Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Canım ismi nazlım.
Aliş'den önce 4 tane düşük olmuştu benim.
Ve aliş de de tehlike vardı o yüzden hep yattım. Allaha şükür kucağıma aldım. Ama ben 9 ay annem de kaldım istanbulda. Nazlım da da bu sorun olur dedim o yüzde n çalışmalara erken başladım. Şans işte çok şükür o da hemen geldi. Ama aynı tedaviyi uyguladık. Sanırım biraz ondan ama daha çok Rabbim hakkımızda ne yazdıysa o oluyor. Allahım evlatlarımıza sağlık hayırlı uzun ömürler versin. Sana da kucağına alıp onu hayırlısı ile buyutebilmeyi nasip etsin... Amin...

Aaa sen goturuyosan zor tabikiiii
Mirac 20 aylik neredeyse coookk ama coookkk hareketli yaramaz geveze tehlikeli bir cocukkkk istahi iyi binlerce sukur uykusu iyi degil aabaha kadar cok uyaniyor emmeyide yeni birakti 12 disimiz var henuz
Boy 85 cm kilodan emin degilim 11 var sanirim normal hayata donmek zorundayim oglum ilkokul 4. Sinifa gidiyor ve cok zor dersleri var yuvarlanip gidiyoruz iste

Mirac sabah kahvalti yaptiriyorum yumurta peynir sut bal pekmez yedirmeye calisiyorum gun icerisinde meyve ve yogurt evde ben yapiyorum onu veriyorum pulav makarna yogurtlu seviyor
Yogurtlu corbalarla arasi cok iyi evde sebze yemegi pisince blandardan gecirip onada yediriyirjm yemezse yogurt koyuyorum yedirmeye calisiyorum genelde hergun veya 2 gune bir degisik corba pisiroyorum bugun kiymali sehriye corbasi yaptim
Aksam genelde kasik mamasi veriyorum vazgecmedim sutune cico bebe veya pirinc unu koyuyorum boyle iste deros keci boynuzu ozu aldim onu cay bardaginda sulandirip cay diye iciriyorum

Evet ben götürüyorum. Yaklaşık 15 dakika sürüyor yürüyerek ama bizim iki çocukla hazırlanıp yola çıkmamız tekrar kızla eve dönmemiz 30-35 dk yi buluyor. Bir yere uğramadan direk gelirsem.

Senin miraç paşayla benim prensesim arasında 10 ay var demekki yaklaşık...

Disler maşallah iyi çıkmış. Geç çıktı ama iyi tamamlamış nerdeyse 8 tane mi kaldı. Bizim aliş 16 diş var 4 tane birden çıkarmaya hazırlanıyor bu son günlerde. İnşallah ateş ve huzursuzluk yapmaz

Boyu da kilosuda iyi. Benim kız yaklaşık 10 kilo maşallah oğlan 12.5

Oğlan çok hareketli.. ceneside açıldı maşallah. Kilosu biraz az ama ne yapayım çok hareketli. Zaten iştahı da öyle süper değil ama idare ediyor

Kaşık maması ne veriyorsun...
Bi de şehriyeli kıymalı çorbayı tarif etsene bende yapayım
Benimkilere mercimekli kemikli etten ya da tavukdan çorbasını yapıyorum içine patates domates kırmızi biber havuç atıyorum sonra blendr'a veriyorum... en sevdiklerini bunlar. Tavuk hasliyorum patates kizartiyorum oğlan seviyor.. işte ikisinin birden sevdiği şeyi yapmak zor.. oğlan çok seçici. Herşeyi yemiyor. Sevdiği şeyi guzel yer. Farklı tatları sevmiyor. Zor bi çocuk çok zor Allah sağlık versin uzun ömür versin hayırlı evlat etsin çocuklarımızı. Ama zor yaniiiiiiii

Deros maasallah kizin topidikmis teyzesi sevsin onu emdimi bol bol
Corba tarifi istemissin
Ben gunluk taze yapoyom minik tenceresi var
Cevizden az buyuk kiyma ve bir kucuk sogani soteliyorum az domates salcasi ve bir tane dogranmis domates koyup suyunu arttiriyorum kaynayinca ince tel sehriyesini koyup iyice pisiriyorum ince sehriye oldugu icin blendar yapmiyorum pisince az tuz kuru nane koyuyorum cnm

Yemeyen cocuk cok zor benim hakan oyleydi omrumu yedi mirac yiyor sukur ama asiri hareketli oldugu icin kilo tutmuyor

Işte geldim burdayım cok sıcak basıyor sevincim bunaliyorum bugun sularda kesildi iyice sinir oldum

Günlük bir iki ceviz badem yiyeyim diyorum bir bardakta sut iceyim bebek için iyi olur dimi iki litrede su iciyorum

Cok iyi olur cnm yogurtta tuket ayran felan kalsiyum iyi olur

sara_28 .!.:
Ilk hamileliğim kotu bittigi için bunda cok korkuyorum Allahım yardımcımız olsun
Off off cok iyi anliyorumseni canim kötü tecrubeler insani bu psikolojiye sokuyor ama ferah tutmaya calis kendini stres en kötüsü sende biliyorsun kelin ilaci olsa basina surermis bu dusuncelerle nasil basa cikacagiz bilmiyorum ama esiride olmamaliyiz icinde hayata tutunmaya calisan bir kalp atacak ona stressiz huzur dolu bir ortam sagla bunu düşün evham gelince bilmiyorum iste.Belirtilere gelince her bunyede farkli oluyor takilma bunlara derim

Süt yogurt yiyip iciyorum canim ama bulantılarim başlamadi bu kötü bir şey mi senin bulantıların olmusmuydu bide goguslerimdeki sislik indi ilk zamanlar el degmiyodu ama simdi iyi bu normalmi
Canim benim 6. Hafta dolunca basliyordu kendini dinleyip canini sikma hemen ya
Ilk hamileliğim kotu bittigi için bunda cok korkuyorum Allahım yardımcımız olsun

Bol bol oku canim Rabbim yardimcimiz olsun korkma sali gunu guzel haberlerle geleceksin insallah

Canim benim 6. Hafta dolunca basliyordu kendini dinleyip canini sikma hemen ya

Bol bol oku canim Rabbim yardimcimiz olsun korkma sali gunu guzel haberlerle geleceksin insallah

Bulantilarinmi 6 haftada başladı canim göğüslerindeki sislik nasıldı peki

Bugün ogleden sonra benimde bad donmesiyle beraber mifem bulandı ama sonra geçti

Bulantilarinmi 6 haftada başladı canim göğüslerindeki sislik nasıldı peki

Bugün ogleden sonra benimde bad donmesiyle beraber mifem bulandı ama sonra geçti

Evet bulantilarim canim goguslerim ilk cocukta davuldu ikincide fosss sona dogru biraz dolgunlasti korkma canim yarin iyi haberlerini bekliyorum

21 mm olmuş yumurtam sağdan diğerleri büyümemiş dr çatlatma iğnesi vurdurdu bugün bol bol çalışma yapın dedi bakalım hayırlısı geçen ayın aksine buay olacakmış hissi var inşallah Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip eder

Aminnn cnm insallah sagsalim kucagina alirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…