Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Ayyy keske uzakta olsalar yarim saat arabayla mesafemiz ayni sehirde olmamiza ragmen cumadan gelir pazara kadar kalir elini biseye surmez hicbiseyi begenmez otel gbi 3 gun kalir gider ogluyla ayni yatakta yatmam bile rahatsiz ediyor kadini:)
Zamanla anlatirim size benim kaynanam turunun son ornegi :) bir bucuk yilda bana yapmadigi kalmadi ama esimle bizim aramizdaki bag cok guclu yoksa simdiye kadar kimse dayanamazdi yaptiklarina sabrediyorum elbet bigun kabul edecek etmezsede tek basina yaslanacak...
Bakalim bizim bebek ne zaman pisecek gelecek :) degerlerime bi bakin kislarrrrr cuma gunu doktora gidicem tekrar. Nasil bi yol izlemeliyim bu pko gececek biseymi yoksa zaman kaybetmeden tedaviyemi baslayim !!!!

pilavı bende çok fazla yemiyorum hele ekmekle asla

kaç gündür ev curcuna gibiydi kaynanamlar görümcemler eşimin halası bendeydi dün gittiler daha kendime gelmiş değilim ama bugün akşam eşimle şöyle baş başa güzel bir sofra kurup keyif yapmak istedim mumlarla incilerle süsleyecem soframı resmini çeker size atarım

fondada şarkı olarak mustafa cecelinin gül rengini çalacam

Abbowwwwwwwwwww diyemiyorum ayni belalar bizdede vardi
Pko icin sogan kuru oneriyorum

ayyyyyy mevlitten sonra gitmedilermi sakami bu
neyse herifle bir kutlama kendine getirir seni
biz kutlama yapamiyok bir kac gunumuz kaldu

keşke şaka olsa ama maalesef değil neyseki gittiler şimdi rahatım bu sefer eşim bile rahatsız oldu ama kalana git denmezki neyseeee önemli olan bu gece

internette incir kurunu arastirdim bende prolaktin seeviyesini yukseltebiliyormus benim oda sinirda incir kurunde kararsiz kaldim, sogan kurunun bi yan etkisi varmi hormonlara

keşke şaka olsa ama maalesef değil neyseki gittiler şimdi rahatım bu sefer eşim bile rahatsız oldu ama kalana git denmezki neyseeee önemli olan bu gece

internette incir kurunu arastirdim bende prolaktin seeviyesini yukseltebiliyormus benim oda sinirda incir kurunde kararsiz kaldim, sogan kurunun bi yan etkisi varmi hormonlara

sogan kurunu mutlaka arastir kac kisi gebe kaldi ozellikle pko olanlar icin bu kür hormonlari etkilemiyor

Minik bir kepekli galeta yedim 9 cl mis haziran ayina kadar bir 6-7 kilo verirsem super olur kardesimin dugunu varda

sizindemi çocuk olunca bozuldu deroş.
bizde çocuk olana kadar cicim aylarında gibiydik Bi nevi.
ama çocuktan sonra birbirimizi yemeye başladık
hiç olmadığı kadar kavgalar ettik. Noluyosa
bizde de evet çocuk olduktan sonra birbirimizi yemeğe başladık. Ondan önce ailevi sorunlar üzerine tartışma olurdu. Sonra çocuk üzerine ki bunu da anlamış değilim neticede çocuk için cildiriyorduk ve düşükler falan bi sürü sorun yaşadık. Eşimin bunların kıymetini bilmesi lazım. Ama oğlum çok yaramaz :))) belki adamcaz haklıdır bilmiyorum

k.çını kaşı herife söyle oda kaşısın
senin herifin odunluk derecesi az bence ondan tamamen herifle ilgili
benmkide zarif düşünceli gezmeleri seven biri olsa bende hayla çok aşık olurum
belkide sewos adamı yola getirmesini biliyordur. Ben bazı kadinların cazibesi mi korkusu mu artık neyse erkeklerI degistirebiliyorlar

aynen bencede sevgili olunca çok kibar zarif oluyolar
evlendikten sonra gerçek yüzünü görüyoruz
meğer hammaddeleri odunmuş
işlerine nasıl geliyorsa öyle davranıyorlar

Kasidim hee herifim iyidir maasallah bizde hemen cocuk olunca hic tek kalamadikki herif cocuklari cok sewer ama3. Gozunu korkutuyor

hissediyom ucuncuyu 3 yıl sonra yapacaksıniz. Herifinde isteyecek.

Tam gazzz diyetteyimmm
emziriyon sütün kesilir

merak ettim resim yükle
Bizde hayal oldu

haklısın cnm.. Onumuzdeki maçlara bakalım

Beydooş neredesin saklı prenses
sağol kuzucum sormuşsun,halam rahatsızdı onu görmeye gittim bugün..bizim burası yaz gibi başım ağrıdı walla,şimdiden böyle olursa yazı düşünmek bile istemiyorum...

mart geldi ya nenem geleneği bozmadan aynı sözleri söyledi,kızım çocuk yapmıyormusunuz bak bu ayda kediler,kuşlar ,böcekler,bütün canlılar hamile kalıyor..hadi sizde yapın,yapıyok nene ama olmuyorrrrrr dedim

ev aktara dondu zaten bi cuvalda sogan aldiriyim kocisime
Heee aldirrr disi sari olandan yani normal sogan klasik
Gecmis olsun cnm
evet mart ayi ureme ayi insallahhh
kızlarrr yaa gerçekten çocuk olunca kavgalarmı başlıyor herşey çokmu fazla değişiyor..bizde iyiyiz çok şükür herif değişirmiki
yokkk biz dahada eyi olduk

geçmiş olsun beydoşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…