Gunaydin saraam amin kontrolun ne zaman bidiklari ne zaman goreceksin ultrasonda ayy bidiklar dedim bana Allah soyletiyor ikiz bence insallahGünaydın kızlar herkes icin guzel bir gün olsun
Gunaydin saraam amin kontrolun ne zaman bidiklari ne zaman goreceksin ultrasonda ayy bidiklar dedim bana Allah soyletiyor ikiz bence insallah
Oooo o zaman kese gorunur canim 1000 i gectimi gorunuyor Allahin izniyleİnşallah canım bende ikiz istiyorum ama yinede hayırlısı haftaya Salı gününe çağırdı doktorum ama testimi tekrarlayacak keseyimi bakacak bilmiyorum çok acemiyiz teyzesi
Aminnn aminn birak evi bok gotursun canm oda gerekliMidem çok bulanıyor canim birşey yemek istemiyor belim agriyor hiç bir is yapamiyorum bulasik makinasini bile bosaltamadim düşünün ama hic sikayetci degilim cok şükür bugunume bugunu cok bekledim darisi isteyen herkesin başına inşallah
Oooo o zaman kese gorunur canim 1000 i gectimi gorunuyor Allahin izniyle
Aminnn aminn birak evi bok gotursun canm oda gerekli
sevinç beydağlıyla konuşuyomusunuz telde falan onu merak ediyorum keşke gelsede eskisi gibi sohbetlet etsek
ne bileyim hazırlan çık çocukları hazirla yürü 15 dk sonra tekrar gel biraz dur hazırlan tekrar çık... Vs Vs yorucu ama yine de güzel yönü de var tabiNiye kizz ewde yok iste ne guzel
Canım taze hamişderoş miami nerdesiniz gelin kızlar sohbet edek
sevinç sen nereye kayboldun gel sana soracaklarım vardı
Canım taze hamiş
Hamişlik nasıl gidiyor ?
Bebiş lerini iyi besle
Kendine de dikkat et
Boşver işi
Benim aliş de 9 ay yattım
Yatak dan sadece tuvalete ve yemeğe kalkıyordum.. tabi sen böyle yap demiyorum ama yine de dikkat et. Sonra niye dinlenmedim deme. Ev işi nankör bugün yapsan yarın yine aynı. Yapabiliyorsan haftada ya da iki haftada bir iki saatliğine kadın çağır. Diğer günlerde esin yardım eder
Canm allah gönlüne göre versin bende istiyorum bebek ama galiba var bu ay sonu gidicem doktora biraz bekliyom diyorum yoksa sonra erken gidip cikmamasinda üzülüyorum. Bu arada bende yeni üye oldum canm benim ...Merhaba, uzun zamandir takip ediyorum ve bugun uye olmak nasip oldu. Bende 7 aydir deneyip hamile kalamayanlardanim. Bu ay cok umutluydum ama az once regl oldugumu ogrendimesime uzuldugumu belli edip onu da uzmek istemiyorum. Destek almak icin size katildim ben de. Insaallah onumuzdeki ay yeniden denemeler olacak ve ben de guzel haberler verecegim. Iyi ki boyle forumlar var :)
amiiiinnn hepimizin gonlune gore versin insallah, hayirlisiyla evlatlarimizi alalim kucaklarimiza. ben doktora hamile kalmaya karar verdigimiz de gittim cok sukur bir sey yok dedi.. denemelere devam edin 1 sene olmazsa gelin dedi. 1 sene cok uzun bir sure, ama 7 ayi gecti bile. doktora gitmemeye kararliyim. forumlarda okudugum kadariyla stres yapmazsaniz olur diyorlar ama stres yapmamak dusunmemek insanin elinde degil kiCanm allah gönlüne göre versin bende istiyorum bebek ama galiba var bu ay sonu gidicem doktora biraz bekliyom diyorum yoksa sonra erken gidip cikmamasinda üzülüyorum. Bu arada bende yeni üye oldum canm benim ...
Aynen canm stres yapmamak olmuyo ama sen pozitif bak herseye sende eşinde bi sorun yoksa allahın izniyle olur merak etme bende 4.ucuyu istiyor um hakimizda hayırlısı neyse o olsun canmamiiiinnn hepimizin gonlune gore versin insallah, hayirlisiyla evlatlarimizi alalim kucaklarimiza. ben doktora hamile kalmaya karar verdigimiz de gittim cok sukur bir sey yok dedi.. denemelere devam edin 1 sene olmazsa gelin dedi. 1 sene cok uzun bir sure, ama 7 ayi gecti bile. doktora gitmemeye kararliyim. forumlarda okudugum kadariyla stres yapmazsaniz olur diyorlar ama stres yapmamak dusunmemek insanin elinde degil kineyse moralimizi yuksek tutalim, hayirlisi diyip susalim :)
hay masallah, rabbim hayirlisini versin, bana ve tum isteyenlere de guzel guzel hayirli bebeler versin . amin! :)Aynen canm stres yapmamak olmuyo ama sen pozitif bak herseye sende eşinde bi sorun yoksa allahın izniyle olur merak etme bende 4.ucuyu istiyor um hakimizda hayırlısı neyse o olsun canm