Aynen canım valla benim de beynim yoruldu.Ama korkmak isterseniz şey vardı jingle bells'in tersten dinleyişi.Nette rastgelmiştim.Gerçekten çok korkmuştum.Bir melodiden korktuğumu hiç hatırlamıyorum başka.Dinleyebilirseniz sonuna kadar dinleyin gerçekten korkunçtu.
jingle bells de ne var anlayamadım terstenini dinlerken ses biyerde gidiyo dinleyemedim bi türlü acaba noluyor çok merak ettim herkes korkmuş:)
hmm bende merak ettim CADIARZU
muhakkak terstenını dınleyınce sonuna dogru cok korkunc veya cırkın bır görüntü falan cıkıyordur..hani su tam konsantre oldugunuz anda cıkan saka amaclı görüntüler,videolar varya sanırım öyle bişi bu da..
bu arada enstrüman güzelmiş aslında ..cam sesii.biraz fazla tiz geldi bana.sonucta keskın bı zeka ürünüymüş.yazık olmus adamcagızın emegıne
Ne zamandır zil sesim,ve harika bence. .Metal parçalar bundan daha ürkütücü zannımca
Valla ben sabahları bu sesle uyanınca daha çok uyuyasım geliyor okadar,çok hoş bence.Huzur verici ve hüzünlü. .zil sesin mi:1shok: sana bişi olmadıysa kimseye olmaz ozamnaklinialirimsmile en çok duyan sensin bu melodiyi
Ne zamandır zil sesim,ve harika bence. .Metal parçalar bundan daha ürkütücü zannımca
meraktan dinledim fazla tiz geldi ürkütücüden ziyade ama şimdi jiggle bells idinleyim onuda merak ettim
Bende metal dinlerim bea, ama bununla kıyaslama yapçak olursak metal daha sert demek istedim.Belkide beni yavaş yavaş delirtmeye başladı acık daha bekleyim sempatiksalakcinnimetal mi bana da metal çok normal ve hoş geliyor ama bu müzikten çok ürktüm ve hüzünlü geldi
sürekli dinleyen delirir filan demiştim ama birşey olmuyorsa ve zil sesi yapcak kadar beğendiysen ne güzel,herkeze aynı etkiyi yaratmıyor demekki:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?