Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Amin canım.

Maşallah Eysan'a. Bütün dişleri tamamladı yani. . Darısı bizim çocukların başına inşallah.

Gel bi de bize sor Aliş'in istahsizligini ve gece 20 defa uyanmasını... Allah can sağlığı versin ama çok zordu Aliş. Hala da çektiriyor :)))

Bizimki okula yeni başladı. Bu hafta başladı. O yüzden daha bişey yok. Ama sınıfında bütün çocukların burnu akıyor.
Aliş'in grip aşısı var yarın. İnşallah bu bir nebzede olsa korur oğlumu. İnşallah ciddi bi rahatsızlık olmadan büyür giderler.

Ben evdeyim ama uzanmak yok kızım çünkü hareketlendi yerinde durmuyor... dediğim gibi Allah onlara sağlık versin bugünler gelip geçici.

Kosgep kursunami katılıyosun canım hayırlı olsun is kurmayimi dusunuyosun
Evet canim kosgeb is kirmayi dusunuyorum insallah bebek sekeri nikah sekeri parti malzemeleri organizasyon

hayurli olur canim insallah tez zamanda bebegin gelir her ay hamile kalan biri olarak ne kadar cok istersen bu surenin uzadigini bilen bir olarak seni cok fazla takmamaya davet ediyorum

Deroscugum
Mirac buyudu 1.5 yasini gectik cok sukur
dislerini gec cikarmasina ragmen hep birden patladi sayilir 13 tane disimiz var ve hem catir sicaklara geldi ishal ates bizi cok zorladi. Havalar serinledide rahatladik.
1.5 yas asimizi vurulduk miracta yeme sorunu yok maasallah ayni zamanda emziriyorum hala coookk ama coookkkkk hareketli bir cocuk oldugundan dolayi 11 kiloya zor ulastik cok enerjik bir saniye durmuyor canimiza okuyor ve cok anneci bana cok duskun yabancilara asla selam bile vermiyor abisi hayatinin aski onu cokkk ama cook seviyor lakin okul acildi abisi 4. Sinif ve dersleri cok yogun ve agir miractan firsat bulursa odev yapiyor bende kursa gidiyorum cok yogun bir hafta geciriyorum. Odasini 1.5 yastan itibaren ayirdim odasinda yer yataginda uyuyor cunku cok hareketli bazadan duser. Uykusu gunu gunune tutmuyir biz bakiyorsun kus gibi uyuyor bir bakiyorsun sabaha kadar 100 defa uyaniyor ama odasini ayirinca daha rahat yatmaya basladi

[QUOTE07, post: 42938356, member: 190560"]Evet canim kosgeb is kirmayi dusunuyorum insallah bebek sekeri nikah sekeri parti malzemeleri organizasyon

hayurli olur canim insallah tez zamanda bebegin gelir her ay hamile kalan biri olarak ne kadar cok istersen bu surenin uzadigini bilen bir olarak seni cok fazla takmamaya davet ediyorum[/QUOTE]
Allah yardimcin olsun canım. .. Ne kadar takmiyorum desem yalan olur ama günler çok yoğun geçiyor o yüzden düşünmeye pek fırsatım olmuyor hayırlısı

Insallah hersey gonlunce olur canım dudundugun is alani cok zevkli sen bunuda başarırsin

Üçüncüyü düşünmüyomudun canım

Maşallah çok sevindim sewoscum. Miraç efendi kocaman oldu büyüdü gitti 41 kere maşallah
Canım 11 kilo normal bence.
Aliş 10 kiloydu o aylarunda şimdi 12.5 kilo. Çok hareketli ve iştahsız. Yemek yiyecek yaa ağzını zor açıyor. Çok sinirleniyorum yemek yemeyince uzuluyorumda. neyse sağlıklı olsunda kilo önemli değil ama nedense yeterince besin almadığını düşünüyorum. Bilmiyorum evham mi yapıyorum

Yillardir evde ev hanimligi yaptiktan sonra iki cocuk hatta biri bebek sayilir digeri okullu kurs beni cok zorladi kafam bimilyon ama yunede iyi geldi
sen herşeyin üstesinden gelirsin iyi yapmışsın. Ya ben dusunemiyorum nasıl iş hayatına dönüyor insanlar bebekleri varken çok zor hem iş hem ev hem çocuklar çok zor. Düşünsene işten geliyorsun çocuklar la mecbur uğraşıyorsun yemek yapıyorsun evi temizliyorsun topluyorsun yaaaa kadınların işi ne kadar zor. ben de çalışmak zorundayım enfazla kızım iki yaşına gelene kadar evde kalabilirim. Çalışmak zorundayım geçim zor.

sara_28 bugün dra gittim haber ver demistin ya canım rahim temiz sıkıntı yok dedi kanama için rahim ağzından kaynaklı olabilir dedi iliski sonrası. Birdaha olursa alttan muayene isteyecegim bugün gerek gormedi ultrasonla baktı. .. Yumurtalara baktı 2 3 tane var ama küçük dedi ilaç ise yaramis dedi zaten çok hızlı büyümesi iyi değil bunuda istemiyoruz dedi pazartesi ve Çarşamba kontrol dedi büyuklugune bakıp catlatma ignesi verecegim dedi.Sonrada kan sulandirici ignelere başlayacağız dedi.Allah im bu sefer sağlıklı bir gebelik nasip eder inşallah.

Korkulacak bisey olmadığını söylemiştim
canım bisey cikmamasina cok sevindim insallah bu ay gebe kalırsın profilindeki yaziyi bebegim geldi diye okudum belkide bir isarettir ne dersin

="sara_28, post: 42979508, member: 238516"]Korkulacak bisey olmadığını söylemiştim
canım bisey cikmamasina cok sevindim insallah bu ay gebe kalırsın profilindeki yaziyi bebegim geldi diye okudum belkide bir isarettir ne dersin[/QUOTE]inşallah canım inşallah
Insall

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…