Cnm kesinlikle gereksiz seyler yemiyorum bir dilim ekmek sadece kahvaltida baska ekmek yok cay sekersiz bolca su ve yuruyus evdede step
Ellerine saglik hayatim pilavi cikardim ben sadece iki yemek kasigi yiyom oda ekmek yemedigim icin mirac emiyor yoksa hic birsey yemicemmmmn
Abbowwwwwwwwwww diyemiyorum ayni belalar bizdede vardiAyyy keske uzakta olsalar yarim saat arabayla mesafemiz ayni sehirde olmamiza ragmen cumadan gelir pazara kadar kalir elini biseye surmez hicbiseyi begenmez otel gbi 3 gun kalir gider ogluyla ayni yatakta yatmam bile rahatsiz ediyor kadini:)
Zamanla anlatirim size benim kaynanam turunun son ornegi :) bir bucuk yilda bana yapmadigi kalmadi ama esimle bizim aramizdaki bag cok guclu yoksa simdiye kadar kimse dayanamazdi yaptiklarina sabrediyorum elbet bigun kabul edecek etmezsede tek basina yaslanacak...
Bakalim bizim bebek ne zaman pisecek gelecek :) degerlerime bi bakin kislarrrrr cuma gunu doktora gidicem tekrar. Nasil bi yol izlemeliyim bu pko gececek biseymi yoksa zaman kaybetmeden tedaviyemi baslayim !!!!
pilavı bende çok fazla yemiyorum hele ekmekle asla
kaç gündür ev curcuna gibiydi kaynanamlar görümcemler eşimin halası bendeydi dün gittiler daha kendime gelmiş değilim ama bugün akşam eşimle şöyle baş başa güzel bir sofra kurup keyif yapmak istedim mumlarla incilerle süsleyecem soframı resmini çeker size atarım
fondada şarkı olarak mustafa cecelinin gül rengini çalacam
Abbowwwwwwwwwww diyemiyorum ayni belalar bizdede vardi
Pko icin sogan kuru oneriyorum
ayyyyyy mevlitten sonra gitmedilermi sakami bu
neyse herifle bir kutlama kendine getirir seni
biz kutlama yapamiyok bir kac gunumuz kaldu
keşke şaka olsa ama maalesef değil neyseki gittiler şimdi rahatım bu sefer eşim bile rahatsız oldu ama kalana git denmezki neyseeee önemli olan bu gece
internette incir kurunu arastirdim bende prolaktin seeviyesini yukseltebiliyormus benim oda sinirdaincir kurunde kararsiz kaldim, sogan kurunun bi yan etkisi varmi hormonlara
sogan kurunu mutlaka arastir kac kisi gebe kaldi ozellikle pko olanlar icin bu kür hormonlari etkilemiyor
bizde de evet çocuk olduktan sonra birbirimizi yemeğe başladık. Ondan önce ailevi sorunlar üzerine tartışma olurdu. Sonra çocuk üzerine ki bunu da anlamış değilim neticede çocuk için cildiriyorduk ve düşükler falan bi sürü sorun yaşadık. Eşimin bunların kıymetini bilmesi lazım. Ama oğlum çok yaramaz :))) belki adamcaz haklıdır bilmiyorumsizindemi çocuk olunca bozuldu deroş.
bizde çocuk olana kadar cicim aylarında gibiydik Bi nevi.
ama çocuktan sonra birbirimizi yemeye başladık
hiç olmadığı kadar kavgalar ettik. Noluyosa
belkide sewos adamı yola getirmesini biliyordur. Ben bazı kadinların cazibesi mi korkusu mu artık neyse erkeklerI degistirebiliyorlark.çını kaşı herife söyle oda kaşısın
senin herifin odunluk derecesi az bence ondan tamamen herifle ilgili
benmkide zarif düşünceli gezmeleri seven biri olsa bende hayla çok aşık olurum
işlerine nasıl geliyorsa öyle davranıyorlaraynen bencede sevgili olunca çok kibar zarif oluyolar
evlendikten sonra gerçek yüzünü görüyoruz
meğer hammaddeleri odunmuş
hissediyom ucuncuyu 3 yıl sonra yapacaksıniz. Herifinde isteyecek.Kasidim hee herifim iyidir maasallah bizde hemen cocuk olunca hic tek kalamadikki herif cocuklari cok sewer ama3. Gozunu korkutuyor
emziriyon sütün kesilirTam gazzz diyetteyimmm
merak ettim resim yüklepilavı bende çok fazla yemiyorum hele ekmekle asla
kaç gündür ev curcuna gibiydi kaynanamlar görümcemler eşimin halası bendeydi dün gittiler daha kendime gelmiş değilim ama bugün akşam eşimle şöyle baş başa güzel bir sofra kurup keyif yapmak istedim mumlarla incilerle süsleyecem soframı resmini çeker size atarım
fondada şarkı olarak mustafa cecelinin gül rengini çalacam
belli size gelmiş cılbanmış gezmelere gitmişiniz
asıl siz dikkat edin
buraya baharın yalancısı falan gelmedi
ziiira burası yağmurlu ve soğuk
yok canım be çok aşıktım ben , ben aşık olunca gözüm kararıyo hiç bişey umrumda olmuyor, nasıl bırakırım onu, bazı nedenlerden ötürü o gitti,
işte senin de dediğin gibi erkekler kadınlara göre farklı duygularını yoğun yaşayamıyolar.
hamurlarında odunluk var çünkü.
bazen de diyorum ki aşktan heyecandan vazgeçtim sorunsuz rutin hayatımız olsun yeter
yineliyorum deroşum hayat çok acımasız
kuzum bafsın dediği gibi psikolojik olabilir
geç döllenmedir inşallah ama kanda değerin biraz olsun yüksek olurdu sanırım.
neyse moral bozmak yok tatlım
sağol kuzucum sormuşsun,halam rahatsızdı onu görmeye gittim bugün..bizim burası yaz gibi başım ağrıdı walla,şimdiden böyle olursa yazı düşünmek bile istemiyorum...Beydooş neredesin saklı prenses
Heee aldirrr disi sari olandan yani normal sogan klasikev aktara dondu zaten bi cuvalda sogan aldiriyim kocisime
Gecmis olsun cnmsağol kuzucum sormuşsun,halam rahatsızdı onu görmeye gittim bugün..bizim burası yaz gibi başım ağrıdı walla,şimdiden böyle olursa yazı düşünmek bile istemiyorum...
mart geldi ya nenem geleneği bozmadan aynı sözleri söyledi,kızım çocuk yapmıyormusunuz bak bu ayda kediler,kuşlar ,böcekler,bütün canlılar hamile kalıyor..hadi sizde yapın,yapıyok nene ama olmuyorrrrrr dedim
yokkk biz dahada eyi oldukkızlarrr yaa gerçekten çocuk olunca kavgalarmı başlıyor herşey çokmu fazla değişiyor..bizde iyiyiz çok şükür herif değişirmiki
Iki tepsi borek sardim dondurucuya attim
sağol kuzucum sormuşsun,halam rahatsızdı onu görmeye gittim bugün..bizim burası yaz gibi başım ağrıdı walla,şimdiden böyle olursa yazı düşünmek bile istemiyorum...
mart geldi ya nenem geleneği bozmadan aynı sözleri söyledi,kızım çocuk yapmıyormusunuz bak bu ayda kediler,kuşlar ,böcekler,bütün canlılar hamile kalıyor..hadi sizde yapın,yapıyok nene ama olmuyorrrrrr dedim