Cnm degisiyor 7_8 hafta gibi kalp atisi karindan duyuluyor..
Cnm Rabbim olmayanlara versin istedik ama isimiz zor esim cok yogun calisiyor ailemde yanimda yok hamileligim cok perişan geciyor mirac cok rezil olur akilli bir kaynanamda yok yani aslinda istiyoruz ama cesaretimiz yok vazgeciyoruz
Sana da çok geçmiş olsun canım. Oksuruk iyi değil dikkat et kendine. Pekmez ye bi kaşık. Yumuşatır. Süt bal karışımıda yumuşatır. Benim kızımın da içi dışına çıkıyor resmen. Öyle ki her öksürmeye midesindekileride çıkarıyor kusuyor yani çok kendini zorluyor yavrum.Geçmiş olsun canım bende cok kotu oksuruyorum içim disima cikiyo resmen
Canım belki miraç buyur kendini kurtarınca yani 4 yaşında falan...Cnm degisiyor 7_8 hafta gibi kalp atisi karindan duyuluyor..
Cnm Rabbim olmayanlara versin istedik ama isimiz zor esim cok yogun calisiyor ailemde yanimda yok hamileligim cok perişan geciyor mirac cok rezil olur akilli bir kaynanamda yok yani aslinda istiyoruz ama cesaretimiz yok vazgeciyoruz
amin canım herkesin tüm hastaların.Cnm coookkkk ama cok gecmis olsun Allah yardimciniz olsun
Hee sorma terkedilmis topik burası...Biz yine az çalıştık bu ay baslarda umutlu oluyorum sonra bi karamsarlık çöküyor.Bu ay son tedavim zaten dr kendi haline birakacagiz bundan sonra dediBeydos'u özledim...
Başak da yok.. hiç uğramıyor.
Hepten terkedildik...
taze anniş nasılsın nasıl gidiyor hiç yazmıyorsunhııım anladım canım inşalah o güzel sesi duyacaz bizde
sevinç canım çok öksürüyorum ama hasta falan değilim gıcık gibi bişey içimi dışıma çıkarıyo bebeğime bir zarar vermez dimi
taze anniş nasılsın nasıl gidiyor hiç yazmıyorsun
inşallah canım hayırlısı.Amin sağol.Bakıyoruz henüz içime sinen bir ev yok bir tane var ama oda fiyatı bizi aşıyor pazarlıktan pek ümidim yok ama yinede pazarlığa oturacağız ev sahibi sıkıştığı için satıyormuş çünkü acil paraya ihtiyacı varmış....Iyiyim canım sali günü kontrolum var merakla onu bekliyorum heyecanli ve merakli bekleyis bebegimi kucaklayana kadar bitmeyecek sanırım
Sende olumsuz dusunme insallah bu ay bebegin gelir ev aliyomussunuz hayirli olsun canım
Gunaydinn canim ben oglumda hoc ilac kullanmadim canim.Digerlerindede antibiyotik kullanmak zorunda kalmistim.Dr un icebilecegini soyluyorsa sorun olmaz heralde.Insallah gerek kalmaz icmeden duzelirsin.Kızlar öksürüğüm için doktora gittim asetilsistein diye bir ilac verdi doktorumda kullanabilirsin dedi ama ben yinede tereddut ediyorum siz ictinizmi
Gunaydinn canim ben oglumda hoc ilac kullanmadim canim.Digerlerindede antibiyotik kullanmak zorunda kalmistim.Dr un icebilecegini soyluyorsa sorun olmaz heralde.Insallah gerek kalmaz icmeden duzelirsin.
Saracim kalp atisini duydunuzmu erkek kardesimin eside seninle ayni haftada hamile insallah beraber dogurursunuz xanim
Yok cnm haftaya duyacaklar inşallahGözünüz aydın canım Allah tamamına erdirsin kalp atışını bu salı günü duyacaz inşallah ondan sonra daha rahatlayacam sizinkiler duymusmu kalp atışını
Kızlar çok şükür kalp atışımızı duyduk tarifi imkansız bir duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu
gozunaydin canim cok sevindim boyle boyle bir bakmissin 9 ay gecmis gecmez gibi gelirde ama bakiyorum zaman cabuk geciyor..Aminn insallah ben bugun adet oldum yine buay doktora soyleyecegim tedavilere ara verecegim cok yordu beni kafami dinldmem gerek kafama taktikca olmuyor 2 ay yetti bana canima yazik dedim Rabbim hayirli zamanda sagliklisini nasip etsin i sallah uzgunum ama yapacak birsey yokMiami beydos darısı başınıza kızlar
Kızlar çok şükür kalp atışımızı duyduk tarifi imkansız bir duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu