kuzum iyi de her insan bir değil ki . siz barışmadan yatmadığınza göre. inat yapmadığınıza göre ikiniz dede inat huyu yok, kin tutma huyu yok. bazı kişilikler çok inatçı, kinci oluyor napçazbak sakın yapma
bu tür davranışlar evliliğinide sevginide senide bitirir,
ne gerek var bişi deme
bak ben 6 yıllık evliyim 2 yıl kayınannemle beraber oturdumm
eşimle tartışmalarımız oldu ama hiç barışmadan yatmadıkk
hiç uzatmadık,çirkin laflar diyip üzmedikkk,sende deme seviye düşmesinn
benden sana tecrübe tavsiyesiiii
evlilik eziyete dönüşmemeliii
inanki ben hala yeni evliymiş gibi hissediyorum kendimmi
kocamı hala camlarda beklerimm vsvs
ben sıkışsamda kocamdan ayrı yatmam olsun sıkıştık ama beraberdikkkgünaydın hatuncum kıyamam sana b.k gibi olmaları bilirimerenayefem anlamaz o halleri, listede kocası hakkında ufak bir bilgi var.......
eroşum kuzum sana noldu yaaa tabii sen o cüsseyle nasıl sığcaksın. sanki yermi yoktu başka kanepe açaydın kendine kuzum
günaydın beebişiiiiimmmmmm
ay canımcım sorma yaaa benim ateşimde kaç gün boyunca sabit kaldı, ay dedim kesin hamileyim çünkü okakar düzenliydi ki. o düzen birden değişti o kadar şaşırdım ki ,gerçekten insanın sinirleri bzuluyo. dereceyi fırlatçaktım ama para verdik ya kıyamadım
ne çok benziyo kocalarımız. öküzcan da tam uymuş yaniii. ben genelde odunderim amabenim koca da yemek yerken falan kavga edersek çatalı kaşığı yemeği fırlatır. bardak kırar. halbuki kırma işini kadınlar yapar. halbuki ben elime koluma sahip çıkarım saygısız terbiyesiz kendini bişey sanıyooooo
cıks lama kızım bazı kocalar adamı çileden çıkarıyo o lafları da hak ediyorlar.
gül gül gülmek iyidir ama öölee bu ne yaaa boşverin ister tutsun ister tutmasın kendisi bilir akıllı yumurta tutunurda anneciğinin kucağına gelir elbettyav sabah sabah güldürdün beni allah uzun ömr versin sana
bak sakın yapma
bu tür davranışlar evliliğinide sevginide senide bitirir,
ne gerek var bişi deme
bak ben 6 yıllık evliyim 2 yıl kayınannemle beraber oturdumm
eşimle tartışmalarımız oldu ama hiç barışmadan yatmadıkk
hiç uzatmadık,çirkin laflar diyip üzmedikkk,sende deme seviye düşmesinn
benden sana tecrübe tavsiyesiiii
evlilik eziyete dönüşmemeliii
inanki ben hala yeni evliymiş gibi hissediyorum kendimmi
kocamı hala camlarda beklerimm vsvs
aynen canım benim kocamda sonuna kadar tahammül eder ama bende damarına basmamaya çalışırımmm,ben ahirette de kocamla olayımmm onu kimse almasın bendenher evlılıkte sıkıntılar olur bendede var ama dunyaya bırdaha gelsem yıne aynı adamla evlenırım cunku bızım evde sızın o odun öküzcük diye bahsettiğiniz sıkıntıları benım kociş değil ben yaparım benımkının anca damarına basarsam patlar :)
kuzum iyi de her insan bir değil ki . siz barışmadan yattığınıza göre. inat yapmadığınıza göre ikiniz dede inat huyu yok, kin tutma huyu yok. bazı kişilikler çok inatçı, kinci oluyor napçaz
muhakkak iyidir kuzum bence de kocam harikaaa bayılıyorum ona içim titriyo onu görünce. ama odun işte kalas. pis pis huyları var öyle sinirli ki gereksiz yere bi,şiler fırlatıyo. geçen gün kart okuyucumu fırlattı küstüm ona DİNO nun karşılığı benim koca.kız iyiyizdir normaldede dün akşam geldiler işte...
onun dışında ako iyi çocuktur zararı yok..
ama bu en ufak şeyde küsme olayı beni hasta ediyo...
sonra uyuz uyuz yalvarmalar fln sevmiyorum ne gerek var yani..
insan gibi olunca çöz hiçte yalvarmaya gerek kalmasın dimi...
bende görümcemle oturdum 1 yıl..
eşimin hakkını yiyemem herzaman yanımda oldu..
herşeyi yaptı benim için geneldede çok çok iyidir ama alıp yastığı gidince fln sıkılıyo insanın canı..
bu da kusuru onun artık napiim..
bişey demicem zaten allaaaandan bulsun be yavvvv...
zaten sen de 3 yılda bi adet oluyon o yüzden sorun yokkaynen canım benim kocamda sonuna kadar tahammül eder ama bende damarına basmamaya çalışırımmm,ben ahirette de kocamla olayımmm onu kimse almasın benden
almazlar merak etme. insan ahirette ilk evlendiği kişiyle beraber olacakmış. inşallah kocalarımızla sevdiklerimizle aynı yerde cennette buluşuruz
yaa başak emin ol yok ikimizde de katır inadı var,hele kocam da varya deve kini var ama ikimizde huylarımızı biliyoz,sınırlarımızı biliyoz gitmiyoruz birbirimizin üzerine
dönülmez yollara sürüklemiyoz kavgayı,,o kızgınsa ben susup bekliyorum onu yatıştırıyom sonra sakinlaeşince derdimi anlatıyom hem beni anlıyo hemde kavga seviyesizleşmiyoo
o da aynı zaten ben sadece adet sendromlarında çekilmez oluyom oda idare ediyo canım kocam benimm
heh şööle sakinleşş sakin ol dereleri düşün ormanları kuş seslerini(psikolog oldum sanırsam)kız iyiyizdir normaldede dün akşam geldiler işte...
onun dışında ako iyi çocuktur zararı yok..
ama bu en ufak şeyde küsme olayı beni hasta ediyo...
sonra uyuz uyuz yalvarmalar fln sevmiyorum ne gerek var yani..
insan gibi olunca çöz hiçte yalvarmaya gerek kalmasın dimi...
bende görümcemle oturdum 1 yıl..
eşimin hakkını yiyemem herzaman yanımda oldu..
herşeyi yaptı benim için geneldede çok çok iyidir ama alıp yastığı gidince fln sıkılıyo insanın canı..
bu da kusuru onun artık napiim..
bişey demicem zaten allaaaandan bulsun be yavvvv...
bende severim kayınannemi başaka sorr o iyi bilirbende 2 yıldır senın deyımınle kayınannem ve örümcekle (görümcem) yasıyorum ama kayınvaldemı sevıyorum oda benı sevıyor :)
erenay ayrı eve nasıl cıktın pekı
muhakkak iyidir kuzum bence de kocam harikaaa bayılıyorum ona içim titriyo onu görünce. ama odun işte kalas. pis pis huyları var öyle sinirli ki gereksiz yere bi,şiler fırlatıyo. geçen gün kart okuyucumu fırlattı küstüm ona DİNO nun karşılığı benim koca.
DİNOenyo İnsan Nasıl Olur....
başak bu laflar ykışmaı sana çok ayıp çokk dino ne demek yok yokk senin terbiye kaçtı evden galibamuhakkak iyidir kuzum bence de kocam harikaaa bayılıyorum ona içim titriyo onu görünce. ama odun işte kalas. pis pis huyları var öyle sinirli ki gereksiz yere bi,şiler fırlatıyo. geçen gün kart okuyucumu fırlattı küstüm ona DİNO nun karşılığı benim koca.
DİNOenyo İnsan Nasıl Olur....
kızım dok.giderken ilaçla oluyodum herhaldeeezaten sen de 3 yılda bi adet oluyon o yüzden sorun yokk
heh şööle sakinleşş sakin ol dereleri düşün ormanları kuş seslerini(psikolog oldum sanırsam)
bende severim kayınannemi başaka sorr o iyi bilir
ya biz maddi sorunlardan ötürü beraber oturduk bizim maaş azdı onlarda ev yaptırıyodu tasarruf olsun dedikk
sonra evleri tamamlanınca onlar köye taşındılar ben evimde kaldım((tabi bana ev düzmüşlerdi onların eşyasında oturmadım))
keşke benimki de zırlasa, benim ki yediği haltın arkasında duruyoböyle kabul edicez artık naapalım...
değişmez bundan sonra...
bak durup durup aklıma geliyo alıp yastığını gidişi...
hayır zırlamasa bari akşam o zaman dahada uyuz oluyorum..
yedin bi halt arkasında dur bari...
böyle kabul edicez artık naapalım...
değişmez bundan sonra...
bak durup durup aklıma geliyo alıp yastığını gidişi...
hayır zırlamasa bari akşam o zaman dahada uyuz oluyorum..
yedin bi halt arkasında dur bari...
bızde köyde ev yaptırdık kayınvaldemın evı tamam ben yılın 9 ayı örümcekle beraber kalıyorum artı uyuz oluyorum kayınvaldem yokken neden görümcekle kalayım ben calısıyom kocaiş çalışıyo örümcek çalışıyo içimizzde en ıyı parayı kazanan o ama gel görki hiç katkısı yok gıtsın 200 lıralık ayakkabı 300 lıralık mont alsın dersı zoru gıyım kusam gezmek
keşke benimki de zırlasa, benim ki yediği haltın arkasında duruyo
benim görümcem yok 3 erkek kardeşler,
ondan anlamma senin durumu ama zor olur yaaa
arada bi insan birazcık destek bekler heraldeee
ya bide bende bi görümceyimm
ama gelinim benden memnun çünküüü
almanyada seyrek görüyozz
rutine binmiş sizinkiialllllahhhtaaaaaaannn bugün yarın eğitim var iş yerimdeyim...
yoksa bu iş karakolda biter valla...:)
bugün sırasıyla...
uyanınca telefonunu açar...
döşediğim süper damar mesajları görür...
arar hemen ben soğuk konuşurum böyle üzgüüüünnn süzgüüünn süt dökmüş yavrıı kedi şeklinde..
sonra çiçekti böcekti gelir hastaneye..
hadi akşam aliim seni yok yemeeee gidek yok şuraya gidek hadi anan gile gidek...
sonra iki zırlar düzelir aramız...
benim bidahaki reglime kadar gider...
gelının adına sevındım o zmn sAka he ::)