Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Gozunaydin canim sagsalim kucaginada alirsin insallah tek sanirim ikiz olsa soylerdin hayirlisi canim

sağol canım evet bebeğim tek teyzesi ikiz değil sağlıklı olsun akıllı olsun uzuvları tam olsun benim için önemli olan o ikiz olsa sevinirdim hemde çok ama şimdide üzgün değilim hatta çok mutluyum Rabbim yavrumu bana bağışlasın önemli olan bu

sizinkilerde duydumu kalp atışını

Kizlar selam ne olur banada umut olunnn
;((((((( bende pkoyum.minik minik bi suru kistim war;( ve reglimi ilacsiz olamiyorum.iki kere klomen denedik ikincisi gunde 3 doz.fayda etmedi.gonalfile asilama oldum gene olmadi.ama henuz rahim filmi cekilmedim.benim gbi olup yawrusuna kavusan warmiiiiiii ????????????

Miami canim saglik olsun birak klomeni felan sen gebe kalabilen birisin kafani bosalt yoksa bu is olmaz ben miraci 10 ayda zor buldum ama mucadelem 4 sene surdu Allah yardim etsin cnm
Evet canim bende bugun doktoru aradim ara vermek istedigimi soyledim doktorda dinlen biraz dedi hayirli zamanda hayirlisiyla nasip etsin Rabbim insallah adet olmamda sikinti yasamazsam doktora bidaha gitmem akisina birakacagim

Evet canim bende bugun doktoru aradim ara vermek istedigimi soyledim doktorda dinlen biraz dedi hayirli zamanda hayirlisiyla nasip etsin Rabbim insallah adet olmamda sikinti yasamazsam doktora bidaha gitmem akisina birakacagim

Üzülme canım nolur inan hep
dualarimdasin vakti saati gelince olacak

Sara'cim gözünaydın Sagsalim kucağına da almayı Rabbim nasip etsin. Sorunsuz rahat kolay bir gebelik olsun inşallah.
Benimde dün arkadaşım geldi. Uzun zamandır gorusmemistik. İkinci tüp bebek denemesi tutmuş çok şükür ve 7 aylık gebeydi.. Çok sevindim. Rabbim ona da sana da tüm isteyenlere nasip etsin kucağına almayı evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkese Rabbim nasip etsin. Beydos'u ma. . Miamiye nazoya kizkardesime.. arkadaşıma her isteyene

Amin canım sağolasın arkadaşınada çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin Rabbim kizkardesinede beydosa nazoya miamiyede nasip etsin

Cok sukur cnm tabi sagsalim kucagina alda insallah evet bizimkilerde duydu cokk sukurrrr rabbim herkese yasatsin insallah
Basak ve nazo artık gelmiyo sebebini bilen varmı

Nazo uzak kalmak istiyodu basoda tlf dan kolay giremiyomus falan filan ama seni soyledim cok sewindi

Cok sukur cnm tabi sagsalim kucagina alda insallah evet bizimkilerde duydu cokk sukurrrr rabbim herkese yasatsin insallah

Nazo uzak kalmak istiyodu basoda tlf dan kolay giremiyomus falan filan ama seni soyledim cok sewindi

Amin canım sağlıkla kucağımiza alalimda önemli olan o

Basak bana ozelden yazdı sağolsun cok sevinmisti

Sara'cim.. hamilesin senin şansına da topik çok sönük. Kimse uğramıyor doğru düzgün..oysa ne güzel şen şakrak geçerdi ..
Buarada
Beydos ve başak gelse keşke ben çok özlüyorum onları..

Slm kızlar bende geldim.31 yaşındayım 11 yıllık evliyim ve hala Bebek yok maalesef bizde 3 kez tüp bebek 2 kez aşılama tedavisi gördüm ama olmadı.Benim sorunumda yumurtayla ilgili ama daha farklı benim yumurtalar boş çıkıyor yani olgunlaşmıyor ham çıkıyor ben daha önce hiç duymamıştım böyle bişey insan başına gelmeyince bilemiyormuş demekki.Tüp bebek tedavisini oluyorum bitiyor yumurtalar toplanıyor ama transfer bile olmuyor maalesef.Ben tutacakmı tutmayacakmı diye korkarken daha kötü bişeyle karşılaştım ve bütün hayallerim yıkıldı.Ama rabbim büyük umutluyum olacak inşallah Rabbim dileyen herkese tez Zaman'da o güzel duyguyu anneliği tattırsın inşallah.

Aminn inşllah Allah yardımcınız olsun inşşalah
Sabır versin bu zorlu yolda

Basak ve nazo artık gelmiyo sebebini bilen varmı
Saroooooş altında gebelik takvimi görmek harika bişeeey.

Bak şimdi hissettiğim duygularımı gösteren smileler kullanamıyorum
Hiç zevk vermiyor
Android olmadığı için de yazmak zaten zor tlfumdan Sara cım bu yüzden yazmak istemiyorum inanki

Ama sahalara geri donebileceğime inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…