Gozunaydin canim sagsalim kucaginada alirsin insallah tek sanirim ikiz olsa soylerdin hayirlisi canim
Evet canim bende bugun doktoru aradim ara vermek istedigimi soyledim doktorda dinlen biraz dedi hayirli zamanda hayirlisiyla nasip etsin Rabbim insallah adet olmamda sikinti yasamazsam doktora bidaha gitmem akisina birakacagimMiami canim saglik olsun birak klomeni felan sen gebe kalabilen birisin kafani bosalt yoksa bu is olmaz ben miraci 10 ayda zor buldum ama mucadelem 4 sene surdu Allah yardim etsin cnm
Evet canim bende bugun doktoru aradim ara vermek istedigimi soyledim doktorda dinlen biraz dedi hayirli zamanda hayirlisiyla nasip etsin Rabbim insallah adet olmamda sikinti yasamazsam doktora bidaha gitmem akisina birakacagim
Sara'cim gözünaydın Sagsalim kucağına da almayı Rabbim nasip etsin. Sorunsuz rahat kolay bir gebelik olsun inşallah.
Benimde dün arkadaşım geldi. Uzun zamandır gorusmemistik. İkinci tüp bebek denemesi tutmuş çok şükür ve 7 aylık gebeydi.. Çok sevindim. Rabbim ona da sana da tüm isteyenlere nasip etsin kucağına almayı evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkese Rabbim nasip etsin. Beydos'u ma. . Miamiye nazoya kizkardesime.. arkadaşıma her isteyene
Cok sukur cnm tabi sagsalim kucagina alda insallah evet bizimkilerde duydu cokk sukurrrr rabbim herkese yasatsin insallahsağol canım evet bebeğim tek teyzesi ikiz değil sağlıklı olsun akıllı olsun uzuvları tam olsun benim için önemli olan o ikiz olsa sevinirdim hemde çok ama şimdide üzgün değilim hatta çok mutluyum Rabbim yavrumu bana bağışlasın önemli olan bu
sizinkilerde duydumu kalp atışını
Basak ve nazo artık gelmiyo sebebini bilen varmı
Cok sukur cnm tabi sagsalim kucagina alda insallah evet bizimkilerde duydu cokk sukurrrr rabbim herkese yasatsin insallah
Nazo uzak kalmak istiyodu basoda tlf dan kolay giremiyomus falan filan ama seni soyledim cok sewindi
Sağol bitanem âmin inşallahAmin canım sağolasın arkadaşınada çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin Rabbim kizkardesinede beydosa nazoya miamiyede nasip etsin
Niye kıııız gebe mi kalmak istiyonBu arada bu ay korunmuyorum bir kac ay serbest birakayim dedim
Yeni gelin mi gebeymiş vışşşşKimse yokmuuuu sara bebisin cinsiyeti belli oldumu bizimkini diktor kiza benzetmis kiz yigenim
Aminn inşllah Allah yardımcınız olsun inşşalahSlm kızlar bende geldim.31 yaşındayım 11 yıllık evliyim ve hala Bebek yok maalesefbizde 3 kez tüp bebek 2 kez aşılama tedavisi gördüm ama olmadı.Benim sorunumda yumurtayla ilgili ama daha farklı benim yumurtalar boş çıkıyor yani olgunlaşmıyor ham çıkıyor ben daha önce hiç duymamıştım böyle bişey insan başına gelmeyince bilemiyormuş demekki.Tüp bebek tedavisini oluyorum bitiyor yumurtalar toplanıyor ama transfer bile olmuyor maalesef.Ben tutacakmı tutmayacakmı diye korkarken daha kötü bişeyle karşılaştım ve bütün hayallerim yıkıldı.Ama rabbim büyük umutluyum olacak inşallah Rabbim dileyen herkese tez Zaman'da o güzel duyguyu anneliği tattırsın inşallah.
Saroooooş altında gebelik takvimi görmek harika bişeeey.Basak ve nazo artık gelmiyo sebebini bilen varmı