:
Pozitifiz bu gidişle durup dururken büyüyecek göbiş walla :)) psikolojik olarak
Olucaz elbet şimdiden düşüneleim biz :roflol:
Valla tüccar oğlunun işi zormuş..Biz insan oğlu içinde çok zor.Nasıl olacak o:)
Bu arada ikinizede koca göbiş ve kocaaa portakallar nasip olsun inşalllaaaahhh:)

aminnnnnn inşallah Allahım duy bizi

Kızlar ya konu dışı bişisoruyum..İmza olayı kalktımı bilğiniz varmı..ben profilde bulamadımda

Ayyyyy çok Pardon Derse Geç Kaldim :uhm:
AMA GELDİM DERSTEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM....

Kızlar ya konu dışı bişisoruyum..İmza olayı kalktımı bilğiniz varmı..ben profilde bulamadımda
Sanırım yapılanma devam ediyor ve şimdilik yok,belki yine olur.

Ayyyyy çok Pardon Derse Geç Kaldim :uhm:
AMA GELDİM DERSTEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM....

Hoşgeldin Hürremcim,
Bugünkü olumlama da çok güzel değil mi?

Bedenimi Seviyorum,kendimi seviyorum,isteğim inşallah gerçek olacak..

kızlar çok özürdilerm ben tamamen geç kaldım yazdıklarınızı okudum ne güzel sohbet varmış benide msn arkadaşlar bırakmıyor bir türlü derse gelemedim neyseki burdayım dark çok pozitifsin derram sende öyle hürrem fazla katılmamış barzey senide tebrik ederim sağlıkla al kucağına pozitif akımın meleklerinee dua et

tuanay merhaba önceki dersten sonra herkes rahatsızlanmış geçmiş olsun ben iyiydim çok şükür bu günkü ders bana göre ben orantısız vücudumu hiç sevmiyordum dediğin gibi ilişkiyede bebek için giriyordum bu olulamadan sonra daha özen göstericem dişiliğimi ön plana çıkarıcam sağol canım bal seni göremedim inşallah iyisindir

Back
X