yaşadığınız en komik olay neydi..

serrana

Blaa blaa
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2009
296
75
merhaba arkadaşlar, yaşadığım komik bir olayı sizlerle paylaşmak istedim . başka bir şehire yerleşince ister istemez alışana kadar bir tedirginlik yaşıyor insan ,yani ben 3 sene önce öyleydim . eşim ve kızımla birlikte otogardayız istanbula gidicez saatimizin dolmasını beklerken eşime beni tuvalete götürürmüsün dedim .eşimde bana yolu tarif etti. bende tek başıma tedirgin bir şekilde gösterdiği yere doğru ilerledim ve köşeyi dönünce tuvaleti gördüm tam karşısındada iki delikanlı oturuyordu ben lavaboya girdim arkamdan oturan geçlerden biri de lavaboya girerek bana kürtçe birşeyler söylemeye başladı onu anlamıyordum ve çığlığı attığım gibi soluğu eşimin yanında aldım. tam eşime söylesemmi söylemesemmi diye düşünürken eşim bana niye çabuk geldin ne oldu?.... deyince bende orda biri vardı, bana laf attı ,arkamdan oda lavaboya girdi, dedim eşimde olurmu öyle şey gel bi bakalım dedi tekrar gittik birlikte eşim az önce burda duran senmiydin dedi o gençde türkçe konuşarak evet abi az önce yenge geldi erkekler tuvaletine girdi onu uyarmaya çalıştım ama o kaçtı dedi:roflol: yani beni kürtçe uyarmaya çalışmış ama ben anlamadım hakkında neler düşündüm ve rezil oldum sinir oldum çok utandım ozaman :eek:şimdi haala arada aklıma geldiğinde gülüyorum :roflol::roflol::roflol:sizlerde yazın yaşadığınız komik olayları birlikta gülelim...:roflol:kaydirigubbakcemile5

komik bişey yaşamadınızmı kızlar yaa ..neden yazmıyorsunuz:uhm:-tatlicadiarzu-

en komik degilde komik olaylardan birini anlatayım.. arkadaşım benzin almıştı ve parasını ödemeye unutmuş polis takip etmişti ve hakkında dava açılcaktı ben bununla çok dalga geçmiştim yatarsın 1 2 yıl hapis çıkarsın diye sürekli gülüyordum onu sinir etmeye çalışıyordum.. onun ertesi hafta ben arabama benzin aldım ve parasını ödemeyi nasıl olduysa unuttum aradan saatler gecti eve polisler gelmiş annemde bir telaş,demişlerki eve gelince polise ugrasın.. neyse eve geldim annem anlattı durumu ve ben polise gittim çok şaşırdım.:) arkadaşımın ilk lafı hadi şimdi yatalım beraber 2 yıl hapis olmuştu çok gülmüştük.. Allahtan hep aynı yerden benzin alıyordum diye benden şikayetci olmamışlardı

komik mi değil mi ben anlatayım siz karar verin...günlerden birgün yolda yürüyorum..biri laf attı arkamdan...hayatta gelemem buna...elimde çantam var..tam kavradım sıkıca çantayı kafasına patlatcam..o anda elimi yakaladı laf atan..birde ne göreyim nişanlım(şimdi kocam:roflol:)

en komik değil ama hatırladıkça gülme krizlerine girdigim bi olaydır bu

sevdicegimle tanışalı henüz 1 - 1,5 ay ancak olmuştu
msnde konusuyoruz bigün
morali bozuktu biraz ben de motive etmeye çalışıyorum

" beraber yaşayacağımız güzel günler gelecek "
diyeceğime
" beraber yalayacağımız güzel günler gelecek "
yazmışım yanlışlıkla
ekrana bi baktım
şoklardayım resmen :1shok:
yer yarılsa da yerin dibine girsem diye bakıyorum
ikimizde sustuk bi 2-3 dakka
sonra bu dayanamadı "aşkım koptum yalnız ben" dedi gülerek
ben de tabi iptalim o sıra
nasıl gülüyorum salaklığıma
hala hatırladıkça koparım
çok pis rezil olmuştum
tanımasa hakkımda neler düşüncekti kimbilir :1shok::roflol::roflol:

msnde konusuyoruz bigün

diyeceğime
yazmışım yanlışlıkla
ekrana bi baktım
çok pis rezil olmuştum

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol: allah seni ya sabah sabah bi kahkaha attirdin bana allah razi olsun gecmis olsun :p

gurbaa len sen zengin kocayı buldunmu yoksa ??
varmı haatında bir şahsı muhterem :KK70:DD

komik diyince aklıma ilk gelen şu olay oldu.. bikaç sene önce kuzenim bi çocuk ile çıkıyo .. çocuk farklı şehirde.. bunlar 3 senedir görüşüyolar msnden sonraları benim kuzen çocuktan ayrılmak istiyor ... çocuga dediki ben sakatım 2 ayagım felçli sen beni hep webcamdan gördügün için oturuyordum :KK43:( seni çok seviyorum ama sana layık değilim ayaklarına yattı üzgün ayrılcaktı güyam.. çocuk beni aradı dogrumu dedi napim kuzeni yalancı çıkarmamak için evet doğru dedim sakat...
neyse hiç beklemedigimiz bir şey oldu çocugun tepki sen dilin tutmasa kolların çalışmasa gözlerin kör olsa dahi ben seni kabul ediyorum ailemi getireceğim.. seni seviyorum..
oldu tepkisi şok oldukkk ...
adam bak beee... arasa bulamazsın :))

sonra o hafta sonu çocuk geldi yanınaa görmeye. düştü yollaraaa.. evine geldi kapılarda bekledi ve ne görsün benim kuzen süslü püslü yollarda geziyo :)))
işte çocuk ozaman ayrıldıkiii

beni seni öyle sevdim sakatsın diye geldim ama sen sağlamsın yalan dedin .. bitti demişti...
tam türk filmi gibiydi :roflol: :roflol:

gurbaa len sen zengin kocayı buldunmu yoksa ??
varmı haatında bir şahsı muhterem :KK70:DD

komik diyince aklıma ilk gelen şu olay oldu.. bikaç sene önce kuzenim bi çocuk ile çıkıyo .. çocuk farklı şehirde.. bunlar 3 senedir görüşüyolar msnden sonraları benim kuzen çocuktan ayrılmak istiyor ... çocuga dediki ben sakatım 2 ayagım felçli sen beni hep webcamdan gördügün için oturuyordum :KK43:( seni çok seviyorum ama sana layık değilim ayaklarına yattı üzgün ayrılcaktı güyam.. çocuk beni aradı dogrumu dedi napim kuzeni yalancı çıkarmamak için evet doğru dedim sakat...
neyse hiç beklemedigimiz bir şey oldu çocugun tepki sen dilin tutmasa kolların çalışmasa gözlerin kör olsa dahi ben seni kabul ediyorum ailemi getireceğim.. seni seviyorum..
oldu tepkisi şok oldukkk ...
adam bak beee... arasa bulamazsın :))

sonra o hafta sonu çocuk geldi yanınaa görmeye. düştü yollaraaa.. evine geldi kapılarda bekledi ve ne görsün benim kuzen süslü püslü yollarda geziyo :)))
işte çocuk ozaman ayrıldıkiii

beni seni öyle sevdim sakatsın diye geldim ama sen sağlamsın yalan dedin .. bitti demişti...
tam türk filmi gibiydi :roflol: :roflol:

zengin mengin ugrasamıcam artık yasım 25 olcak nerdeyse buldum bi dene kaçırmıyım dedim :smiley-cool:-tatlicadiarzu-

msnde konusuyoruz bigün

diyeceğime
yazmışım yanlışlıkla
ekrana bi baktım
çok pis rezil olmuştum

kız gurbaaa.. çok komiksin vallaa...:roflol::roflol:

ay çok güldüm........ sırnaşık şey, sırnaşık şey, lorrol, lofrol, smail, smail, sinif, sinif, sinif sinif. 55, 55, 55, 55, 55, 55, kaydiribubbakcemile3
merhaba arkadaşlar, yaşadığım komik bir olayı sizlerle paylaşmak istedim . başka bir şehire yerleşince ister istemez alışana kadar bir tedirginlik yaşıyor insan ,yani ben 3 sene önce öyleydim . eşim ve kızımla birlikte otogardayız istanbula gidicez saatimizin dolmasını beklerken eşime beni tuvalete götürürmüsün dedim .eşimde bana yolu tarif etti. bende tek başıma tedirgin bir şekilde gösterdiği yere doğru ilerledim ve köşeyi dönünce tuvaleti gördüm tam karşısındada iki delikanlı oturuyordu ben lavaboya girdim arkamdan oturan geçlerden biri de lavaboya girerek bana kürtçe birşeyler söylemeye başladı onu anlamıyordum ve çığlığı attığım gibi soluğu eşimin yanında aldım. tam eşime söylesemmi söylemesemmi diye düşünürken eşim bana niye çabuk geldin ne oldu?.... deyince bende orda biri vardı, bana laf attı ,arkamdan oda lavaboya girdi, dedim eşimde olurmu öyle şey gel bi bakalım dedi tekrar gittik birlikte eşim az önce burda duran senmiydin dedi o gençde türkçe konuşarak evet abi az önce yenge geldi erkekler tuvaletine girdi onu uyarmaya çalıştım ama o kaçtı dedi:roflol: yani beni kürtçe uyarmaya çalışmış ama ben anlamadım hakkında neler düşündüm ve rezil oldum sinir oldum çok utandım ozaman :eek:şimdi haala arada aklıma geldiğinde gülüyorum :roflol::roflol::roflol:sizlerde yazın yaşadığınız komik olayları birlikta gülelim...:roflol:kaydirigubbakcemile5

benimde komik bir anım var. aslında tam komikte denemez biraz utanılacak bir anım. bu olay 6. sınıfa giderken oldu. ben okulumuzun rehber öğretmenine birşeyler vermek için gittim. uzun süredir de yemek yememiştim. utangaç, utangaç. neyse benim karnım hafif hafif gurulduyordu. tam kağıtları verdim öğle bir guruldadı ki ben resmen yere eğildim. keşke o an yerin dibine girseydim dedim. utangaç, utangaç. tabi hemen çıktım oradan.

X