Çok teşekkür ederim Allah razı olsun.Benim gibi evlat hasreti çeken herkese Rabbim sabır versin yar ve yardımcısı olsun,Hayırlısıyla,tadıyla,sağlıklı Salih evlatlar nasip etsin inşallah.Aminn inşllah Allah yardımcınız olsun inşşalah
Sabır versin bu zorlu yolda
Kimse yokmuuuu sara bebisin cinsiyeti belli oldumu bizimkini diktor kiza benzetmis kiz yigenim
Bu arada bu ay korunmuyorum bir kac ay serbest birakayim dedim
Saroooooş altında gebelik takvimi görmek harika bişeeey.
Bak şimdi hissettiğim duygularımı gösteren smileler kullanamıyorum
Hiç zevk vermiyor
Android olmadığı için de yazmak zaten zor tlfumdan Sara cım bu yüzden yazmak istemiyorum inanki
Ama sahalara geri donebileceğime inanıyorum
Yokk degisiklik olsun diyeNiye kıııız gebe mi kalmak istiyon
He cok sukur sarayla ayni haftadaYeni gelin mi gebeymiş vışşşş
benim doktorum saglamci canım emin olmadan soylemez cuma gunu kontrolüm var bakalım belki bisey der ama erken bence bu haftalarda yapılan tahminler degisebiliyo
ama sizin adınıza sevindim prenses geliyo heee maşallah
Insallah bu ay hamis kalırsın
Hayirli haberlerini bekliyoruz saracim
Inşallah canım mide bulantilarim cok fena sevinçcim yaaaa bi onerin varmı
Saros bebisim cinsiyeti belli oldumu canimmm
Bencedeeeeiyice terk ettiniz burayı
Canım sağlıkla kavuş oğluşuna inşallah gözünaydın...İsim düşünmeye başla artık ozaman oğluşuna :)Merhaba kızlar bebeğimin cinsiyeti belli oldu oğluşum geliyo teyzeleri
Canım sağlıkla kavuş oğluşuna inşallah gözünaydın...İsim düşünmeye başla artık ozaman oğluşuna :)
güzel isim canım adıyla yaşasın paşa maşallah...Nasıl gidiyor gebelik bulantılar falan geçmiştir artık maşallah zaman çabuk geçiyor altında takvimi görünce farkediyorum.Amin canım ismi hazır canım kayinpederimin ismi olacak Ibrahim
güzel isim canım adıyla yaşasın paşa maşallah...Nasıl gidiyor gebelik bulantılar falan geçmiştir artık maşallah zaman çabuk geçiyor altında takvimi görünce farkediyorum.
Amin canım keske ama benim artik hic umudum yok cunku adetlerimi olamiyorum artik ilacla geliyor oda leke gibi orkidlerim batmiyor bile miktarida gunude kisaldi iltihap gecirdim yeni ve benim adetlerim duzenliyken bile gebeliklerim yurumedi diyorum hamile kalabiliyordum enaxindan artik gebe de kalamiyorum bozuldum ben artik heralde :)... Ne yapayım kader kısmet bu işler olmayınca olmuyorsara_28, post: 44820682, member: 238516"]Amin canım darısı sana olsun inşallah
Bulantilar ara ara devam ediyor ama bunada şükür güzel şeyler bunlar