Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Tunaydin topigimin güzel hatunları... Şöyle birşey yaşıyorum başka yaşayan oldu mu bununla nasıl başa çıktınız. Her dokyora giderken kötü seyler duyacakmisim hissi heyecan tedirginlik oluyor (mutlu mutlu gidip bebeğimi kaybettigimi öğrendiğim günlerin tesiri diyorum) ama basedemiyorum ve bu duygu beni çok yoruyor.En basitinden geçen giderken yumurtan yok derse olsun bidahaki ay olur ama inşallah olmustur vs diye diye gittim doktora gittigimde kalbim küt küt atıyordu. Bugün ogleden sonra kontrol var buyumemis derse vs aklıma geliyor.diyorum daha once hamile kaldigimdada kalbi atiyo mu kontrolde ne olacak diye diye bu hissi yasiyordum.Düşük yaşayıp bu duyguların ustesinden gelmiş ve stressiz doktora gidebilenler bana yardımcı olun lütfen. Sanki o doktorun kapısı semsert bir duvar ve tokatlanip tokatlanip cikiyorum güzel duygular sevinclerde yasayacak miyim o odada birgün

düşük yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum ama bu duygulardan kurtulmalısın baktın olmuyor psikologdan yardım almalısın geçmişi geçmişte bırakmadıkça hep üstümüze gelmeye ve bizi hasta etmeye devam ediyor sen herşeyin güzel olacağına inandır kendini

Haklısın canım bunun farkındayım ama doktora gidene kadar cok umutlu mutlu oluyorum o doktor kapısına gelince başlıyor işte
doktor ne dedi merak ettim ayrıca böbrek ağrınıda ihmal etme biliyorsun önce sağlık
Biraz ağrıyor biraz geciyor o yüzden salliyorum gideceğim en kisa zamanda tabiki önce sağlık...Doktora gelince dün dalgindi biraz kafası neye takildiysa geçen gittigimde 3 yumurta var 2 si küçük soldaki 10 mm soldan buyur muhtemelen demişti ama dün tek yumurtan var sağdan büyümüş dedi diğerleri yok olmuş 15 mm dedi carsambaya catlatma ignesi yazdı 19 mm yeterli dedi carsambaya olur dedi aynı gün kan sulandirici igneyede başlayacağız hayırlısı çarşamba perşembe cuma ilişki önerdi. Gorumcemde dogurmadi o gunler dogurursa bittim ben
günaydııııııııııııııın
Günaydın nnnn canım mmm

Nerelerdesiniz huu huu kimse yok muuu bugün pazara çıktım beyaz lahana ve kara lahana aldim tursusunu kuracagim tek turşu yapmamistim onuda yapim dedim :)).. Off yaa nerde o eski Günler niye gelmiyorsunuz kızlar ya

sara_28, post: 43027934, member: 238516"]günaydın kızlaaaaaaaaar [/QUOTE]
Günaydınnnnnnn canım eczanedeyim igne ggelmemiş onu bekliyorum sinir oldum 1 gün önceden söylemiştim hazır edeceklerini soylemislerdi simdi hastaneye nasıl yetisecegim

Nihayet eve geldim gelirken evin arkasindaki kursa oglani yazdirdim haftada toplam 3 saat 3 ders mayisa kadar ingilizce resim tiyatro.Catlatma ignesinide vuruldum bugün itibariyle kan sulandirici igne ve folikasitede başladım dualarinizi esirgemeyin kızlar Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip eder buay inşallah.

Amin inşallah canım

Oglusunun kursuda hayırlı olsun

Hayırlı cumalar sara_28 . Bugun sabah uyandigimdan beri kipirdayamiyorum kontrolum var birazdan gidecegim doktora ilk defa basima boyle birsey geliyor oturup kalkamiyorum kasiklarima bicaklar saplaniyor sanki gecede iliski esnasinda cok agrim oldu bu ilaclardan mi oluyor acaba eger onunla alakasi yoksa urolojiye soracagim yuruyemiyorum bile kasiklarima iceri bisey koymuslar sanki kipirdayinca icimi ciziyor gibi "sara_28, post: 43063590, member: 238516"]günaydın kızlar herkesin cuması mübarek olsun[/QUOTE]
Hayirli

miami, ben yeni üyeyim. Eski yazılarını okumadım. Sadece çarşamba günü çatlatma iğnesi vurulmuşsun. Bugün de çok kasık arın varmış. Ben Negatif sonuçlanan bir tüp bebek tedavisi gördüm. Çatlatma iğnesi vurulduktan iki gün sonra yumurtalar toplanıyor. Yani demek ki o gün yumurtluyoruz. Bende de o gün acayip kasık ağrısı olmuştu.Tamamen ilaçla yumurtlamaktan kaynaklanıyor bence. Çünkü normal zamanda yumurtlama yaşayıp yaşamadığımı bile anlamam. Ama çatlatma iğnesi yapıyor bence bunu. Korkmana gerek yok diye düşünüyorum.Doktora da gitmişsindir.Bir sıkıntı yoktur inşallah.

Merhaba evet canim hem ladin doguma hemde urolojiye göründum bugun bir sıkıntı yok sabah berbattim birkac saat icinde duzeldim suan cok hafof var doktor yumurtan catlamis hersey yolunda gotunuyor agrilarinda bu yuzden olmustur paxartesiye duzelir dedi bakalim hayırlısı

Lizlarr nerlerdesinizzz huu huuu ben iki gündür hastanedeyim gotumcem dogurdu refakatci kaliyorum başında bebisimiz cok tatli maşallah oglum ve kociste bebis icim cildiriyorlar insallah bu sevinci bende yasatabilirim onlara birgün. Sizden ne var ne yok topik yine cok issizzz kalmisss...

inanmıyorum yaaa ne kadar zaman oldu kimse uğramamış ben tedavideydim bu ay ama kırmızılar geldi olmadı yani bu ay yine tedavideyim bakalım hayırlısı inşallah bu sefer olur deroş sara sevooo nerlerdesiniz yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…