Canım ismi nazlım.Dikkat ediyorum canım etmezmiyim ev isi yapmıyorum zaten ama yemek yap bulasiklari makinaya doldur bpsalt çamaşırı makinaya at bunlar mecbur yapılıyor yoksa temizlige kadın geliyor zaten bide ütü var off oooffff Allahım yardım etsin bize
Alis okullu oldu ne guzel kızının ismi neydi deros unuttum iyimi cok unutkan oldum ben ya
Sen neden yatmistin aliste duduk tehlikenmi vardı canım
Aaa sen goturuyosan zor tabikiiiine bileyim hazırlan çık çocukları hazirla yürü 15 dk sonra tekrar gel biraz dur hazırlan tekrar çık... Vs Vs yorucu ama yine de güzel yönü de var tabi
Mirac nasıl
Ne kadarlık oldu?
Boyu kilosu kaç?
Ne yiyor ne içiyor ?
İştahı uykusu yerindemi?
Nasıl normal hayatına donebildinmi biraz
Evet ben götürüyorum. Yaklaşık 15 dakika sürüyor yürüyerek ama bizim iki çocukla hazırlanıp yola çıkmamız tekrar kızla eve dönmemiz 30-35 dk yi buluyor. Bir yere uğramadan direk gelirsem.Aaa sen goturuyosan zor tabikiiii
Mirac 20 aylik neredeyse coookk ama coookkk hareketli yaramaz geveze tehlikeli bir cocukkkk istahi iyi binlerce sukur uykusu iyi degil aabaha kadar cok uyaniyor emmeyide yeni birakti 12 disimiz var henuz
Boy 85 cm kilodan emin degilim 11 var sanirim normal hayata donmek zorundayim oglum ilkokul 4. Sinifa gidiyor ve cok zor dersleri var yuvarlanip gidiyoruz iste
Mirac sabah kahvalti yaptiriyorum yumurta peynir sut bal pekmez yedirmeye calisiyorum gun icerisinde meyve ve yogurt evde ben yapiyorum onu veriyorum pulav makarna yogurtlu seviyor
Yogurtlu corbalarla arasi cok iyi evde sebze yemegi pisince blandardan gecirip onada yediriyirjm yemezse yogurt koyuyorum yedirmeye calisiyorum genelde hergun veya 2 gune bir degisik corba pisiroyorum bugun kiymali sehriye corbasi yaptim
Aksam genelde kasik mamasi veriyorum vazgecmedim sutune cico bebe veya pirinc unu koyuyorum boyle iste deros keci boynuzu ozu aldim onu cay bardaginda sulandirip cay diye iciriyorum
Saros nerdesin taze hamis
Işte geldim burdayımcok sıcak basıyor sevincim bunaliyorum bugun sularda kesildi iyice sinir oldum
Günlük bir iki ceviz badem yiyeyim diyorum bir bardakta sut iceyim bebek için iyi olur dimi iki litrede su iciyorum
Cok iyi olur cnm yogurtta tuket ayran felan kalsiyum iyi olur
Off off cok iyi anliyorumseni canim kötü tecrubeler insani bu psikolojiye sokuyor ama ferah tutmaya calis kendini stres en kötüsü sende biliyorsun kelin ilaci olsa basina surermis bu dusuncelerle nasil basa cikacagiz bilmiyorum ama esiride olmamaliyiz icinde hayata tutunmaya calisan bir kalp atacak ona stressiz huzur dolu bir ortam sagla bunu düşün evham gelince bilmiyorum iste.Belirtilere gelince her bunyede farkli oluyor takilma bunlara derimsara_28 .!.:Ilk hamileliğim kotu bittigi için bunda cok korkuyorum Allahım yardımcımız olsun
Canim benim 6. Hafta dolunca basliyordu kendini dinleyip canini sikma hemen yaSüt yogurt yiyip iciyorum canim ama bulantılarim başlamadi bu kötü bir şey mi senin bulantıların olmusmuydu bide goguslerimdeki sislik indi ilk zamanlar el degmiyodu ama simdi iyi bu normalmi
Ilk hamileliğim kotu bittigi için bunda cok korkuyorum Allahım yardımcımız olsun
Canim benim 6. Hafta dolunca basliyordu kendini dinleyip canini sikma hemen ya
Bol bol oku canim Rabbim yardimcimiz olsun korkma sali gunu guzel haberlerle geleceksin insallah
Bulantilarinmi 6 haftada başladı canim göğüslerindeki sislik nasıldı peki
Bugün ogleden sonra benimde bad donmesiyle beraber mifem bulandı ama sonra geçti
21 mm olmuş yumurtam sağdan diğerleri büyümemiş dr çatlatma iğnesi vurdurdu bugün bol bol çalışma yapın dedi bakalım hayırlısı geçen ayın aksine buay olacakmış hissi var inşallah Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip eder