Heee aldirrr disi sari olandan yani normal sogan klasik
Gecmis olsun cnm
evet mart ayi ureme ayi insallahhh
yokkk biz dahada eyi olduk
cnm dualerimiz seninleBen sogan dedim esim netten arastirmis nasil yapilacagini hangi gun baslanacagindan nasil icilecegine kdryarin sabah basliyorum sogan kurune. Sifa Allahtan insallah sonucu olumlu olur...
afiyet olmuştur inşallah hayatımEki Görüntüle 1450230
kızlar bu akşamki yemek masamız
oyyy neneye bak ya harbiden öylemi diuo ya.!!!sağol kuzucum sormuşsun,halam rahatsızdı onu görmeye gittim bugün..bizim burası yaz gibi başım ağrıdı walla,şimdiden böyle olursa yazı düşünmek bile istemiyorum...
mart geldi ya nenem geleneği bozmadan aynı sözleri söyledi,kızım çocuk yapmıyormusunuz bak bu ayda kediler,kuşlar ,böcekler,bütün canlılar hamile kalıyor..hadi sizde yapın,yapıyok nene ama olmuyorrrrrr dedim
kuşum bilemeyiz ki değişir mi. Kişiye göre değişir.kızlarrr yaa gerçekten çocuk olunca kavgalarmı başlıyor herşey çokmu fazla değişiyor..bizde iyiyiz çok şükür herif değişirmiki
deroş örnek versene mesela siz çocuk üzerine neye tartışıyorsunuzbizde de evet çocuk olduktan sonra birbirimizi yemeğe başladık. Ondan önce ailevi sorunlar üzerine tartışma olurdu. Sonra çocuk üzerine ki bunu da anlamış değilim neticede çocuk için cildiriyorduk ve düşükler falan bi sürü sorun yaşadık. Eşimin bunların kıymetini bilmesi lazım. Ama oğlum çok yaramaz :))) belki adamcaz haklıdır bilmiyorum
belkide sewos adamı yola getirmesini biliyordur. Ben bazı kadinların cazibesi mi korkusu mu artık neyse erkeklerI degistirebiliyorlar
işlerine nasıl geliyorsa öyle davranıyorlar
hissediyom ucuncuyu 3 yıl sonra yapacaksıniz. Herifinde isteyecek.
emziriyon sütün kesilir
merak ettim resim yükle
Bizde hayal oldu
gel beraber yatak sohbet ederikuyuyamıyorummmmmmmhiç akıntım olmadı hala bu ay kesin yumurtlamadım
Ohhh ellerine saglik hayatimmmEki Görüntüle 1450230
Insallahhhh olumlu sonuc alirsin aferin o kocayaBen sogan dedim esim netten arastirmis nasil yapilacagini hangi gun baslanacagindan nasil icilecegine kdryarin sabah basliyorum sogan kurune. Sifa Allahtan insallah sonucu olumlu olur...
Lilydodo hayatım sana kısaca dodo diyebilir miyim.
istemezsen lily diyeyim
yada liloş bu güzel oldu bence liloş.
ben senin kaynanandan çektiğin kadar kendi kaynanamdan çekmiş olmasam da her akşam fikirsizce gelmesi
gözümün onunde topuklarını kart kurt kaşıyıp ölü derilerini kanepenin üstüne yerlere döküyor olması hayli çıldırtıyor beni.
kadın yaz kış çorapsız geziyo nalet olsun
menepoza giriyorum galiba diyo yanıyomuş güüya.
ben evlendiğimden beri menopoza giriyo, giremedi gitti giremiyesize
afiyet olmuştur inşallah hayatım
şu saate napoyısunuz merak ettim açıkçası:))))
Ohhh ellerine saglik hayatimmm
Insallahhhh olumlu sonuc alirsin aferin o kocaya
ayyyyy igrenc yaaa bizimkide ne bulsa disini kurdalar dikis diktigi igne dantel mili iyyyyy birde sirtina ter bezi koyar cok terliyormus onuda saga sola atar kurusun diye deli olurum
günaydın kızlar
bu sabah çok enerjikim
sağolHeee aldirrr disi sari olandan yani normal sogan klasik
Gecmis olsun cnm
evet mart ayi ureme ayi insallahhh
yokkk biz dahada eyi olduk
ellerine sağlıkIki tepsi borek sardim dondurucuya attim
çok güzelgörünüyor saracım ellerine sağlıkEki Görüntüle 1450230
sağol tatlımgeçmiş olsun beydoşum
inşaallah sonucu olumlu olur canım...Ben sogan dedim esim netten arastirmis nasil yapilacagini hangi gun baslanacagindan nasil icilecegine kdryarin sabah basliyorum sogan kurune. Sifa Allahtan insallah sonucu olumlu olur...
evet bir tek sen merak ediyosun beni sağol minik kuşumoyyy neneye bak ya harbiden öylemi diuo ya.!!!
Bi ben merak ediyorum seni Bi ben soruyorum beydoşcum
halanada geçmiş olsun sanada cnm
sizin yazlar zaten çok sıcak geçmiyor mu alışkınsındır
kuşum bilemeyiz ki değişir mi. Kişiye göre değişir.
bak sana bizden örnek veriyim:
3sene kaynanamlarla türlü sorunlar içinde yaşamamıza rağmen o kadar mutluyduk ki cicim aylarındaydık sanki.
sonra gebe kaldım. Herifin davranışlarını gördüğümde "gerçekten doğru insanla evlenmişim" demiştim, içimden.
lakin çocuk olduktan sonra "çocuk sahibi olması gereken son insan" demiştim herif için.
bizim bu şekilde sorun yaşamamızın en büyük nedeni
herifin rahatına çok aşırı düşkün olması
e doğal olarak çocuk olunca rahatı bozuldu.
ondan istediğim yardımı gormedim
yeri geldi ev dağınık oldu
işlerimi yapamadım vs
bunlar hep sorun bizim için
Lilydodo hayatım sana kısaca dodo diyebilir miyim.
istemezsen lily diyeyim
yada liloş bu güzel oldu bence liloş.
ben senin kaynanandan çektiğin kadar kendi kaynanamdan çekmiş olmasam da her akşam fikirsizce gelmesi
gözümün onunde topuklarını kart kurt kaşıyıp ölü derilerini kanepenin üstüne yerlere döküyor olması hayli çıldırtıyor beni.
kadın yaz kış çorapsız geziyo nalet olsun
menepoza giriyorum galiba diyo yanıyomuş güüya.
ben evlendiğimden beri menopoza giriyo, giremedi gitti giremiyesize
ıyyykkkkkkkkkkOhhh ellerine saglik hayatimmm
Insallahhhh olumlu sonuc alirsin aferin o kocaya
ayyyyy igrenc yaaa bizimkide ne bulsa disini kurdalar dikis diktigi igne dantel mili iyyyyy birde sirtina ter bezi koyar cok terliyormus onuda saga sola atar kurusun diye deli olurum
belki başakta ilerleyen saatlerde senin yaptığını yapmıştırsağol canım o saatte ne yaptığımızı söylemeeeeeeeem çok ayıp
günaydın sen geceden kalmasın bebişimgünaydın kızlar
bu sabah çok enerjikim
Tabiii gece sporu yaptinenerjik olman cok normal
sağol
ellerine sağlık
çok güzelgörünüyor saracım ellerine sağlık
sağol tatlım
inşaallah sonucu olumlu olur canım...
böööööööööğğğğğgggg
ıyyykkkkkkkkkk
belki başakta ilerleyen saatlerde senin yaptığını yapmıştır
günaydın sen geceden kalmasın bebişim