• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yasadiklarimi kabullenemiyorum

ayyxixldxixz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2008
33
0
86
42
Kocaeli
Evliligim kabus gibiydi duzelmek bilmedi bi cocugum var ayrildik fakat neden ben böyle bir evlilik yasadim diye dusunmeden edemiyorum. Cevremdeki tek bosanan kişi benim.cocugumun yuzune baktikca uzuntum dahada artıyor babasız büyüdü hic aile ortami hatirlamadan buyuyecek.o da yalniz benim gibi.yanyana bir cift gormek bile beni kahrediyor.sanki bir tır çarptı bana ve sakat kaldım. Rica ediyorum bu yalnızlık beni çok uzuyor ne yapmaliyim ? Ne aile ne arkadaş bi eşin yerini tutmuyor ben eşimi cocugum babasini kaybetti

yeniden bir yuva kurabilirsiniz. mutsuz olup ayrılmışsınız. çocuğunuz babasıyla aynı evde yaşayacak diye kendinizi harcamanız gerekmezdi zaten. boşanmadıkları için nice mutsuz yuva var. ve benim gibi keşke boşansalardı da bütün ömrüm kavga içinde geçmeseydi diyen bir sürü insan... yani çocuğunuz huzursuz bir yuvada büyüse belki daha kötüydü? babasıyla görüşüyor mu, onda kalıp onunla zaman geçiriyor mı? çocuğunuz kaç yaşında?

yeni mi ayrıldınız bilmiyorum ama bir boşluğa düştüğünüz kesin.salmayın kendinizi. her şeyde vardır bir hayır. hiç kimse durup dururken evliliğini bitirmez. belli ki siz de mecbur kalmışsınız ayrılmaya. güçlü olun, kendiniz için çocuğunuz için. neyin hayırlı olduğunu bilemeyiz belki de ayrılmanız sizi yaşadıklarınızdan daha büyük, içinden çıkamayacağınız sorunlardan kurtarmıştır.
“… Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey, sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz." (Bakara Suresi, 216)
hayatta aşılmayacak sorun yoktur yeter ki güçlü durun.

Olmuyorsa eger ayrilmaktan baska bi care varmi baska?
Bir is bulup calisabilirsiniz , cevreniz olur arkadaslariniz olur cocugunuzda buyuyecek bir sekilde tek basina cocuk buyuten sadece siz degilsiniz hayat bu ne olacagimiz belli olmaz

yeni mi ayrıldınız bilmiyorum ama bir boşluğa düştüğünüz kesin.salmayın kendinizi. her şeyde vardır bir hayır. hiç kimse durup dururken evliliğini bitirmez. belli ki siz de mecbur kalmışsınız ayrılmaya. güçlü olun, kendiniz için çocuğunuz için. neyin hayırlı olduğunu bilemeyiz belki de ayrılmanız sizi yaşadıklarınızdan daha büyük, içinden çıkamayacağınız sorunlardan kurtarmıştır.
“… Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey, sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz." (Bakara Suresi, 216)
hayatta aşılmayacak sorun yoktur yeter ki güçlü durun.
3 yıl oldu ama neden ben sorusunu sormadan duramiyorum mutlu olabilirdik benim cocugumda babasıyla buyuyebilirdi çok gucluyum ama bunlar aklimda dönüp duruyor. Birdaha mutlu olamiyacakmisim gibi hissediyorum sanki umutlarim hayallerim çalındı

Olmuyorsa eger ayrilmaktan baska bi care varmi baska?
Bir is bulup calisabilirsiniz , cevreniz olur arkadaslariniz olur cocugunuzda buyuyecek bir sekilde tek basina cocuk buyuten sadece siz degilsiniz hayat bu ne olacagimiz belli olmaz

Keşke ler olmasaydi keşke. Yalnizim kalabaliklar icerisinde ,konusamiyorsunuz kimseyle öyle kolay.konussanizda karsinizdaki zaten bir zaafinizi gorunce zirhina burunuyor senin zayif noktani kullaniyor her firsatta ailende akrabalarinda arkadaslarinda.ben yanlizlikla mahkum olmuş gibi hissediyorum evet bir ben değilim ama ne kadar zormuş. Böyle mi olmali evlenmek ne kadar kolay bi okadar guzel ama ayrılık çocuk olunca bide hergun neden sorusunu sorduruyor bana

Back