Yasaklanan enstrüman....

bence ürkütücü. vampir,ölümü vs. çağrıştırıyor.insanın huzuru kaçıyor insan sürekli bunu dinlerse kafayı yer doğrudur bence :) iyki yasaklanmış

jingle bells de ne var anlayamadım terstenini dinlerken ses biyerde gidiyo dinleyemedim bi türlü acaba noluyor çok merak ettim herkes korkmuş:)

hmm bende merak ettim CADIARZU

muhakkak terstenını dınleyınce sonuna dogru cok korkunc veya cırkın bır görüntü falan cıkıyordur..hani su tam konsantre oldugunuz anda cıkan saka amaclı görüntüler,videolar varya sanırım öyle bişi bu da..
bu arada enstrüman güzelmiş aslında ..cam sesii.biraz fazla tiz geldi bana.sonucta keskın bı zeka ürünüymüş.yazık olmus adamcagızın emegıne

valla ya olan adamcağza olmuş

meraktan dinledim fazla tiz geldi ürkütücüden ziyade ama şimdi jiggle bells idinleyim onuda merak ettim

Ne zamandır zil sesim,ve harika bence. .Metal parçalar bundan daha ürkütücü zannımca

zil sesin mi:1shok: sana bişi olmadıysa kimseye olmaz ozamnaklinialirimsmile en çok duyan sensin bu melodiyi
Valla ben sabahları bu sesle uyanınca daha çok uyuyasım geliyor okadar,çok hoş bence.Huzur verici ve hüzünlü. .

Ne zamandır zil sesim,ve harika bence. .Metal parçalar bundan daha ürkütücü zannımca

metal mi bana da metal çok normal ve hoş geliyor ama bu müzikten çok ürktüm ve hüzünlü geldi
sürekli dinleyen delirir filan demiştim ama birşey olmuyorsa ve zil sesi yapcak kadar beğendiysen ne güzel,herkeze aynı etkiyi yaratmıyor demekki:)

meraktan dinledim fazla tiz geldi ürkütücüden ziyade ama şimdi jiggle bells idinleyim onuda merak ettim

bu arada ben jingle bellsi sonuna kadar dinleyebildim sonunda.ne olduğunu yorumlardan falan öğrendim o yüzden korkmadım ama sıradan birşeymiş ya ben korkutan bir müzik falan bekliyordum

Son düzenleme:
Bende metal dinlerim bea, ama bununla kıyaslama yapçak olursak metal daha sert demek istedim.Belkide beni yavaş yavaş delirtmeye başladı acık daha bekleyim sempatiksalakcinni
Hey gidi Benjamin Franklin ..Aga nerden bilsin bukadar yıl sonra kokoş hatunların dolaştığı bi forumda insan delirten bu enstrümanından bukadar muhabbet yapılcağını :jeyyar:

Son düzenleme:
Guael bir alet ve iyi bir sesi var ,ama tabi bilgisayar ve cd calarda dinleyince..
Gercegini canli dinlemek istemem cunku citti anlamda kulaklarda patlama yapacak kadar tiz bir sesi var ,bu ses dalgalari beyinde hasar birakabilir gercekden ,bunu yuksek sesle dinleyince daha iyi anliyor insan..
Tipki okul tahtasina tirnaklarinizi surttugunuzde cikan sesin dalgalari gibi.

Bence ürkütücü degil. Daha önceden yorumlara baktigimiz icin biz öyle düsünüyoruz, önyargi yani. Benim hosuma gitti ama beyni yordugu bir gercek. Bu arada harmonica diyince aklima kücükken caldigim armonika geldi yani mizika

katiliyorum! vampir, satanist ölüm, kilise ay bilmyiorum cok rahtsiz edici...bizim ney kaval ilahi seslerimizle bunu kiyaslarsakk digeri huzur verio bu ise huzursuz edio insani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…