Yaşam Dersleri-1

TUANAY

Allahım şükürler olsun
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2007
3.522
4
47
Değişmek istiyorsun.Kendini geliştirmek,kişiliğini yapılandırmak ve sağlamlaştırmak istiyorsun.Değişmek ve değiştirmek istiyorsun kaderini,ya da kader adını verdiğin kadersizliğini...

Öncelikle şunu KABUL ET.Yapman gereken tek şey UYANMAK.Bilinçsizliğinin uykusundan uyanmak...

Ellerini yumruk yap,evet şimdi.Sonra ağır ağır, tek tek parmaklarını aç.İşte bu uyanışın bedensel sembolüdür.Ne zaman kendini öfkeli,yorgun,depresyonda hissedersen,ne zaman herşeyi anlamsız bulursan hemen bu hareketi yap.Hedefin yine gözlerinin önüne gelsin.
Şunu hiç bir zaman unutma ki "HAYATIMIZDA BİZİM RIZAMIZ DIŞINDA HİÇBİR ŞEY OLMAZ"Bu da kendi davranışlarımızdan salt kendi sorumlu olduğumuz anlamına gelir.Davranışlarımızın,alışkanlıklarımızın,tesadüflerin nedeni bilinçaltımızda yatar.
Bilinçaltını,kavranamayan,elle tutulamayan,ama yine de var olan bir düşünce gibi gör.
Hepimiz daha mutlu,daha sağlıklı,daha olumlu olmayı isteriz.Hayatın anlamına uygun olmayı isteriz.Bilinçaltı kendine özgü çok sayıda vasıfla donanmıştır.Sohbet etmeyi,yemek,seks,güneşlenmek gibi bedensel işlevleri sever.Bir teyp kasetinin özelliklerine sahiptir.Bu kasetin tek görevi kayda almak,saklamak ve talep edildiğinde sakladıklarını güçlenmiş bir şekilde geri vermektir. Bilinçaltını,banka hesabına da benzetebilirsin. Orada biriktirdiğin herşey orada kalır,hem de çoğalarak.Kasetin ve banka hesabının ortak özelliği oaraya geçen kayıtlara ya da birirkimlere kayıtsız olmalarıdır. Ve bilinçaltında aynı fonksiyonlara sahiptir.
O SENİN DÜŞÜNCELERİNİ BİRİKTİRİR, AMA NE DÜŞÜNDÜĞÜN ONU İLGİLENDİRMEZ.TARAFSIZ VE KİŞİSELLİKTEN UZAK ÇALIŞIR,DÜŞÜNCEN İYİ Mİ,KÖTÜ MÜ ,BÜTÜN BUNLARI NE YARGILAMAYA HAKKI VARDIR, NE DE YETENEĞİ...EFENDİSİNİNİSTEKLERİNİ YERİNE GETİRMEKTEN BAŞKA BİRŞEY BİLMEYEN SADIK BİR HİZMETKARDIR.Bilincin kendisine düşünce,arzu ve fikir formunda dayattığı emirlei yerine getirmekle yükümlüdür sadece.
Buna karşılık BİLİNÇLİ DÜŞÜNCE ise başlı başına bir kontrol düğmesidir.VE ŞİMDİ İŞİN EN CAN ALICI,BASİTLİĞİNDEN DOLAYI ANLAŞILMASININ EN ZOR OLDUĞU NOKTAYA GELDİK.YIKICI DÜŞÜNÜRSEN,YAPISINDA Kİ BASİTLİKTEN DOLAYI,BİLİNÇALTIN YIKICI OLMAK İSTEDİĞİNİ ALGILAR,YIKICILIĞI GÜÇLENDİRİR.SENİN DÜŞÜNCELERİNİ GERÇEKLEŞTİRMEK ONUN GÖREVİDİR.SAĞLIKLI OLMAKTAN SÖZ EDERSEN,BU KEZ DE AYNI YOĞUNLUKLA ONU MADDEYE ÇEVİRMEYE BAŞLAR.
Bilinçaltını,nasıl şekillendireceğine karar verecek olan tek yetkili bahçevan sensin.Diken ve otlarla dolu bir bahçe mi,yoksa bir CENNET BAHÇESİ Mİ?
SEÇİM BİZİM VE İTİRAF ETMEK GEREKİR Kİ,ZOR VE RAHATSIZ EDİCİ OLMAKLA BİRLİKTE HER BİRİMİZİN EN AZ BİR KEZ OLSUN ALMAK ZORUNDA OLDUĞU BİR KARAR.SEÇİMİMİZİ YAPTIKTAN SONRA SIRA HAZIRLIKLARA GELİYOR.

TAŞLARI TEMİZLİYOR,SULAMA OLANAKLARI KURUYOR YA DA GEREKİYORSA TOPRAKTA Kİ SU FAZLASINI KURUTUYORUZ.KENDİ ÜSTÜMÜZDE YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMA DA AYNEN BÖYLE.BURADA ENGELLERİ BULMAYA VE GİDERMEYE ÇALIŞACAĞIZ.KORKULARIMIZI,DÜŞ KIRIKLIKLARIMIZI GİDERECEK,DAHA MUTLU BİR HAYATA BAŞLAYACAĞIZ.
İSTEKLERİNİN GERÇEKLEŞECEĞİNE İNANMAK TEMEL ŞARTLARDAN BİRİ.BUNDAN KUŞKU DUYDUĞUN SÜRECE HEDEFİNE BAĞLI KALAMAZSIN.İÇİNDEKİ GÜVENSİZLİK VE DAĞINIKLIK BİR ADIM BİLE İLERLEMENE ENGEL OLUR.RUHSAL İKİLEM GÜCÜNÜ FELÇ EDER VE SENİ İÇTEN İÇE ÇÜRÜTÜR.BUNUN İÇİN ZİHİNSEL BİRLİĞE ULAŞMALI VE ONA GÖRE DAVRANMALISIN.O ZAMAN YOLUN AÇILACAK,YAŞAMIN GÜNEŞLİ YÜZÜNDE Kİ YOLDA SANA EŞİLİK EDENLERİ BULACAK VE HUZUR DUYACAKSIN.

tuanaycım paylasımın ıcın tesekkurler..ben artık ofkelı ve yorgun oldugum zamanlarda yazında yazıldıgı gıbı ellerımı yumruk yapmayı denıcem.sırnaşık şeysımdı denedım cok ıse yarıyor..:sm_cool:

Ders-1
Kendi Kişisel Seçimini Yap-negatif Yoldaşlarindan Kendini Kopart-bilinçli Olarak Pozitifi,güzeli Ve Mutluluğu Seç.yaşama,sevince Ve Mutluluğa Evet De.içimizde Ki Direnç öyle Büyük Ki Hayal Geliyor Bu Söylenenler.yikici Gücü öyle Beslemişiz Ki Olumlu Tepkiler Her An Geri Tepecek Gibi.
önce Bu Direçlerimizi Kiralim,önce Kendimizi Affedelim,çünkü Farkinda Olmadan çok Hata Yaptik.aşağida Yazilan Olumlamalar Sabah-öğle-akşam Günde üç Kez Tekrar Edilecek.bu çok önemli.
Ama Bu Seanslardan önce Gevşemek çok önemli.bulunduğunuz Oda çok önemli.sabah Mutlaka Güneşe Bakarken Okuyun Bu Olumlamayi

Bağişliyor Ve Birakiyorum.anliyor Ve Biliyorum.
Kendi Hayatimin Yaraticisiyim.
Seçerek,planlayarak Bu Yaşamimi Ve Birlikte Yol Alacağim Arkadaşlarimi Seçtim.
Anliyor,bağişliyor Ve Teşekkür Ediyorum.
Bu Hayatimi Bu şekilde Planladiğim Için Kendimi Kutluyorum.
Ve Sonra Meleklere Teşekkür Ediyorum.ve Bütün Bu Koşullari
Bana Koşulsuz Sunduğu Için Yüce Allah'a
Bana Sevgisini Sunmayanlar
Içimdeki Sevgiyi,beni Onaylamayanlar
Kendimi Keşfetmeyi,beni Anlamayanlar Ifade Gücümü Artirmak Için Benimleydiler.
Onlara Teşekkür Ediyorum
Bu Rolü Onlara Ben Vermiştim.
Onlar Da Benle Oynamayi Istediler.
Beni üzen,beni Yoran,bana Haksizlik Eden,beni Aldatan Insanlar
Yapabileceklerinin En Iyisini Yaptilar.daha Fazlasini Ve Dahabaşkasini Yapamazlardi.zaten Ben Onlari Bunun Için Seçtin.ben De Yapabileceğimin En Iyisini Yapiyorum.bağişliyor Ve Teşekkür Ediyorum.
Hayatimin Efendisi Olduğumu Biliyorum.mutluluğu,kendimi Ifade Etmeyi Seçiyorum.
Her Düşüncemin,her Davranişimin Hayatima şekil Veren Araçlar
Olduğunu Bilerek Yaşiyorum.
Beni Güçsüz Biraka Ve Sinirlandiran Bütün Inançlarimi Bir Bir Değiştiriyorum.
Yerine Beni Geliştiren,büyüten Inanç Ve Düşüncelerimi Koyuyorum.
Mazaret Aramadan,ertelemeden Ve Küsmeden Devam Ediyoum Hayata.
Kimse Beni Kiramaz,üzemez Ve
Kötülük Yapamaz,eğer Ben Izin Vermezsem.
şimdi Gücümü Kabul Ediyor Ve Ele Aliyorum.

Bu Olumlamayi Bu Gece Yatarken Yüksek Sesle Lütfen Okuyun.

Genel Af;

Canım 1 dersimi çok heyecanlı bir şekilde kendimi kaptırarak okumuşum.yatarken birkere daha sakin şekilde okuycam.Artık hayatıma yeni bir yön çiziyorum benı kımse üzemez,kıramaz,negatif düşünceleri silip pozititif düşünmeye başladım.Hayata yeniden doğmuşçasına yaşamak çok güzel herşeye rağmen

sen mükemmelsin balll ben sana daha ne söyleyebilirim

sen mükemmelsin balll ben sana daha ne söyleyebilirim

Canım tuanayım teşekkür ederim bize bu yazıları sunduğun için.Kimsede katılmıyor bize arkadaşlardan.Okuyup geçmeyın kızlar :dance:canım nerden geldi aklına böyle bir başlık açmak.bende 1 aydır düşünüyordum ama sohbette bakıyorum çoğunlukla olaylara pozitif bakamıyorlar bende açmadım.Çok sağol canım bu yazdıklarını hergun okuyabıldıgım kadar tekrarlıycam.Şeniz

kıslar neden ben sızın gıbı pozıtıf dusunemıyorum..bu sıralar cok karamsar ve umutsuzum..senağlama

canım tuanayım dersime başarıyla başladım ve birlikte dahada güzl şeyler başaracağız şimdi huzurlu yatağa girip uyucam ve sabah çok mutlu rahatlamış olarak güne merhaba dicem hayırlı geceler herkese

kıslar neden ben sızın gıbı pozıtıf dusunemıyorum..bu sıralar cok karamsar ve umutsuzum..senağlama

Canım bir zamanlar bende karamsar ve umutsuz bakıyordum herşeye ama bunu yaşamım boyunca böyle düşündüğümde olan düşündüğüm şeye değil benım bedenime olur düşüncesiyle aklımı başına denk al dedim kendi kendime.Canım senın daha bebek düşüncen 7 ay oldu sanırım bende ilk zamanlar çok karamsardım ama artık negatif düşüncenin ve karamsarlığın faydası göremedim.hayatımı bir bebekten dolayı zindana zehire çeviremem dedim,aklımı başına denk al dedim herşeyın başı sağlık,hayatın sonu değil dedim ve geçmişe sünger çekerek:1rolleyes:.sende başarabilirsin bunu canım arkadaşım yeterki içinde birazcıkta olsa ileri adım olsun sende bize katıl hadı kalk ilk bugünle beraber :sm_cool::sm_cool:

tuana okuyorum tatlım artık beni kimse üzemeyecez çünkü buna izin vermiyeceğim....

günaydın herkese öyle güzel uyumuşumki yalnız biraz geç kalktığım için hafif uğuşukluk var onun dışında çok iyiyim inşallah herkes pozitif enerjisini bulur ve kaybetmez

günaydın herkese öyle güzel uyumuşumki yalnız biraz geç kalktığım için hafif uğuşukluk var onun dışında çok iyiyim inşallah herkes pozitif enerjisini bulur ve kaybetmez

evet canım enerjimizle pozitif olmaya devam edicez sonuna kadar:dance:

Canlarim Süpersiniz...dersler Başladi Artik,şunu Söylemek Isterim Ki,şu Ana Kadar Yerleşmiş Düşünce Ve Bilinçalti Sistemimizi Hemen Bir Anda Değiştirmek Bizi Biraz Zorlayabilir.ama şunu Hiçbir Zaman Unutmayalim Ki Istediğimiz Herşey Ama Herşey Gerçek Olacak.çok Güzel Bir Halka Oluşturduk.gelmeyen Bebekler,ya Da Regl Gününe Yakin Yapilan Tahlillerde çikan Negatif Testler,buna Rağmen Birbirimize Sorduğumuz Yanliş çikma Ihtimali Var Midir?sorulari...içimizde Yeşerttiğimiz,gözümüzden Sakindiğimiz,ama Henüz Dünyaya Gelmeden Melek Olan Bebeklerimiz...bunlara Son Verelim,bunlari Düşünmek Aci Verir,aci Hayal Kirikliği Yaratir...hepimiz Buradayiz.göreceğiz Ki Hayat Daha Kolay Olacak...
Olumlamalari Dediğim Gibi Tekrar Edin Lütfen.bu çok önemli....
Bu Arada Bugün Aktarcilardan Deniz Tuzu Bulmanizi Istiyorum Sizden..bu Da çok önemli...sadece Ruhumuzu Değil,bedenimizi De Hazirlayacağiz Yeni Yaşama....

Canlarim Süpersiniz...dersler Başladi Artik,şunu Söylemek Isterim Ki,şu Ana Kadar Yerleşmiş Düşünce Ve Bilinçalti Sistemimizi Hemen Bir Anda Değiştirmek Bizi Biraz Zorlayabilir.ama şunu Hiçbir Zaman Unutmayalim Ki Istediğimiz Herşey Ama Herşey Gerçek Olacak.çok Güzel Bir Halka Oluşturduk.gelmeyen Bebekler,ya Da Regl Gününe Yakin Yapilan Tahlillerde çikan Negatif Testler,buna Rağmen Birbirimize Sorduğumuz Yanliş çikma Ihtimali Var Midir?sorulari...içimizde Yeşerttiğimiz,gözümüzden Sakindiğimiz,ama Henüz Dünyaya Gelmeden Melek Olan Bebeklerimiz...bunlara Son Verelim,bunlari Düşünmek Aci Verir,aci Hayal Kirikliği Yaratir...hepimiz Buradayiz.göreceğiz Ki Hayat Daha Kolay Olacak...
Olumlamalari Dediğim Gibi Tekrar Edin Lütfen.bu çok önemli....
Bu Arada Bugün Aktarcilardan Deniz Tuzu Bulmanizi Istiyorum Sizden..bu Da çok önemli...sadece Ruhumuzu Değil,bedenimizi De Hazirlayacağiz Yeni Yaşama....
CANIM olumlamaları bugun 2. kez tekrar ettım yıne edıcem tekrarları.tuanaycım ben rıze kucuk sehır olduğu için aktar dıye bır dükkan yok burdaa yarın carsıda inşallah bulurum deniz tuzunu.Canım benım biliyorsun tedavimi okadar iyi hissediyorumki ama %80 dıyorum artık bebek düşüncesi kafamdan çıkarıyorum ve zamana bırakıyorum,yumurtlama zamanımmıydı,geçtimi?ateşim kaçtı acaba?tahlillerde çıkan negatif yanlışmıydı?gebelik belirtilerini vücutta yaşıyorum v.s.bu gibi BOŞ HAYALLERE KAPILARAK İNSANI HÜZNE,KARAMSARLIĞA,HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATIR.Bende bundan 3 ay öncesıne dayanarak böyledım ama artık boşver diyorum.İSTEKLERİMİZE KAVUŞABİLMEK İÇİN YÜREKTEN İNANARAK,POZİTİF DÜŞÜNEREK DİLEKLERİMİZE KAVUŞUCAZ.Ben bir gün anne olacağımı biliyorum ve buna allah izin verirse inannıyorum en kısa zamanda hamile kalıcam KALICAM sırnaşık şeysırnaşık şeyHEMDE EŞİME DİYORUMKI GÖRÜCEKSİN BAK HEMDE İKİZLERİMİZ OLUCAK

inşallah balcığım olacak tabi neden olmasın inan bende attım kafamdan hatta dereceyi bile kaldırdım zaten benim salı günü hsg çekilcek şimdi ona yoğunlaştım aslında çok korkuyordum ama bu olumlu düşünceyle korkumla yüzleştim iyi geldi ve iyide geçecek tuanaycım bu deniz tuzunu ne yapcaz ne kadar alcaz yani nasıl satıyorlar gr kg miktar ne olcak

Verdiğimiz emeklere güvenelim Ne Olur"ne olacak Acaba"Diye düşünerek Kendimizi Stres Etmeyelim.Müzik dinleyelim,dışarı çıkıp gezelim,yanlız kalmamaya çalışalım,nefes egzersizleri yapalım,iyi Beslenelim ve olumlu Düşünelim ve Allaha dua edelimki istekelrimize kavuşalım.Tatlı bebiş Fotoğraflarına bakıp onlarla konuşalım.hayaller kuralım,bizi güldüren flimler seyredelim.HERGÜNÜN YENİ VE DAHA GÜZEL BİR GÜN OLDUĞUNU HATIRLAYARAK GÜNE BAŞLAYALIM ARKADAŞLAR

X