Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Deroooş bende özlüyorum cnm merakta ediyorum inan ama işte yapcak bişey yok.
Geri gelvem inşllah tlfun değiştiğinde

Aminn inşllah Allah yardımcınız olsun inşşalah
Sabır versin bu zorlu yolda
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun.Benim gibi evlat hasreti çeken herkese Rabbim sabır versin yar ve yardımcısı olsun,Hayırlısıyla,tadıyla,sağlıklı Salih evlatlar nasip etsin inşallah.

Kimse yokmuuuu sara bebisin cinsiyeti belli oldumu bizimkini diktor kiza benzetmis kiz yigenim

benim doktorum saglamci canım emin olmadan soylemez cuma gunu kontrolüm var bakalım belki bisey der ama erken bence bu haftalarda yapılan tahminler degisebiliyo

ama sizin adınıza sevindim prenses geliyo heee maşallah

Bu arada bu ay korunmuyorum bir kac ay serbest birakayim dedim

Insallah bu ay hamis kalırsın

sagol canım teşekkür ederim seni burada gormek cok güzel daha sık gel

Niye kıııız gebe mi kalmak istiyon
Yokk degisiklik olsun diye
Yeni gelin mi gebeymiş vışşşş
He cok sukur sarayla ayni haftada

Hee canim hayirlisi

güzel isim canım adıyla yaşasın paşa maşallah...Nasıl gidiyor gebelik bulantılar falan geçmiştir artık maşallah zaman çabuk geçiyor altında takvimi görünce farkediyorum.

Amin canım darısı sana olsun inşallah

Bulantilar ara ara devam ediyor ama bunada şükür güzel şeyler bunlar

sara_28, post: 44820682, member: 238516"]Amin canım darısı sana olsun inşallah

Bulantilar ara ara devam ediyor ama bunada şükür güzel şeyler bunlar
Amin canım keske ama benim artik hic umudum yok cunku adetlerimi olamiyorum artik ilacla geliyor oda leke gibi orkidlerim batmiyor bile miktarida gunude kisaldi iltihap gecirdim yeni ve benim adetlerim duzenliyken bile gebeliklerim yurumedi diyorum hamile kalabiliyordum enaxindan artik gebe de kalamiyorum bozuldum ben artik heralde :)... Ne yapayım kader kısmet bu işler olmayınca olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…